Gå til innhold

macini

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av macini

  1. jeg sa det lenge. city som kan vinne igjen. var mange som skulle si tabellen er ferdig før kampen. jeg sa før kampen city mot united at city fort kunne vinne igjen. de sa nei men jeg hadde ja på kampen. og så at aguero kan score og bli best i city igjen. så nå har han formen igjen. så jeg som hadde rett igjen. city som fort kan vinne alle kampene sine igjen. united som kan tape kampene sine og da blir det også da. så ligaen er ikke ferdig og city kan vinne den igjen. så dere får ikke lov å gi opp i ligaen hvis dere trodde det. og så city som skal spille fa cup finale igjen. så det kan bli masse.

    • Liker 1
  2. spørs litt. ikke sikkert vi skal vente den igjen. i fjor. city som vant også de. først united som ledet men de ble redde for city igjen og så city som vant. og så skjer det igjen. de taper mot norwich for de er redde city skal bli best på tabellen igjen. så dere ser det igjen. og så når city som leder den så ikke sikkert de gjør det samme og mister tabellen hvis dere trodde det.

  3. så jeg mener city er beste laget i år igjen også jeg. først så hadde chelsea tabellen. alle som snakket litt og sa chelsea var best. jeg sa for tidlig og ikke se tabellen. og så sa de igjen at det var feil men jeg hadde rett igjen. og så united som ledet den og så united men jeg sa det igjen. at vi må vente for city som kan lede tabellen etter de kampene også det. og så nå er det igjen. city som vant premier legue i gjor og så city som leder tabellen. så dere som sa tabellen er alltid sant også dere så dere må si at den er det nå også dere. så dere kan ikke si at tabellen er feil når city som leder den igjen. og så hvis city vinner alle kampene sine så vinner city tabellen igjen også. så dere kan ikke si nei til det lengre. jeg sa city kan vinne masse mot aston villa før kampen. og så sa jeg agero kan score igjen. og så blir det også. så da hadde jeg rett da.

  4. hmm. ikke sikkert du skriver best du heller icesanty. sa bare at jeg sa det og så blir det igjen jeg iceisantiy. hva som var feil da? agero som scorer igjen og jeg sa det kunne bli masse mål. og så sunderland som ikke tapt men city som ikke har tapt den heller. og så vinner city med masse mål. så da hadde jeg rett da iceinsanty. ikke jeg som hadde feil i denne kampen.

  5. jeg sa det igjen og alle som skal si at jeg ikke kan tipping og city. så de som vil tippe litt på kampene skal høre litt på meg. for dere ser det igjen. city vinner kampen sin igjen og jeg sa det før kampen jeg. at city kunne slå sunderland og spille stor fotball igjen. sunderland som ikke tape kampene sine men før city kampen. og så vinner city mot dem igjen og vinner med masse mål så dere ser det. og så sa jeg at agero kan score mål når han kommer inn og sundland som ikke har tapt kamp i premier legue før city sin kamp. og så blir det også. så da hadde jeg rett da.

  6. så det blir alltid som jeg har sagt igjen. mange lag som ikke vinner i fulham men jeg sa det. city vinner mot fulham og jeg sa det. og så blir det seier igjen for jeg sa det først også jeg. og så ikke alle som greier og score mot beste lag i tyskland heller men city scoret igjen. så city kan bli best i champions legue i år.

  7. så city som skal spille champions legue igjen. men de har spillt i den før så det er ikke nytt. så real madrid som vant serien sin i spania og så city som vant premier legue så det er beste lagene som skal spille den. de kan være redde. for de ser city har bedre sessong hittil enn rela madrid så ikke sikkert de gler seg til kampen og så kan de spille dårlig også da. så hvis city vinner kampen så er de verdens beste lag da. jeg sa det på vg fotballsida også jeg. at city var verdens beste lag og jeg sa det lenge. så ingen som ville høre på det. og så vant city serien men de vil ikke si det fortsatt. city som slo barcelona og så var det ingen andre lag som klarte det. så real madrid som har slått barcelona. bare de og city som har klart det og nå skal de spille kamp. så da er city best når de vinner den da. så dere kan ikke si nei til det.

     

     

     

     

     

     

     

     

    ingen som vet hvem som skal spille den men agero og richards og zableta som er skadet igjen. men det er hart maicon kompany lescott clichy toure garcia nasri silva kolarov tevez som kanskje skal spille den. så det kan bli spennende kamp.

  8. hva da lunalotic? ikke sikkert du skriver best du heller hvis du trodde det. alle som trodde tevez skulle vekk i city men jeg sa han ikke skulle det jeg. og så at det var vansklig og komme i nytt land og spille litt i ny klubb og så score men dzeko greide det og jeg sa det jeg. og at yaya scorer masse i cupen og så i premier legue. ser jo du også det. så da hadde jeg rett da. så hvorfor skal du snakke ned.

    • Liker 1
  9. jeg hadde rett igjen. sa city kan vinne mot qpr for city som vant qpr i fjor og jeg sa det. og så vant city premier legue mot qpr. og så når det er ny kamp i år så sa jeg at city kan vinne mot qpr igjen. og så blir det også og jeg hadde rett igjen. yaya som scoret igjen og jeg sa det i fjor også jeg at han var best i cupen. og så hadde jeg han på bilde og så scoret han masse i cupen og city som ble best i cupen. og så tevez. alle som sa han skulle vekk i city lenge. jeg sa nei at han skulle bli i city og score masse. og så hadde jeg rett der også så han krangler aldri med macini lenger. og så scorer han igjen. og så dszeko som scoret også og jeg sa det ikke er lett og komme til nytt land og så score masse. så både tevez og dzeko kan være verdens beste spiss i form. så var jeg som hadde rett på alt det. så dere skal høre litt på meg.

    • Liker 2
  10. åja men jeg har sagt det lenge også jeg. men ikke denne fotballsida men har sagt det lenge jeg. så andre plasser men ikke denne sida for det var ikke her. jeg sa det lenge på vg fotballsida at vity skulle vinne alt og så sa de nei. alle sa det ikke skulle være slik men jeg sa city skulle vinne ligaen. og så sa jeg det før sessongen også og de hadde nei igjen. bare jeg som trodde det. og så hadde jeg rett igjen. og så sa jeg at city kunne vinne cupen. og så var det ingen som ville tro litt på det heller. så jeg hadde rett der også. og så rodwell. mange som sa at han kanskje ikke skulle til city. jeg sa vi måtte vente og se. og så ble det også. så jeg som hadde rett igjen.

  11. så det ble som jeg alltid har sagt igjen. city som vant og alle sa det i fjor også men jeg sa det jeg. alle kampene så sa jeg at city skulle bli best på tabellen. og så alle som ikke skulle si det. var bare jeg som trodde det. så nå ser dere at jeg hadde rett igjen.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...