Gå til innhold

MrsWeasley

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrsWeasley

  1. Takk for mange svar, vet det er lenge siden jeg opprettet tråden, men..

     

    Jeg skulket jo det foredraget, men det var tid for et nytt et idag. Jeg hadde det faktisk denne gangen. Synes det gikk greit egentlig, heldigvis var det bare foran lærer og to andre, og vi satt rundt et bord, så det var litt mindre stressende. Allikevel så var jeg så uvel før at jeg nesten kastet opp. Foredrag er ingenting for meg :(

    • Liker 2
  2. Takk for fine svar, men det blir nok til at jeg er syk i morgen! Jeg er ikke ferdig med presentasjonen, og jeg tør rett og slett ikke. Så får vi se om jeg har den på torsdag i stedet, men det var et ganske godt tips du kom med akroev.

     

    Og ja, jeg burde gå til legen.. Men jeg tør ikke! :p

     

    Ingen tar meg seriøst, folk sier at alle er redde for å fremføre, men da har de nok ikke møtt meg... Jeg tar sosial angst til et heelt nytt nivå!

  3. Hei,

     

    Jeg vet at dette teknisk sett er min feil og at jeg har ingen andre å skylde på enn meg, men jeg står litt fast. Jeg har et foredrag jeg skal holde i timen i morgen på skolen (går i vg2). Jeg begynte på det i går, og jeg ser nå at det er helt umulig for meg å bli ferdig med det å klare å fremføre det. I tillegg sliter jeg med sosial angst (som ingen lærere/venner/foreldre tar på alvor), og når jeg da skal holde et uforberedt foredrag foran en gjeng med mennesker jeg så vidt kjenner, så merker jeg at jeg får en klump i halsen for å si det sånn..

     

    Jeg har hatt de 3 andre vurderingene i faget dette halvåret, og jeg har fått 4+, 5+, 5+, så jeg føler at jeg har nok vurdering.. Jeg er også redd for at dette foredraget skal trekke meg ned fra den 5-ern jeg mest sannsynlig ligger på..

     

    Burde jeg skulke? Jeg vet at man aldri skal løpe fra problemene sine, men jeg er så redd for å fremføre, og skal jeg komme og drite meg ut foran alle de andre i klassen da? :(

  4. Hei, jeg begynner i VG2 til høsten, og har valgt psykologi som valgfag. Psykologi 1 passet ikke med timeplanen min, så jeg ble satt opp på psykologi 2. Kan noen forklare meg forskjellen? Går det an å ta 2 før 1, eller henger de to fagene sammen? Har hørt at man kan ta 2 uten 1, men at det er en fordel fordi i 1 lærer man mer om forskjellige teorier, og i 2 er det mer generelt eller noe sånt?

     

    Takk på forhånd :)

  5. Takk for svar!

     

    Jeg sier ikke alltid nei til ting, pleier ofte å være åpen for sånne ting, fordi jeg vet at de blir sure hvis jeg sier nei, men en sjelden gang har jeg ikke lyst til å være med, og de klikker...

     

    Ja, jeg får vel bare vente til vi alle blir voksne, men det er vel sånn at alle søsken krangler hele livet..

  6. Hei, jeg er en snart 17 år gammel jente som har to eldre søstre. (En er to år eldre, og en er 7 år eldre). Jeg har alltid hatt litt problemer med dem, spesielt den eldste søsteren min, fordi det er så stor aldersforskjell mellom oss. Men nå er jeg utrolig lei det.

     

    De kaller meg fjortis hele tiden, selv når jeg bare svarer på et spørsmål og for eks. høres litt sliten ut.. Det er som om de er ute etter å plage meg og tirre meg. Jeg har mange ganger reagert litt dumt, for eks. ropt til dem eller noe, men det siste året har jeg prøvd å heve meg over det. Men nå lurer jeg på om noe er enten galt med dem eller meg.

     

    Nå nettopp begynte eldste søsteren min å kalle meg fjortis, bare fordi jeg sa jeg ikke gadd å bli med i butikken. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? Jeg har prøvd å fortelle dem at jeg ikke skjønner hvorfor de er sånn mot meg, og jeg er aldri frekke mot dem, men uansett hva som skjer så er de frekke mot meg.

     

    Hvis det hjelper så er den eldste søsteren min hovedproblemet tror jeg. Hun er sint hele tiden, og krangler med alle minst en gang hver dag. Jeg bare orker ikke mer, fordi hun kjefter på meg for den minste tingen.

     

    Er det noe jeg kan gjøre? Kan noen hjelpe meg? Er det noen storesøstre der ute som kan forklare søstrene mines oppførsel? For hvis jeg ikke får noen forklaring snart så kommer jeg til å knekke sammen pga. alle disse stygge kommentarene deres..

     

    Forresten, beklager hvis det ble litt mye gjentagelser..

     

    Tusen takk på forhånd.

     

    - en trist lillesøster

  7. Hei.

    Jeg ble veldig skuffet da jeg fant ut at jeg ikke kom inn på den videregående skolen jeg ville, var nummer 11 i køen ved 1. inntak, og ble nr. 6 i køen etter 2. inntaket. Men jeg vil ikke gå på den skolen jeg kom inn på.

    Jeg har gode grunner for å bytte, og jeg kjenner folk som har vært i samme situasjon som meg og som har fått byttet, men er ikke helt sikker på hvordan jeg skal gå frem med det.

     

    Jeg har begynt å skrive et brev til skolen jeg vil bytte til, og til den jeg kom inn på, også skal moren min ringe litt rundt på mandag. Hun er veldig flink til å snakke seg til ting (hun fikk byttet eksamensfaget til søsteren min en gang :D) Men er det noe mer man kan gjøre?

     

    Men i hvert fall, er det mulig å få byttet allerede før skolestart? Jeg er en ekstremt sjenert person, og jeg har vanskeligheter med å snakke med folk og få venner sånn i begynnelsen. Vil gjerne ikke gå gjennom å møte nye folk 2 ganger...

     

    Håper på svar fort da! :)

  8. Jeg skal skrive en appell (tale) i samfunnsfag, og jeg skal være for å føde flere barn i Norge. Er det noen som har noen grunner?

     

    Det jeg har til nå er at det er at det er en økene andel eldre mennesker i Norge, så flere og flere ungdom må ta seg jobb i pleie- og omsorgssektoren (flere barn er da løsningen). Jeg har også at finanskrisen i Italia, Hellas, osv, gjør at menneskene i de landene det er finanskrise i, ikke føder mange barn fordi de vet de ikke har råd til å oppdra dem, og da synker befolkningen i verden og flere barn i Norge kan hjelpe til å "veie opp for det tapte".

     

    Takk på forhånd, setter virkelig stor pris på kjapp respons!

  9. Jeg skal skrive en fagartikkel i norsken, og har prøvd å lete på nettet etter ideer om hva jeg kan skrive om, men jeg finner ikke noe.. har vurdert sorte hull eller liv på mars, men kan gjerne skrive om noe helt annet.

     

    Jeg er åpen for hva som helst, tror jeg. Bare kom med så mange ideer som dere har!

     

    Takk på forhånd..

  10. @McHalvorsen takk for hjelp! Har tittet der før men de har ikke det jeg trenger.. :/

    @Flying Jeg mener falsk hud. Jeg har en liten boks med en klump falsk hud som fungerer bra, men jeg har lite igjen. Jeg får ikke "lov" til å handle sånt på nettet (jeg er 14), også liker jeg best å se ting før jeg handler det. Takk for tips om sminke!

     

    (jeg vet tagging ikke fungerer sånn, men jeg gjør det allikevel ;P)

  11. Criminal Minds. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker den serien...

    Downton Abbey er en fantastisk serie! Den er både morsom, historisk korrekt, flotte skuespillere og spennende og dramatisk. Passer til og med til folk som ikke liker den typen serier!

    De beste komiseriene: Community, New Girl. Jeg dør av latter etter hver episode!

    Smash! er veldig bra! Musikalsk drama. De første sesongene av Glee er ikke til å gå glipp av. Hawaii Five-0 er veldig bra, også Misfits! Misfits er utrolig morsom, og selvom den høres litt spesiell ut kommer du til å bli forelsket. Mad Men og Flight of the Conchords er også suverene. Awkward og Doctor Who. Girls, Chuck og The Middle.

    Jeg kommer ikke på flere nå, men det er bare å lete. Søk på de beste tvseriene i 2011 på google, og du får opp massevis av serier som er verdt å se! Håper jeg hjalp litt :)

    • Liker 1
  12. Dexter og Criminal Minds. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker disse to seriene...

     

    Downton Abbey er en fantastisk serie! Den er både morsom, historisk korrekt, flotte skuespillere og spennende og dramatisk. Passer til og med til folk som ikke liker den typen serier!

     

    De beste komiseriene: Community, New Girl. Jeg dør av latter etter hver episode!

     

    Smash! er veldig bra! Musikalsk drama. De første sesongene av Glee er ikke til å gå glipp av. The Walking Dead er himmelen! Jeg elsker zombier, og den serien er så utrolig realistisk og bra! Hawaii Five-0 er veldig bra, også Misfits! Misfits er utrolig morsom, og selvom den høres litt spesiell ut kommer du til å bli forelsket. Mad Men og Flight of the Conchords er også suverene. Awkward, Doctor Who og Heroes. Girls, Chuck og The Middle.

     

    Jeg kommer ikke på flere nå, men det er bare å lete. Søk på de beste tvseriene i 2011 på google, og du får opp massevis av serier som er verdt å se! Håper jeg hjalp litt ;)

  13. Heisann! Jeg vet det er en stund til Halloween, men jeg har begynt å eksperimentere litt på hva jeg skal kle meg ut som. Jeg vet ikke om jeg nødvendigvis skal på Halloween fest, og nå blir jeg 15 år i desember så jeg gidder ikke gå Trick or Treat (litt flaut når jeg bor i et område med bare små barn). Jeg skal kanskje være med noen venner, og det hadde vært litt morsomt å sminke meg opp og skremme dem (nå er de veldig lette å skremme så det skal ikke bli vanskelig). Jeg elsker zombiefilmer og The Walking Dead, og derfor bestemte jeg meg for å være zombie. Jeg har litt falsk hud som jeg forsøkte å ta på og puttet teatersminke og falskt blod på. Jeg har ikke noe hvitt pudder så det må jeg få tak i. Nå begynner jeg å få lite hud igjen, og jeg må fortsette å eksperimentere. Jeg husker ikke hvor jeg fikk tak i det!

     

    Så mine spørsmål er:

    - Hvor kan jeg få tak i falsk hud? (ikke på nettet, må være en butikk i Oslo-området).

    - Hvor kan jeg få tak i et godt, hvitt pudder? (--II--)

    - For å få "såret" til å se veldig realistisk ut, er det noe annet jeg kan bruke?

     

    PS. Jeg kan poste bilde av mitt foreløpige resultat hvis ønsket.

    • Liker 1
  14. I engelsken skal vi enten skrive en tekst om kjærlighet, eller lage vår egen versjon av Romeo og Julie balkongscenen. Jeg gidder ikke skrive om kjærlighet så jeg valgte balkongscenen og tok en 80 talls vri. Det er på 80-tallet isteden for, Romeo står utenfor med boombox, de ser typisk 80-talls ut, osv.

     

    Problemet er at jeg ikke klarer å skrive dialog (!!!) Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke klarer det, når jeg har skrevet det mange ganger før og fått 5/5+! Enten blir det dårlig Shakespeare-aktig språk, eller så blir det verdens lameste forsøk på kjærlighetsdialog mellom to tenåringer på 80-tallet. Jeg aner ikke hva jeg skal skrive, og den må være på 1-2 sider!

     

    Hvis dere ikke klarer å hjelpe meg med balkongscenen, så kom gjerne med forslag til tekst/dikt/hva nå enn om kjærlighet. Jeg tar i mot alt av tips! Jeg er desperat :(( :O

     

    Takk på forhånd.

×
×
  • Opprett ny...