Gå til innhold

Riddle Matpakke

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Riddle Matpakke

  1. Om man kan kreve walkover etter femten minutter så synes jeg det er helt feil av arrangør å feige ut når ventetiden var lengre. Dersom retningslinjene ikke er til for å følges så får man heller endre retningslinjene.

     

    For øvrig synes jeg det mest naturlige er at den forsinkede parten er den har ansvaret for å oppnå kontakt. Det er ikke slik at man skal måtte løpe land og strand rundt for å få tak i en motstander som ikke har klart å møte opp til riktig tidspunkt.

     

    Å skylde på at man er nyopprykket blir bare tullete. Å møte opp i tide er noe som kreves på alle arenaer. Jeg kan ikke komme 40 minutter for sent på jobb og skylde på at jeg er nyansatt..

     

    Edit: Ser jeg ikke er helt på linje med de som har svart tidligere. Oh well, mangfold er bra  :)

     

    Er forøvrig enig at det er forventet å møte opp til tid, det er ingenting som irriterer meg mer enn folk som ikke møter opp og jeg har claima flertallig w/o's på no show etter 15 min. Forskjellen er da at jeg prøver å få kontakt med dem på bnet og om jeg ikke har dem så legger jeg dem til før jeg gir den 15 min på å accepte.

     

    Det er ikke snakk om å løpe over land og strand og er tiden deres så viktig som Mastermixer påstår så prøver du faktisk å få tak i motstanderlaget på bnet for å få kampen igang så fort som mulig.

     

    Det var en krasj i retningslinjene mellom fair play og å møte opp til kamp og er derfor jeg syns at rematch var riktig avgjørelse

    • Liker 9
  2. Spørsmålet er om dere ble enig om et kjøp, eller en reservasjon? for min del høres det ut som om dere reserverte bilen mot et depositum?

     

    Det blir mer en reservasjon kan jeg tenke meg siden vi betalte et depositum mot at de ikke skulle selge bilen.

     

    Men de sa også at de skulle selge bilen til oss får 42 000 kroner. Så jeg vet ikke hva man skal definere det som

  3. Hei, jeg og noen kamerater var å så på en russebil i går. Vi ble enige om om at vi skulle få kjøpe bilen og betalte et lite depositum(1000 kr) for at vi skulle forsikre oss med resten av gutta at vi ville kjøpe bilen og for at de ikke skulle selge den.

     

    Da vi kontaktet dem i dag sa de at de hadde solgt bilen til noen andre og at siden avtalen ikke var skriftlig så har vi ingen rett på den.

     

    Så langt jeg vet så er muntlig og skriftlig avtale likegyldige.

     

    Spørsmålet er vel da om har vi krav på bilen og isåfall hvordan kan vi få den "tilbake"

×
×
  • Opprett ny...