Gå til innhold

kehe

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kehe

  1. Hvorfor ble ikke kortet testet på spill? Er det ikke audiofilt nok å vurdere lyden på spill i denne sammenhengen? Lydbildet i battlefield 3 er vel trolig noe mer sammensatt enn visene til Bremnes. De som ikke hører forskjell på lyden mellom integrert lyd og bra dedikert lydkort i Battlefield 3 kan i alle fall konstatere at de enten er tonedøve eller i det minste har alvorlig svekket hørsel =)

  2. Jeg hadde to 6870-kort i crossfire en periode og var veldig fornøyd med hvordan kortene skalerte og stabiliteten. AMD er kjappe med driveroppdateringer (I motsetning til NVIDIA ;o) og har fokusert på å forbedre crossfire-støtten de siste årene.

     

    Du får kort sagt mye gpu-kraft igjen ved å investere bare rundt kr 750,- for et brukt 6870. Kostnadseffektivt, gitt at du allerede har en PSU som kan drive to 6870 da.

  3. Synd at hw generaliserer så bastant om sikkerheten ved åpen kildekode slik som her, men forutsetningen for at programvare basert på åpen kildekode skal være sikkert er at det aktivt oppdateres. Det gjaldt ikke for OpenX source som TU brukte (ifølge digi). Sikkerhetshull kunne være kjent i måneder uten at disse ble tettet de siste årene og selskapet OpenX har åpenbart prioritert sine kommersielle løsninger.

×
×
  • Opprett ny...