Gå til innhold

Dr. Agev

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dr. Agev

  1. Hei!

     

    Jeg er en mann på 38 som har vært delvis sofaliggende siden begynnelsen av juni dette årmed ryggsmerter, smerter i bein og fot. Grunnet følelsestap og krafttap i muskler i det høyre beinet, fikk jeg MR ganske fort, påvist prolaps og er henvist til rygg-ortopedisk (tror jeg legen kalte det...) på sykehuset. Mens jeg venter på det, har jeg prøvd å få svar på hva det er lurt av meg å gjøre. Etter de første ukene gikk det meste av smerter bakpå benet og rumpa over. Men det kjennes ikke bra ut likevel. Følelse og krafttap har bedret seg, men er fremdeles langt fra borte. Legen sier at det er vanskelig å si hva jeg bør/ikke bør gjøre, bortsett fra det opplagte med å løfte, og bære, fordi det er så individuelt og at kroppen sier i fra med smerte når jeg ikke bør gjøre noe. Kjennes det ok ut å sitte, så sitt. Er det bedre å ligge, så ligg....

     

    Men det er det som er problemet. Jeg har stort sett ikke smerter i rygg/fot, før jeg for noen dager siden plutselig fikk et lynaktig støt i ryggen og nedover foten når jeg satt på en stol. Det er det værste jeg har kjent noen gang. Jeg heiv meg bakover på stolen, veltet glass og lagde kaos, og heiv meg ned på gulvet for å innta liggende stilling. Da stoppet nervesmertene, og etter en times tid på gulvet dristet meg opp i sofaen. Har smerter i korsryggen, dvs det er vel mere murring enn smerter. Jeg kjenner at dette gjør meg redd, og jeg bekymrer meg for om det plutselig kan komme flere sånne "lynangrep." F.eks når jeg skal på do og må sette meg. Lite lekkert å kaste seg ned på gulvet midt i seansen... Men altså, er det flere som har det på lignende måte? Er det noe jeg bør gjøre/ikke gjøre? Er det bare å gå litt og ligge på sofaen mens jeg venter på time på sykehuset? Er det mange som har den samme frykten? Jeg er redd for å få sånne sinnsyke nervesmerter, enten når jeg snur meg på sofaen, reiser meg opp, legger meg ned osv, samtidig som jeg gjerne vil bevege meg da smertene på normalen ikke er verre enn at det er helt ok å gå litt rundt.

  2. Jeg har klart å ødelegge min HTC Desire HD. Den starter definitivt ikke...

     

    Jeg lurer på om kontaktene mine ligger på minnekortet eller om de ligger på selve telefonen. Har sef. ikke lagret dem på en av de mange backupmulighetene som finnes... Minnekortet er ok, så jeg har fått hentet ut bilder o.l.

     

    Noen som vet hva jeg må lete etter (filnavn) for å se om kontaktene ligger der?

  3. Mulig dette temaet har vært tatt opp tidligere, eller at det er et såpass teit at ingen andre en gang gidder å spørre :confused:

    Har hatt en androidtelefon som gikk i garasjegulvet og tok kvelden. Vurderer å prøve meg på iPhone 5, men lurer på en ting først. På android-telefonen kunne jeg sende/motta MMS uten at mobildata måtte på og alle apper sender/mottar data. Kan man dette på iPhone 5? Samboeren min har litt problemer med dette; enten full pakke med alt av data, eller ingen ting. Og jeg vet det er litt rart å ikke ville ha på datatrafikk på hele tiden på en slik type telefon, men det er reint teknisk om det går eller ikke går jeg lurer på :)

  4. Takk for gode svar. Da er jeg mye klokere og vet hva jeg vil ha. Satser på å finne en grei tredjepartskjøler til CPU, og lar RAM få være i fred. Når man sitter og leser forskjellige artikler er det lett å gå seg vill i hva en trenger, og hva som unødvendig, men dog sikkert kult. Takk skal dere ha :)

  5. Skal oppgradere PCen og lurer på noen ting rundt kjøling. Lenge siden jeg bygde sist, og har aldri tenkt noe på ekstra kjøling ut over det som følger med de delene jeg kjøper, men ser at det kan være noe å tenke på...

     

    Planen er å fornye det meste og jeg tenker å få inn en Intel Core i7 3770 K prosessor. Holder det å bruke kjølinga som følger med, eller er det nødvendig å kjøpe ekstern kjøling. Har ingen planer om å klokke noe som helst på PCen... Hva er fordelene med ekstra kjøling i forhold til "orginalkjøling," utover det at det er digg å lage seg en skikkelig rigg?

     

    Så når det gjelder RAM. Er det nødvendig å ha kjøling på RAM? Har ingen planer om å klokke noe her heller. Har planer om å få inn 2 x 8 GB 1866Mhz

     

    Kommer jeg til å merke forskjell på maskinen om jeg kjøler ekstra, vil den vare lenger? Kan den bli ødeleggende varm med "orginalkjøling" på CPU og ingen kjøling på RAM?

     

    Håper noen kan gi en forvirret sjel litt hjelp :hmm:

×
×
  • Opprett ny...