Gå til innhold

Heika98

Medlemmer
 • Innlegg

  1 599
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

 1. Heika98's innlegg in [Løst] Hvordan skifter jeg dyser? Snøscooter ble markert som svaret   
  Regner med det bare er lyddemperen du tenke å bytte. Da trenger du ikke å dyse om. Skal du bytte til fullt effektanlegg må du nok dyse om.
   
  Før jeg fortsetter vil jeg bare fraråde deg fra å gjøre det. Du vil bare få mer lyd såm du kun vil få klager og kjeft for. Om deg skulle være noen hk ekstra er det så lite at du mest sannsynlig ikke merker noe nevneverdig til de og de er ikke verdt den prisen du må betale for effektpotta.
   
  For å bytte dyse må du først ut med luftfilterboksen og så tar du løs forgasserne fra innsygsmanifoilene. Luftfilterboksen kan være litt vansklig å få ut. Det blir lettere om du løsner bensintanken og trekker den litt bak. Det skal bare være to skruer som du må løsne hvis jeg husker rett. Jeg hadde en slik IQ shift for to år siden og bruke ca. 10-15 min på å ta ut forgasserene. Men nå har jeg skrudd noen år da. Hvis du har lite erfaring med å skru burde du spørre noen som kan om hjelp.
   
  Hvis du følger mitt råd om å ikke kaste bort pengene dine på "effektpotte" men likevel vil legge noen kroner i motor burde du heller få portet sylindrene. Jeg vet om et par stykker som har portet 550 og de har vel endt opp med rundt 80 hk.
   
  BTW snøcooterrelaterte spørsmål bør du heller spørre på scooterforum.no
 2. Heika98's innlegg in trimme min smc mistral sport 50cc ble markert som svaret   
  Finner ikke noen effektpotte til mistral, men se er litt anderledes enn andre mopeder. Mustral har ingen plombering i eksosen, men k eksosporten på sylinderen. Hvis du tar av eksosen og ser på eksosporten vil du se at den er oval. Det du kan gjøre da er å file den rundt eller det jeg ville gjort å byttet til en uplombert sylinder. Husk at for å få mer fart må du fjærne ringen i variatoren. Skal være en ring i primærvariatoren som funker som plombe.
 3. Heika98's innlegg in [Løst] Valg av ATV ble markert som svaret   
  Polaris lager ikke moped ATV. De lager en 50 cc cross ATV.
   
  Min mening: skal du ha moped ATV så kjøpt en SMC mistral sport og trim den. Iallefall fjærn plomba i variatoren. Den går så dårlig st det er farlig org. Hvis du ikke vil trimme eller fjærne plomba så kjøp tohjuls girmoped.
×
×
 • Opprett ny...