Gå til innhold

aspis

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aspis

  1. 47 minutes ago, Theo343 said:

    Og ennå mer komisk at de nå har fjernet artikkelen. Dette var bla. artikkelen som fikk meg til å bestille i juni.

    Haha, det gikk tydeligvis kjapt etter jeg postet her. Den var oppe i stad. Lurer på om det var tilfeldig. For øvrig denne som fikk meg til å bestille fra dem i juni, samt avstå fra å bestille fra elkjøp da det nylig var mulig:

     

    Screenshot_20200928-112046_Facebook.jpg

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  2. Dette er litt komisk da. Komplett oppfordret folk 2. juni i en artikkel til å bestille hos dem på det tidspunktet: https://www.komplett.no/article/115335/derfor-boer-du-forhaandsbestille-ps5

    "Komplett har allerede startet med forhåndssalg av den nye konsollen, så du kan være litt sikrere på å få kloa i et eksemplar tett opptil lanseringsdagen."

    På det tidspunktet hadde allerede så mange bestillinger at de i realiteten hadde vært utsolgt i over en måned.

    • Liker 3
  3. Dette er fordelen med at det er alternativer som Origin og GOG inne på banen nå om dagen. Jeg forsvarer på ingen mulig måte det utvikleren gjorde, men det er et problem når et selskap styrer en så stor platform som de lyster.

    Sett at Steam hadde hatt et i praksis fullstendig monopol på distribusjon av spill på PC. Da hadde slike utfall som dette vært enda mer foruroligende - skal et selskap få bestemme hvem som skal ha mulighet til å selge dataspill eller ikke?

    Nå er det heldigvis slik at selv om Steam er veldig, veldig stort, finnes det relativt gode alternativer, inkludert fullstendig uavhengig distribusjon. Men vi bør passe på at Steam ikke får komme nærmere et monopol enn det er i dag, når vi ser at de selv skriver loven om distribusjonstilgang ettersom hva de synes er godt eller for galt, selv etter et spill er greenlit av brukere.

     

    Det er imidlertid formidlende dersom det allerede står i kontrakten man godtar med Steam at ting som kan tolkes som drapstrusler fører til tap av tilgang. Det som gjør dette uheldig for Valve er at det høres ut som om det er en regel de fant på på stedet.

×
×
  • Opprett ny...