Gå til innhold

idontknow984

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av idontknow984

  1. Så, hva er det beste trådløse nettverks kortet der ute?

    Både av usb kort, dongle whatnot og vanlig pci/pci-e kort?

     

    Komplett har ASUS PCE-N53 på salg på sin superweekend, men ser det er mange som klager på dårlig ytelse og software problemer, men så spørs det jo hvor mange som tar seg bryet med å finne nyere drivere enn de som følger med da så klart.

    Broren min bruker det kortet med driverne som du får når du kobler den til pcen første gangen og har ikke hatt noen problemer siden vi kjøpte det for et par måneder siden.

  2. Må bare si det er deilig med endelig helg :D . Og hele hjemmesentralen fra Altibox er pælma langt bort i gokk. Det rælet gidder jeg ikke å bruke strøm på. Egen ruter som kjører direkte mye bedre :)

    Hvilken hjemmesentral fikk du? Zyxel faenskapet?

  3. Noen som kan gi meg et svar på dette?

     

    Når jeg tar utvidet skrivebord, og skal f.eks ha Teamspeak på den innyebygde skjermen (det er en laptop) og CS:GO på den eksterne skjermen. Så flikker begge skjermene, og det er sant marrerit for å få det normalt igjen.

     

    Noen som vet hvorfor?

     

    Hadde noe av de samme problemet i stad, men mitt problem var at skjermdriveren min var litt sånn ødelagt, så du kan prøve å reinstallere/oppdatere skjermdriveren din. :)

  4.  

    Joda, men greit å litt krefter når man skal passere andre biler også. Regner med at du ikke alltid har tenkt å ligge bakerst. :)

     

    Har ikke tenkt til å alltid ligge bakerst nei, men er bare å tråkke gassen i bånn så er det rett forbi :p

×
×
  • Opprett ny...