Gå til innhold

kasper33

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kasper33

  1. Noen flere her som har Bahnhof ? Virker som hastigheten halveres i prime time.

    Noen som har testet HomeNet eller Dataguard med opennet ?

    Har selv DataGuard for øyeblikket med hastigheten 400/100 og er veldig fornøyd med dette produktet. Oppfølging og kvalitet på produkt er veldig bra. Når jeg bestilte produktet hos DataGuard hadde jeg problemer med å koble meg til, men dette ordnet de for meg med en gang jeg tok kontakt. Support var vennlig og hjelpsom.

     

    Anbefaler DataGuard på det sterkeste.

  2. Hei.

     

    Kompisen min kjøpte et geforce gtx 770, han hadde 550w fra før av, dette er for lite til en 770 visste jeg, så derfor lot jeg han få min gamle 600W størmforsyning som jeg ikke har brukt på noen år. Vi koblet opp den 600W strømforsyning til alle komponentene på pcen, datamaskinen gikk ikke på. Jeg trodde strømforsyning var ødelagt siden den ikke ville starte, men jeg tok da ut den ene PCI kabelen, da startet maskinen. Så kom det opp en lignende beskjed på skjermen " Please turn off the system and connect power cables to Video card". Jeg tok da av maskinen å tok på PCI kabelene, da gikk ikke PCen på.

    Er dette fordi 600w er for lite strøm til skjermkortet, at det er derfor den ikke går på?

    Står nemlig på komplett at 600w er påkrevd strømforsyning.

     

     

    Takk for alle svar.

     

  3. Takk for gode svar allesammen. Men er det noe mulighet for å først gå lærling i 2 år, så gå påbygg og høyskole. Eller vil det være bortkastet tid? Tenker at om 2 år, vil jeg jo naturligvis være mer moden å mer villig til å jobbe når det kommer til skole. Jobber hardt nå også selvfølgelig, men tenker viljestyrken er større som vil generelt øke innsatsen å snitt. Vist jeg skal ta R1 å R2 matte, så må jeg allerede til neste år begynne på T matte, for å så ta R1 og R2 matte. Det blir vell ALTFOR mye på et år. Så må nok ta et år med bare R matte og fysikk. Nå har jeg ikke så mye "peiling" på hvordan utdannelse programmet fungerer. Noen som har anbefalinger :)?

  4. Forkurs kan jo være en mulighet om du vil bli høgskoleingeniør og/eller sivilingeniør, men jeg tror det vil bli et alvorlig tøft år for deg om du sliter såpass med matematikken. Uansett tror jeg informatikk også vil bli beinhardt om du bare satser på en ståkarakter i R1 for å komme inn. Jeg vil anbefale R2, selv om det ikke er et formelt krav.

    Jeg som har 3 i karakter på den enkleste matten har jo en minimal sjangse for å bestå i R2 matte, har hørt at det er så å si umulig. Forstår ikke hva du mener med at det blir beinhardt med R1, men du anbefaler R2. Så lang jeg vet, er R2 vannskeligere.

  5. Alt av høyere utdanning innen IT krever litt matte, da dette er viktig for forståelsen av det som skjer under panseret. Om du vil prøve å begrense mengden matte, så er det mulig å gå studier som ikke er ingeniør. Jeg vil da dra frem HiG's "Programvareutvikling", "Drift av nettverk og datasystemer", "Informasjonssikkerhet" og "Spillprogrammering" som gode eksempler på IT-utdanning der matten ikke er for krevende.

    Men, IT er teoretisk matte, så matte på nivå med R2 må du regne med. Opptakskrav til HiG er R1 eller tilsvarende på disse utdanningene, så tas det et mattefag første semester som dekker en del diskret matematikk og lignende på nivå med R2 (tror jeg?).

    Takk for svar Zerkox, tenker vell at jeg må sette meg ned å øve matte de neste årene fremover. Får vell ta noen mattekurs på fritiden i samme slengen å. Men er det noen bedrifter som har lærlingplasser som er godt betalt i ettertid. Vist du da får jobb der? som har høye snitt krav?

  6. Alt som har skjedd kan bevises ja, men hvorfor ville de bruke tid og penger for å saksøke meg, leier de en advokat i norge koster det dobbelt så mye som 105$, altså i timen! Så bare det vil de tape på, De er en kriminell nettside som er ganske stor, men forsatt kriminell. Som selger og kjøper spill accounter, som er ulovling. Blir vell ganske dumt at de kriminelle saksøker en kriminell for å ha stjelet noe som de kjøpte ulovlig? Så klart kan jeg betale 105$, men hva er poenget hvis jeg kan unngå dette og se vekk fra trusselen. Jeg vet jo ikke om det er en tom trussel eller om de faktisk kommer til å saksøke.

  7. Hei,

    jeg solgte wow (World of Warcraft) accounten min(Noe som er imot term of use på wow) til en nettside (vbarrack.com) for 105$ USD. Ca 7 måneder etterpå tok jeg accounten tilbake, nå truer de meg å sier at jeg må betale tilbake beløpet som jeg fikk av dem eller gi accounten tibake. Eller så saksøker de meg. Vil de bruke ressurser på å saksøke meg helt fra USA vist jeg er norsk statsborger og det bare er snakk om 105$ USD.

    Er denne trusselen noe jeg skal bry meg om, eller er det en skremmesak?

  8. Hei! Jeg har A1 oppkjøring på Tirsdag og er veldig nervøs! Gruer å gleder meg en del, men er innstilt på å bestå. Er veldig nervøs når det gjelder rundkjøringer og kontroll-kort spørsmålene. Jeg har strøket en gang før for et halvt år siden,og vet hvordan den elendige følelsen føles. Jeg fikk beskjed av sensoren at jeg var veldig flink til å håndtere og kjøre motorsykkelen, men måtte bli flinkere til å tilpasse meg trafikken. Noen tips til hvordan jeg kan forberede meg og hva jeg bør tenke på når det gjelder oppkjøringen på tirsdag? :)

  9. Tenk logisk, første du gjør er å svare på spørsmålene etter hva du tror er riktig, ikke tenk! Når du har svart på alle spørsmålene så trykker du avslutt og går tilbake til spørsmål 1 (du får opp alle spørsmålene når du trykker avslutt første gangen), ta deg 2min pause og tenk på noe annet. Så går du igang med å se mer nøye på spørsmålene, er du usikker så lar du svarene stå.

     

    Det flere av vennene mine gjorde feil (Inkludert meg) var at de svarte man skulle ligge i høyre bilspor. men man skal ligge i venstre (Man tenker høyre fordi det er på høyre side man kjører) :)

     

    Lykke til! Jeg vil anbefale å ikke fortelle noen om når du skal ta teorien, mye enklere om du stryker å ikke ha noen over deg hele tiden "STRØØØYK DUU". Selv sa jeg det ikke til noen før jeg hadde bestått.

    Tusen takk! :wee: :wee:
×
×
  • Opprett ny...