Gå til innhold

brosolok

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av brosolok

  1. hei, går i 9. klasse og har vert mye syk i det siste og har derfor ikke fått gjort alle forberedelser og lekser. jeg er frisk nå men skal ha gjort en tentamen til lekse, bare for å øve. så det jeg leter etter en matte tentamen fra 2009 til 9 klasse kanskje noen hadde en link til Word filen eller noe sånt

    takk

  2. Hva er din prisklasse?

    Hva skal det brukes til?

    Spill/musikk/film/mic?

    Trådløst?

    - prisklassen er rundt 500-900

    - skal brukes mye til FPS og MOBA (vet at man ikke trenger så veldig bra headset til MOBA men uansett) og bår kunne brukes i over 4 timer i strek uten at den blir irritabel.

    - skal bruke den mest til spilling. Mic er egentlig ikke så viktig da de fleste headset har alle ok mic'er.

    - trådløst er heller ikke noe "must"(har det noe å si på lyden?)

  3. hei, har tenkt til å få meg et nytt head sett siden mitt begynner å bli litt slitt ut og lyden er dårlig. jeg har sett mye rundt, men finner ikke noen som er helt i min pris klasse med de spesifikasjonene. jeg har ikke et eget lydkort, men hovedkortet har et 5.1. hadde også vert fint å vite forskjellen og hva som er best av stereo og surround.

    takk :)

  4. hei har kjøpt nylig kjøpt meg en ny gaming pc, men har ingen bra mus til å spille med.

    jeg spiller en del FPS, league, og guild wars 2 så jeg trenger en med litt mer en vanlig antall knapper.

    har også hørt at det er forskjell mellom laser og optisk, hvil ikke starte en stor diskusjon, men bare lurte på om det er en veldig drastisk forskjell.

     

    takk :)

  5. can you run it sjekker vel bare om komponentene er kraftige nok, det trenger du ikke sjekke flere ganger(!)

     

    har du oppdatert driverne? Har du satt sammen pc'en selv, sjekk at alle kabler sitter som de skal, hvis du har satt den sammen sjekk inni også.

    har ikke satt sammen PC selv, men jeg så nå at det fulgte med en CD hvor det sto AMD driver installation CD. er dette driveren?

  6. hei, jeg har nylig kjøpt meg Skyrim: legendary edition til PC, og gledet meg veldig til at jeg kunne få spilt det. jeg har nettopp kjøpt meg en ny PC, som er sånn mitt på treet, men det byrde jo da kunne kjøre Skyrim

    her er innmaten:

    - XFX ProSeries Core edition 550W PSU

    - AMD AM3 + FX - 4300, 95W

    - Gigabyte GA -970A - UD3, S - AM3+, REV 3.0

    - XFX RADEON HD7870 2GB

    - kingston DDR3 HyperX 1600M Hz 8GB (2x4GB)

    - kingston SSDNow V300 120GB 2.5

    - seagate barracuda 1TB

     

    håper noen har tid til å hjelpe meg :)

  7. hei har tenkt til å kjøpe en ny PC, men har jeg ikke funnet en skikkelig skjerm. budsjettet mitt er på sånn 1000 - 1500, men vil helst ha billigst som mulig.

    vet ikke om det har noe å si om hvilket skjermkort jeg har, men det skjermkortet jeg skal kjøpe er en XFX Radeon HD 7870 2GB (ikke åpen for diskusjon)

    har også skjønt at det er DVI man må ha til gaming, men hva er forskjellen på DVI, DVI-D og DVI-I?

     

    tusen takk :)

  8. Her er listen.

     

    På kabinettet tok jeg i betrakning kjøling, kvalitet, pris og funksjonalitet/vekt. Det heter Corsair Carbide 300R. Ser bra ut, og er veldig funksjonelt.

    Men du har også alternativer som Fractal Design Arc Midi R2 som er et litt dyrere alternativ. Du har enda dyrere alternativ som Corsair Carbide 400R og 500R (fås i tøft hvitt).

     

    Strømforsyningen er en godt priset, men veldig god kvalitet. Den holder mest sannsynlig til din neste maskin eller oppgradering. Denne støtter også kommende prosessorer fra Intel som krever ekstra lavt strømtrekk (0,05 A).

     

    SSD-en er en Samsung 840, fordi det er en grei SSD til en fantastisk pris. Levetiden tror ikke jeg du skal bekymre deg over.

     

    La også til en harddisk på 2 TB, da har du plass til litt ekstra. Du kan kjøpe 1 TB-disk, men 2 TB koster 45 % mer, og du får 100 % mer lagringskapasitet. Er det verdt det å spare 200 kr? :)

     

    Prosessor er en i5 3570 som er veldig prisgunstig, men kan ikke overklokkes (.

     

    RAM er et av de mest prisgunstige (for å holde prisen nede), men samtidig et ganske godt RAM.

     

    Skjermkortet er et GeForce 660. Med tanke på prisen så er det alt i alt bedre valg enn konkurrenten spør du meg. Den har også en stillegående kjøler fra MSI.

     

    Optisk drev (det folk kaller for CD-ROM...) leser Blu-Ray, og koster 412,-. La dette til i listen pga. prisen er så god. Du kan spare to hundrelapper på en dårligere modell som bare leser DVD, men jeg ser ikke helt poenget.

     

    La også til Corsair Vengeance M65.

     

    Hele listen havnet på 7884,-. Det blir litt mer enn dette inkludert frakt osv., så rundt 8000 NOK (som var maks-grensen din). ;) Men jeg vil anbefale deg å kjøpe CPU-kjøler (rundt 400,-), den plastikkdritten som følger med er mer verdt i søpla. Hvis du har lyst å bruke litt mer penger kan du kjøpe i5 3570K for rundt 200,-. Hvis du har muligheten, så vil jeg anbefale deg det. Men da trenger du også ny kjøler. Du kan også bruke 300,- for å doble RAM-kapasiteten. Resten er vel egentlig bra nok.

     

     

     

    EDIT: Linken din fungerer ikke, wassup. ;)

    tusen takk!

  9. Vent, jeg må protestere! Tråd ikke løst, jeg har nemlig noen smarte pessimistiske synspunkter å dele.:

     

    Fysjameg! Ferdig-PC...

     

    Og jo, du trenger SSD, basta! Fordi jeg sier det, diskusjon ferdig! Du har ikke stemmerett! :p

     

    Tro meg, du merker så sinnsykt forskjell, uansett hva du gjør (også i spilling). Dessuten er det morro å bygge maskin selv, samt lærerikt. :)

    har hørt at komponentene kan bli ødelagt hvis jeg gjør noe feil under byggingen. har du noen tips til hvordan unngå det.

     

    har du noen tips til komponenter da Stian? (med de komponentene som jeg viste lengre opp)

  10. Denne skulle vel oppfylle kravene dine. I tillegg slenger du bare på en M65. Er dog ikke det beste kjøpet; det følger ikke med SSD, prosessoren er ikke klokkbar og chipsetet er vel så som så. Tror faktisk du kan få til noe bedre selv hvis du bygger (det er ikke så vanskelig).

     

    For å svare på spørsmålet ditt, du TRENGER ikke SSD; men det er veldig kjekt å ha. Som Stian nevner, alt går enkelt og greit kjappere. Har du SSD og harddisk, bruker du SSD til operativsystem, noen få spill og andre programmer du bruker ofte, og harddisken som lagringsplass til alt annet. Men hvis du er på et (forholdsvis stramt) budsjett, kan du bare sette inn SSD senere. Er enklere å ha det i utgangspunket, men det er altså ikke obligatorisk.

    tusen takk! akkurat det jeg så for meg! trenger ikke SSD enda siden jeg bare ville ha en god PC som jeg kan spille bra spill på med, men kjøper sikkert SSD når jeg har spart litt mer.

     

    tusen takk alle sammen :w00t:

×
×
  • Opprett ny...