Gå til innhold

Slaskyy

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slaskyy

  1. Takk for tilbakemelding, ble ikke noe på fredag da jeg uansett hadde problemer med bestilling av ting, og heller ikke visste hva jeg skulle ha. Så ikke ut som det var så mye tilbud på deler uansett så da var det ikke så farlig.  

     

    Har oppdatert litt nå, ser det bedre ut? 

    http://www.prisjakt.no/list.php?l=228421&view=l

     

    Passer alt bra sammen?   

    Tar også gjerne imot forslag på skjerm, helst en ganske rimelig en, så får jeg heller koste på meg en bedre når jeg i fremtiden flytter til et sted med bedre plass og kjøper en 2. skjerm :p 

    Kunne også trenge et keyboard

  2. Har miksa litt uten å sjekke alt i minste detalj, men hvordan er dette oppsettet sammenlignet med ca. tilsvarende til

    Gamer Premium https://www.komplett.no/product/11065
    eller Crazy Black Friday https://www.komplett.no/product/11067

    PC-ene til komplett? 

     

    http://www.prisjakt.no/list.php?l=228421&view=l

     

    Er det noe jeg mangler bortsett fra skjerm+tastatur?  og har noen noen bra tips til en ganske rimelig skjerm? 

  3. Hei, har tenkt å kjøpe meg en stasjonar gaming PC i natt/morgen for å få så mye ut av pengene som mulig spør jeg her om hva som er det beste tilbudet (ser f.eks komplett sin gamer premium er satt ned fra 14500 till 11k, er dette en god deal nå eller er det andre bedre tilbud, evt konfigurere den eller den billigere versjonen?    

    Jeg kjøper gjerne deler å bygger selv hvis det er billigere, men er usikker på hvordan best komponere elementer atm.

    Er det i såfall noen steder som har gode tilbud på disse i dag? 

     

    Har tenkt til å bruke rundt 9-10k + skjerm, men kan muligens strekke meg noe over hvis det er noen ekstra gode tilbud i dag.  Håper noen har tid til å stikke innom innimellom all handlinga :D

  4. Tror heller det bare er langt flere gode spillere nå enn i betaen/tidlig release. Fake rating? Flere kontoer? I brawl er det helt tilfeldig hvem du møter, i arena møter man folk med ca. like mange win/loss. Det er ingen "rating" man kan fake. Og det spiller jo overhodet ingen rolle om man spiller på en splitter ny konto eller en som har alle kort og 2000 wins i både arena og ranked, sjansene for at du møter de i arena/brawl er nøyaktig like store.

     

     

    Tror han mener i ranked.  Det finnes noen få idioter som taper med vilje for å farme "easy wins"   på rank 20, men generelt så er det ganske brukbare deck og spiller ned til rank 10, om ikke ned mot 15 litt ettersom når på sesongen det er.   Tok meg overasskende lenge denne måneden å komme meg til rank 5-4, så er nok mange som har brukbare deck og ikke spiller som idioter der ute nå ja

  5. Arena er alt etter hvor heldig man er med korta man får, noen ganger vet man at det blir 3 strake tap ut fra korta man får - da er det kjedelig. Er man heldig og får noen kort man kan bygge suksess rundt så kan man få rundt 50/50% tap/vinn, og det er helt greit.

     

    Ikke helt endig der, det er fortsatt nesten alltid mulig å bygge et ikke altfor håløst dekk, selv om flaks definitivt spiller en stor rolle (Får du 1 flamestrike some mage,etc hjelper det mye) så er det mulig å klare seg bra.  Har på de siste 10 runsa mine avg på 6-7 wins, med det dårligse på 4,  og har de siste 50 runsa eller noe, klart 2 wins eller mindre max 1-3 ganger.

     

     Hvis man klarer mer enn 3 (til og med 2.7 eller noe) i average, så lønner det seg å bruke pengene på arena runs i stedet for packs, da du får en pack og mer enn 50 gull i average some reward (dog det tar jo selvfølgelig litt mer tid enn å bare kjøpe packs, så kasnke dårlig ide for de som hater arena).

     

    Er dog enig at det skjer latterlig mye bullshit også i arena for tiden..  for eksempel her om dagen så fikk en dude 2 nye murlock knights ut av en murlock knight.  På en eller annen måte klarte jeg allivel å vinne den uten aoe... Men jeg føler at minst halvparten av tapene mine kommer ave noe hinsides bullshit (men det er sikker bare bias fra meg, er ikke akkurat den beste tapern i dette spillet :p)

  6. Hei. Leier i et kollektiv men vi har et stort problem med internet.

    Til vanlig fungerer det veldig bra og kjapt selv om alle 4 bruker det samtidig, men ca. 1-3 ganger i timen så bare klikker den helt, og jeg får denne erroren når jeg prøver å åpne en nettside: DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET, og den eneste måten for å få det til å virke igjen er å vente noen minutter.  

    Jeg har prøvd å google denne erroren, men det eneste jeg får er folk som har problemer med 1 PC. Her mister vi alt på alle devicer samtidig, så det må være noe feil et sted med nettverkstilkoblingen, evt. ISP.    

    Utleier har akkurat kjøpt helt ny router, men det endret ingenting.  Noen som har noen idé om hva som kan være feil?  Er det mest sannsynlig noe feil med tilkobling eller settings noe sted, eller er det ISP som fucker opp?    

    Har helt måttet gi opp f.eks å spille dota da hver gang dette skjer så ødelegger det hele gamet :(

  7. Hei, ønsker å kjøpe en ny stasjoner PC da jeg er litt lei av å bare ha en laptop til å spille/jobbe med.  

     

    Ønsker en PC som gir mest mulig for pengene, og jeg bygger den gjerne selv for å spare noen kroner, og få kunne velge akkurat hva jeg vil ha inni den. 

    Ønsker gode tips til hvilke deler jeg burde velge, trenger også en skjerm så tar gjerne i mot tips der også.  Tenkte å bruke 8-10000kr.  

  8. Liker det jeg har sett av nitroen så langt, men hvilke PCer fra lenovo og Asus vil det være mest naturlig å sammenligne med?

     

    Denne er på et bra tilbud på elkjøp, http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/LE59438458/lenovo-ideapad-y50-70-15-6-barbar-pc-stort Er de noe annet enn SSD som er forskjellen på disse to? Hva er funksjonen til de 8gb cache den har listet opp etter HD, har det en slags mini ssd funksjon?

    Edit. nvm, ser den har i5 prosessor, så har vel en del dårligere ytelse også da`?

  9. Kjenner flere som har dårlig erfaring fra acer PC-er so tror ikke det er aktuelt. Hadde vært litt digg med SSD, men samtidig blir det for lite plass med bare 256gb uten å måtte bruke en ekstern harddisk.

    Er dog åpen for noe opp mot 10k, så tar gjerne i mot andre tips hvis det er noe bedre

  10. Hei!

     

    Bare limer inn samme svar som jeg ga en annen jeg, da behovet ser relativt likt ut(og jeg slipper å skrive alt på nytt ;)):

     

    Du kan jo se på disse her: http://www.prisjakt....ms=l=s204490311

     

    Både Acer V5 nitro og Asus g551 skal være noen greie pcer(de har ganske like specs også) :).

     

    Du kan også se på denne her: http://www.multicom....00042/p10630716Den har det helt nye gtx 965m som er en del kraftigere enn gtx 860m

     

    Alle nevnte av disse har skal ha gode skjermer da de er FHD IPS, som jeg syns er ganske viktig :).

     

    Her er noen tester (hver ops på disse ikke har 100% like spec som dem nevnt over)

     

    Asus g551: http://www.ultrabook...-g551jm-review/

     

    Acer v5 nitro: http://www.notebookc...w.128435.0.html

    P651S: http://www.notebookc...w.132393.0.html

    Bare spør hvis det er noe mer du lurer på :)

     

    Hva er forskjellen på maskinene til 8999?

     

    Asus G551JM-CN104H og .....CN102H nyere versjon eller?

     

    og hvem er best av g551 og g56jk ?

    CN104H
  11. Hei, har etterhvert spart opp no penger som i alle år bare har stått på sparekonto i banken uten at jeg har tenkt særlig igjennom det.

    Har i det siste funnet ut at det ikke akkurat er det mest gunstige stedet å ha penger med en lusen rente på 2.45% (veit det er banker med bedre rente også), så jeg ser etter andre muligheter for sparing.

    Er student, og eier hverken hus/bil eller noe annet, så har forholdsvis lave kostnader og klarer meg fint på studielånet, så tenker å sette bort mesteparten, 130-140k på en eller annen måte, hvis jeg skulle ha bruk for noen av de, så vil jeg neppe trenge dem på minde enn noen ukers forvarsel i hvertfall. I utgangspunktet vil jeg ikke trenge de før om i hverfall et par år.

     

    Noen som har noen tips om de beste måtene å få litt avkastning på pengene, helst uten alt for stor risiko. Er akjer det beste? Jeg kan ikke så alt for mye om askjer osv, så hvis noen har noen bra linker el. hvor jeg kan lese om det hadde det vært bra.

     

  12. Hei, har planer om å kjøpe en ny laptop til skole/gaming. Har ikke så mye plass eller budsjett til å ha både bærbar og stasjonær, og den gamle bærbare er nå ca. 2.5 år gammel, og elsker å fryse og skru seg av uten grunn. I tillegg kan jeg ikke spille mange nye spill, og nå som GW2 er ute har jeg lyst til å spille det med brukbar FPS og grafikk.

     

    Så hva vil jeg få mest for pengene for til rundt 8-9000 kr?

    er ikke så optatt av utseende på maskinen, men kan gjerne være litt "anonym" for min del :p

×
×
  • Opprett ny...