Gå til innhold

MarkMcPai

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MarkMcPai

  1. Spiller har ikke kompass som leder deg til neste ting du skal gjøre.
    Alltid morsomt med fanboys. :)Uten_navn.png
    Fabelaktig at det fortsatt finnes utviklere som satser på en ren, historiedrevet enspilleropplevelse. Gleder meg til å oppleve stemningen, historien, karakterene og det unike designet som gjør Bioshock-serien til noe unikt.Dere klager over at man ikke dør. For meg handler dette om å leve ut en historie i en unik setting. Å dø er èn av flere alternativer for å sanksjonere spilleren når han ikke mestrer. Her føler jeg det å dø i overført betydning vil stykke opp historien og innlevelsen og stå i fare for å stoppe flyten i det som ikke først og fremst handler om å være en realistisk FPS. Jeg spiller ikke Bioshock for å bli god til å skyte, jeg spiller for å oppleve noe unikt. Gode spillmekanikker er veldig viktig, men jeg krever ikke realisme i et slikt spill.Tusen takk til Gamer som har valgt å anmelde PC-versjonen. Respekt!
    Det er en helt ærlig sak, men Gamer skriver ingenting om dette, og derfor jeg mener det like gjerne kunne vært en pressemelding fra utgiveren. Blir interessant om stemningen, historien, karakterene og designet kan konkurrere med spill fra sjangere hvor dette er et mye større fokus enn FPS-sjangeren. Tradisjonelt så er FPS-sjangeren lysår bak eventyrspill på dette feltet, og ingen av de har fått 10/10 på Gamer. (Bortsett fra To The Moon, som ikke regnes som et av de beste eventyrspillene på dette feltet engang)

     

    Jo, men den dukker opp om du står på samme plass for lenge. Ellers vises den ikke.

  2. latterlig overrated, kjøpt og betalt? spillet har jo ikke multiplayer engang!
    Du får gå tilbake til COD da, om multiplayer er så viktig.
    ikke bare cod som har multiplayer. Alle seriøse spill nå til dags har multiplayer, dette for replay value.

    Aner du hvor jævlig dum du høres ut? Så Skyrim er ikke et seriøst spill? Bioshock 1/2 er useriøs? Ser ut som at du for prisen for den mest ignorante og idiotiske kommentaren.
    • Liker 2
  3. Jeg har prøvd tonnevis av rpg spill med en middelalder setting. Og jeg finner de spillene som kjedelige ikke det jeg har spillt de lite. Har spillt 30 timer av Skyrim og litt the Witcher. Og baldurs gate og Morrowind og Oblivion. Og i grunnen alle MMO spill jeg har snublet over og endt opp synes de er ekstremt kjedelige. Ikke det at jeg hater sjangeren er blodfan av pokemon spillene og digger Deus ex Human revelution. Men når det kommer til Rpg spill med medival setting sier det stopp. Er det flere som føler slik?

  4. Gode priser på biit.no, ser jeg. Men siden de er en "norsk Amazon-forhandler", fungerer det slik at når du bestiller hos de, så bare "videresender" de bestillingen din til amazon.co.uk? I så fall kan du vel belage deg på mva.-tillegg om du bestiller for 200+ NOK?

    Stemmer, man må betale Mva og tollavgifter hvis man bestiller over 200Kr. Men Infinite er på 201 kr, men vent en liten stund fordi krone kursen endrer seg.
×
×
  • Opprett ny...