Gå til innhold

MhMh

Medlemmer
  • Innlegg

    359
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MhMh

  1.  

    http://goo.gl/voRkaz Endel bilder fra i år! :)

     

    Hvis du kan smelle de i et album på Flickr eller liknende, så er det perfekt! Litt tungvindt med en stor zippet fil, er ikke så mange som vil orke å se på da.

     

    Skal bli ^^

    Hadde den liggendes på mega så lasta bare opp, men skal få de over til imgur.

     

    Har kun 1 begrensning og det er 10mbit upload :S

    Om noen med en bedre nettlinje har gidda å laga et album av bildene fra zip mappa hadde det vært topp.

  2. Ville gått for MT uten tvil, kommer til å bli en best selger og kommer nok til å bli mere populær enn duke.
    Et annet plus er at det er Yamaha, skikkelig japansk kvalitet, ikke noe som blir produsert på en fabrikk i India slik som duke blir.

    Yamahaen har også et mye bedre design etter min mening, men sittestilling er nok lik vil jeg tro.

     

    Anbefaler deg dog at du dra til en forhandler å prøve å sitte på de (når MT kommer ut) for å kjenne hvordan du liker best, den du liker best kjøper du ^^

  3. Ta traktorlappen, kjøp deg så stor ATV du vil eller hva lommeboka tilater og registrer den som traktor :)
    Og de aller fleste som blir regga som traktor blir det kun satt en turtallsperre på som er en ledning (varierer veldig mye hvor de ligger fra merke til merke), men da kan du enten montere en bryter eller kutte ledninga og ha kabelsko slik at du kan koble sammen å få sperre igjen om du må f.eks på visning :)

  4. Om du går for Honda så gjør du iallefall et sikkert valg, driftsikre sykler som bare går og går, samt billig i drift ^^

     

    Men finnes jo så ekstremt mye å velge imellom på mellomtung markedet så er egentlig bare å prøve så mange sykler som mulig, for så å finne den sykkelen man liker best.

     

    Andre sykler som kan være verdt å ta en titt på:

     

    Yamaha MT07, Suzuki GSXR 600 (registrert som A2 før 2013), Honda Nc700, BMW G650, KTM Duke 690 R (fåes nedplomert til 35kw) og KTM SMC 690 R (fåes også nedplombert til 35kw)

    Alle syklene som er nevnt over gode sykler som vil gi mye kjøreglede, dog tror jeg den artigste sykkelen vil være Duke eller SMC 690 :)

  5. Hvor vanskelig skal det gå ann å være da?
    Har du kanskje kilder på påstandene dine?
    Og med førerrett i klasse A2 kan man føre motorsykkel opp til 35kw, ingen begrensning på kubikk og et forhold mellom vekt og effekt på maks 0,2 kw/kg.

    Og jo, er en motorsykkel regga som A2 selv om den er nedplombert med mere enn 70kw før de nye reglene tredde i kraft kan ikke vegvesenet plutselig si at du må omregge den til A fordi den ikke holder de nye reglene.

     

     

    http://www.vegvesen.no/Forerkort/Om+forerkort/Hva+har+jeg+lov+a+kjore/Motorsykkel+klasse+A2

     

    Tidligere ble klasse A begrenset til føring av «mellomtung motorsykkel» for personer under 21 år. Begrensningen fall bort av seg selv når føreren fylte 21 år eller hadde fått 2 års kjøreerfaring. Definisjonen av «mellomtung motorsykkel» var tidligere høyeste effekt 25 kW, forholdet effekt/vekt høyst 0,16 kW/kg og motorvognen ikke definert som lett motorsykkel. Fra 19. januar 2013 falt den gamle definisjonen av «mellomtung motorsykkel» bort, og aktuelle personer kan kjøre motorsykkel etter kriteriene for klasse A2 for å kvalifisere seg for klasse A.

×
×
  • Opprett ny...