Gå til innhold

Ruarcs

Medlemmer
  • Innlegg

    800
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ruarcs

  1. Samtlige av Sovjet flyene (easy mode) er generelt bra hele veien opp til tier 7, videre vet jeg ikke da jeg ikke har spillt dem høyere.

     

    Sovjet har helt klart de beste start flyene, firepower kombinert med god manøvering. Det at tier 0 flyene har 4 mger i forhold til andre land som kunn har 2 gjør dem litt imba. Man merker fort at den mengden med extra bly som blir kasta ut tar andre fly ned mye raskere.

     

    Japan derimot har enda bedre manøvering(i lav hastighet) , men ikke så bra fire power. Dette er turn fightere. Lav tier japse fly med høy hastighet er tunge å manøvere, men straks hastigheten går ned så flyr de ring rundt det meste.

     

    Selv har jeg gått tilbake til å spille inn expen på alle flyene mine og driver mye med 0 til 1 tier for tiden. Ferdig med de tyske flyene 0 til 2, jobber nå med tier 3 flyene. De russiske er jeg straks ferdig med på 0 til 1, og skal da oppgradere den gjengen til tier 2 og 3 når det skjer. Personlig foretrekker jeg lav tier luftkampene for man slipper unna 'dump dump' flyene som tar vingen eller halen med et treff. Samt at det veldig ofte er noen heftige furballs å kaste seg inn i.

     

    Ellers vil jeg anbefale å spille alle nasjonene det er ingen grunn til å ikke spille alle. Kjøpe inn de 2 extra crewslotene man får for silver lions. ISelv ser jeg ingen vits i å handle crewslot for gold lions.

     

    Bygg opp crewskillsa dine. G-force, maintenance, vitality og reload er det jeg går for i første omgang.

    I tillegg når man har dumpa nok skills points i et fly har man mulighet til å trene crewet til expert nivå ved å betale silver lions.

    Russland har noen heftig gode jeyfly!! Med 45kanon

  2.  

    Det er den brutale virkeligheten. Om du har ditt på det rene, er det uansett ingen problem hverken med tanke på saken, eller senere saker.

    Nei, faktisk er det ikke lov etter norsk lov, og man har anledning til å nekte vist det er noe man spør alle i et område.

     

    Jeg ble riktig nok ikke populær, ikke hos min familie i alle fall, det er majoritet av politi og militære i familien ;-)

  3.  

    Det hadde ikke vert så veldig smart å nekte dette. Dersom de da ikke hadde funnet noen match på DNA-profil ville du jo hatt et litt større forklaringsproblem i forhold til hvorfor du nekter å legge av prøve.

     

    Men det er jo stilig å være helt på tastaturet, spørsmålet er om du er mann nok til å stå opp for meningene dine dagen det skjer.

     

    Jeg, som veldig mange andre forventer forøverig å måtte avlegge DNA prøve i denne saken.

     

    Og det med at det gjør saken enkel... spar meg for pisspreiket ditt!! Vi som kjente henne vil ha denne saken oppklart om så politiet tvinger folk til å spytte i glass!!!!!!!!!!!!

    Til opplysning har jeg vært ute for å bli spurt om dna, jeg nektet da også og kommer til å gjøre det igjen skulle det bli aktuelt. Det er vel du som nå kommer med pisspreik

     

    La meg spørre, syns du det er greit dna profilen din lagres av politiet, som ikke er noen racer på it, bare fordi der gjør det lettere å oppklare saker i fremtiden?

  4. Jeg hadde nektet å levere DNA selv om jeg hadde vært i området. Jeg stoler ikke på politi i håndteringu av dna og fingeravtrykk osv. De har vel gjentatte ganger lagret slik info ulovlig

     

    Men forstå at de vil ta i bruk slike virkemidler? Selvsagt. Det gjør jo jobben veldig lett!

     

    Men trekk ikke inn likestilling er du grei, den gnåler jentene og sv nok om fra før

    • Liker 2
  5. Vi som er amd sympatisører må nok innse at intel har overtaket på amd angående middels/høy ytelse. Det eneste amd nå er best på er veldig billige løsninger og er den eneste produsenten med en apu som faktisk kan kjøre det meste av spill med brukbar bis. Uten eksternt skjermkort

     

    Er budsjettet over 7k så går man for intel, desverre ;-)

    • Liker 2
  6. ER du Frykt narkoman? Du jeg kan lage et dødelig ikke sporbart våpen på halve tiden av det dagens skrivere kan klare. Bare å bruke noen rør en liten tank fra hva som helst og en kompressor. En kran eller noen ventiler og whoops jeg kan skyte ihjel et par HW tilhengere. Men nå er ikke jeg hverken terrorist eller morder og dette var ingen trussel. Delene for dette finnes over alt på hvilken som helst VVS butikk over hele landet so come on? 3D skrivere skummelt? What a load of crap. At media vinklet 3D skriveren den veien de har gjort regnet jeg ut på forhånd at de ville komme til å gjøre da industrien skjelver og pengesystemet er under krampetrekninger nå, det går mot slutten og pengemakten stritter i mot men de er sjanseløse, bare gi det litt mere tid så vil resultatene av innovasjon som dette gi finalen til den saken. Bare et tidsspørsmål til at denne klodes teknologi kommer så langt at også mat kan kopieres med hjelp av atomkopiering og da er det good bye til pengesystemet og heldigvis for det. party party for meg om jeg lever den dag pengesystemet kollapser.

     

    Tenker det ville vært på tide med å lage et super dødelig våpen hjemme på min metall dreiebenk og metall fres for så lage en eller annen skremsel video om det og sende videoen til VG, Dagbladet for å ta bort negativ media oppmerksomheten fra 3D skriveren for det er bare tull at man er noen farligere kriminell med en 3D skriver i hjemmet og jeg ønsker 3D skriveren velkommen og jeg anbefaler på det sterkeste at alle kjøper seg en fort som fan.

     

    Hehe, jeg humrer over det samme. Har virkelig folk sluttet å bruke iqen sin etter internett? Å lage et skytevåpen er latterlig enkelt, enten ved hjelp av luft eller krutt samlet fra nyttårsaften,hehe. Det er sannelig godt det ikke finnes for mange smarte kriminelle ;-)

     

    Angående a5t pengesystemet kolapser, vel, du må nok vente legnere en din leve alder før dette skjer, selv om det lever på lånt tid

  7.  

     

     

    Litt forskjell å lage våpen på 3D skriver, enn falske sedler, dokumente og sjekker på vanlig skriver.

    Helt ærlig, så er jeg faktisk 100% sikker på at jeg kan mye enklere og mye 'bedre' lage et våpen etter en kort tur innom Biltema eller Clas Olshon, enn hva jeg kan gjøre med min egen 3D printer..

     

    nei, jeg tror enhver politiker må få donert seg en low cost 3D printer som de kan leke seg litt med, så skal de se at det faktisk ikke er så farlig som de ønsker.

    Ja du kan prøve å lage en pistol fra biltema og clas olshon deler. Hvordan har du tenkt å gjøre det da?

    Altså, å lage et skytevåpen med deler fra biltema er ikke noe stort hokkus pokkus. Og nei, jeg har ikke tenkt å forklare deg hvordan man gjør dette. Men du skal få et hint. Hvordan virker gammeldagse kanoner og pistoler?

    • Liker 1
  8. Svensk TV har laget et dokumentar om dette som ble sendt på NRK. "Du er googlet".

     

    Flere og flere sjekker arbeidssøkere opp på nett. Det var mistenksomhet blant de som ikke dukket så mye opp om.

     

    Jeg har holdt meg anonym og brukt kun nick. Det er også feil. "Man har noe å skjule". Nettvett er nesten omvendt enn det var før.

     

    En må bare lage falske positive fremstillinger av en selv på nett ;)

     

    Kommer til å bli mye verre for for den nye generasjonen.

     

    Og dette tar jeg avstand fra, koste hva det koste vil. Det er nok av smarte nok folk som annsetter folk til at dette ikke er et stort problem, men jeg skal innrømme at jeg ble litt arg når dette rammet meg,hehe

  9. Får ikke jobb grunnet manglende fjesbok konto... he, he. Sprøtt. Jeg undrer litt på slags stillinger det dreier seg om ?

     

    I mitt tilfelle var det nattevakt som resepsjonist på et hotell. Men jeg tror ærlig talt ikke dette er et utbrett problem. Men hvem vet i fremtiden,hehe ;.)

     

     

    Joda, men jeg lurer jo også på hvem det er som absolutt ikke vil opprette en Facebookkonto.. Hvorfor er det farlig at navnet ditt eksisterer på nett? Det eksisterer sannsynligvis allerede både i telefonkatalogen og på skattelistene, eller at noen har nevnt deg på en eller annen måte i en eller annen sammenheng. Da er det bedre å ha litt kontroll. Med en Facebookside kan du ha navnet ditt, og det er det, eller du kan forme det litt som flere har sagt, som en CV. Jeg ser liksom ikke problemet med å opprette profilen, selv om du tror at CIA og FBI er superinteressert i deg. De får ikke noe mer ut av din Facebookside enn du gir dem.

     

    Hvorfor jeg absolutt ikke vil opprette facebook konto? Nei,hvorfor skulle jeg være med å sponse noe slikt jeg ikke finner det snev underholdene? Facebook er jo nærmest som et virus, samler inn søkevaner,interesser osv også mens man er avlogget og hver gang man logger på så sendes dataen inn til facebook. Jeg gidder ikke ta meg bryet til å gå rundt dette og jeg vil som sagt ikke støtte noe som jeg absolutt ikke har sansen for.

  10. Når ble s4 pro chipset baserte telefoner "toppmodeller" Var det ikke samme chipset i Nexus 4 som ble lansert for snart et år siden...Ny toppmodell burde ha snapdragon 800...Som LG G2

    Hehe, det er zte det er snakk om og de ligger 1 år etter på spesifikasjoner. En ting å påpeke er at zte skjelden oppdaterer os. Ellers må jeg si at jeg liker zte

  11. Så de med litt sunn fornuft skal nektes jobben fordi de ikke har Facebook-konto eller dersom de ikke vil dele innhold med den nye sjefen fra den ?

     

    Jo jo. Det kan jo bli artig å få en del ekstra nye gründere fra slikt, da er det jo best å starte for seg selv om man har økonomisk sans.

     

    Hehehe. Og hva skal vi starte med foreslår du? Noen næring som ser spesielt lovendes ut som det ikke kreves ørten resurser og komme i gang med? Begrensede muligheter vil jeg tro. Det er bare å innfinne seg med det, folk som ikke vil være på twitter,facebook osv kommer til å bli uglesett og"utstøtt" da resten av 90% av befolkningen mener dette er kjempe viktig, enten det er seg skjef eller arbeider.

     

    Lykke til folkens ;-)

×
×
  • Opprett ny...