Gå til innhold

dankvam

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dankvam

  1. Hvordan kan en så positiv nyhet få en så negativ respons her inne? Dette her er jo et kjempeinitiv. Folk må slutte å surmule så voldsomt.

     

    Velkommen til internett. Om så artikkelen hadde omhandlet fred i verden, en teknikk for å stoppe all forurensning eller en fungerende oppskrift på en fusjonsreaktor man kan bygge hjemme så hadde noen reagert negativt;)

    • Liker 8
  2.  

     

    ynes telefoner med glass på baksiden skulle fått trekk på design. Greit noen kan synes det ser flott ut, men det tåler ingenting og knuses ofte. Design skal være funksjonelle også. Tok meg 3 dager før baksiden på s8'en min har sprikker i sidene. Har en veninne som klarte å knuse sin første dag med den nye s8'en, uten å engang vite hvordan det skjedde

     

    Så enig. Jeg har HTC 10 og kjøpte den fordi jeg så på en youtube video hvordan den ble testet mot en S7 i dropptester etc. og tålte svært mye. Siden jeg er en klums og mister telefonen hele tiden så kan jeg ikke ha en tlf av glass. Hvilken telefoner lages pr idag av metall? HTC burde fortsatt med metalldesign:(

    • Liker 2
  3. Surface Pro er gode greier. Til og med en fyr i klassen som er godt innbakt i Apples økosystem ble imponert når han så matematikk notatene mine i Onenote med bruk av SP3 og penn. Så ille var det at han vurderte å kjøpe en Surface til neste skoleår, han måtte bare vurdere Ipad Pro først...:D

     

    Så om ikke de første Surface var så imponerende så har MS lært av Apple og finsliper hver iterasjon nærmere perfeksjon.

    • Liker 1
  4. Alle som bruker mac har en form for beskyttelse på sin datamaskin - om man følger originaloppsettet og ikke gir passordet sitt til ukjent programvare er man safe. Dessverre er folk idioter på Mac også, og da er det null problem å installere malware.

     

    Heldigvis er de dagene der ting spredte seg selv over, både på Windows og Mac. Jeg har ikke installert antivirus eller brannvegg på mine maskiner på sikkert ti år, uten å møte på noen form for problemer. Windows, OSX eller Linux.

    Enig der. Virus er ikke som før i tiden.. har selv flere Windows maskiner i huset og ingen av disse har vært infisert med skadevare så vidt jeg vet. Men jeg har nesten blitt lurt i epost 2 ganger. Sist av en epost fra Paypal som så farlig ekte ut..

    Så på en måte har problemet blitt verre enn hva det var når virusene spredte seg "selv"

    Før i tiden kunne jeg ha brannmur og virusscanner og de stoppet det meste av virus som stort sett bestandig kom fra at jeg lastet ned ting fra forskjellige tvilsomme sider. Men i dag kan du taste en liten feil når du skriver inn en web adresse og kommer plutselig til en blåkopi som ser ekte ut og kan inneholde både skadevare eller at siden er laget for å lure penger ut av deg. Dagens nettbrukere må være mer våken enn hva jeg trengte å være i "gamle dager"

  5. Sukk.. hadde jeg fortsatt bare jobbet med han som intenst insisterte på at mac -aldri- hadde og -aldri- ville få problemer med virus/skadevare. Han var så sikker i sin sak for noen år siden.. Jeg har ikke noe problem med å se at dette er et mye større problem på PC enn på Mac, men tror noen mac brukere ikke innser at slike problem skaleres ut etter ifra størrelsen på brukergruppen om så mac er basert på sikrere kjerne eller whatnot.

    • Liker 3
  6.  

    sjekk side 212

     

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1062631&page=212

    Hei. Trenger hjelp til denne oppgaven:

     

    To fotballspillere står i ro 64 m fra hverandre. De begynner å løpe rett mot hverandre samtidig. 
    Den ene har akselerasjonen 0,38 m/s2
    og den andre har akselerasjonen 0,72 m/s2
    . Hvor langt har hver av spillerne løpt idet de kolliderer og hvor stor fart har de?
     
     
    Noen som har tid og mulighet til å vise hvordan man regner ut denne ved hjelp av formler?
    Jeg har irritert hjernen min litt for lenge med akkurat denne oppgaven selv om den sikkert er relativt basic for mange av dere:P

     

    Jeg så denne men skjønner ikke noe av det. Sitter her og er relativt ny på fysikk og lurer på hvordan jeg skal klare å løse denne oppgaven ved hjelp av formler for fart/akselerasjon.etc..

  7. Hei. Trenger hjelp til denne oppgaven:

     

    To fotballspillere står i ro 64 m fra hverandre. De begynner å løpe rett mot hverandre samtidig. 
    Den ene har akselerasjonen 0,38 m/s2
    og den andre har akselerasjonen 0,72 m/s2
    Hvor langt har hver av spillerne løpt idet de kolliderer og hvor stor fart har de?
     
     
    Noen som har tid og mulighet til å vise hvordan man regner ut denne ved hjelp av formler?
    Jeg har irritert hjernen min litt for lenge med akkurat denne oppgaven selv om den sikkert er relativt basic for mange av dere:P

  8. Så lenge de ikke har snapchat så kommer de aldri til å bli store!

    Det er så sant, i alle fall føler jeg det også slik!

    Jeg er en som synes at Windows på telefon er veldig bra og vil gjerne foretrekke det foran en Droid telefon. Meen uansett hvor mye jeg liker WP så bruker veldig mange av kompisene mine Snapchat som hovedmedium for å holde daglig kontakt. Hvis de annonserer Snapchat app samtidig som de lanserer disse 2 så er jeg all in:)

  9. Lumia 930 er en helt fantastisk telefon. Har hatt Lumia 920 i 2 år, og har vært min trofaste. Begynte å bli lei, og ville forsøke IOS. Klarte maks 1 uke, og måtte tilbake til min Lumia. Så kom Sony Xperia Z2, og falt for fristelsen. Det gikk nøyaktig 8 uker, og så ble det Lumia 930. Android og IOS er et helt håpløst OS (for meg) - det eneste som duger i jobb og privat, og det var spesielt hvor elegant integrasjon mot Office og Exchange. Ingen kan slå e-post og kalenderen i Windows Phone.

     

    Lumia 930 har en helt fantastisk lyd, og bestilte Jays Five for Windows Phone. For et fantastisk headset - lenge siden jeg har hatt en telefon med så god lyd. Og så kan vi ikke komme utennom det gode kameraet (både stillbilder og video).

     

    Digger min Lumia 930, har alt jeg trenger - selv APP utvalget er meget bra. Savner ikke en eneste APP. Kan si mye om Microsoft, men Windows Phone er virkelig på vei opp og fram.

     

    Artig at du hadde -nesten- samme opplevelse som meg! Jeg gikk fra Lumia 920 -> Xperia Z2 -> Lumia 930.

    Etter 2 uker med Android var jeg så gretten at frøkna i huset anbefalte meg å bytte telefon:D

    • Liker 1
  10. Bra test som summerer det jeg selv mener om telefonen etter å ha hatt den et par uker:)

     

    En liten kommentar ang. mappene.

    Den appen som muliggjør mapper er elendig, skikkelig elendig og døende heldigvis:)

    Jeg kjører Developer Preview på telefonen og har den nyeste oppdateringen der MS har implementert mapper på en helt annen og mye bedre måte.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...