Gå til innhold

Bruker-28027

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bruker-28027

  1. Jeg bruker selvsagt ikke penger jeg vet jeg ikke får. Har inntekter jeg vet jeg har så blir bare å bruke dem litt før jeg får dem. Er jo 45 dagers rentefri betalingstid.

     

    Når ejg skal betale en regning, får jeg ikke opp kredittkortet som "fra konto". Har sparebank1. Noen andre som vet?

  2. Hei.

    Takk for tipset. Jeg har vurdert det, men føler at det blei alt for mye kode. Skal bruke dette i ett CMS jeg utvikler selv og da vil det bli ett bibliotek av ubenyttet filer. Eller har dette biblioteket en funksjon som gjør at du kun trenger å benytte deg av de filene som koden din benytter?

     

    Uansett, så vil jeg i første omgang prøve å få dette til selv. Har du tips til hvordan?

  3. Holder på å lære meg mer innenfor Javascript, DOM, Ajax osv og holder i den sammenheng med på å lage en sorterbar liste. Med det mener jeg noe følgende: http://tool-man.org/examples/sorting.html.

     

    Jeg vil bygge menyen opp av lister. En liste kan se slik ut:

    <ul>
    <li>Hovedmeny1_nivå1
    	<ul>
    		<li>Undermeny1_nivå2</li>
    		<li>Undermeny1_nivå2</li>
    	</ul>
    </li>
    <li>Hovedmeny2_nivå1
    	<ul>
    		<li>Undermeny2_nivå2</li>
    		<li>Undermeny2_nivå2</li>
    	</ul>
    </li>
    </ul>

    Listen (menyen) kan også ha flere nivåer.

    Jeg ønsker å ha mulighet til å dra de forskjellige <li> elementene opp og ned for å endre rekkefølge. Når ett element har ett nivå under seg, skal også disse bli med i flyttingen.

     

    Jeg er bortimot blank på hvor jeg skal begynne og hva jeg skal se på i javascript/DOM. Noen som kan sparke meg p åriktig vei, og eventuelt gi meg noen tips?

  4. Hei igjen, og takk for respons.

    Jeg har fylt 18 år, og han jeg jobber sammen med er 21. Vi bor begge i Oslo fra og med i høst.

     

    Hvis dere ikke er interessert på grunn av at vi ikke betaler med det første, er det likevell bare å sende inn din interesse, fordi lønn kan bli aktuelt senere. Vi vil da ta videre kontakt med det hvis vi er interessert.

  5. Eazy.no er en nyoppstartet tjenesteportal, som offisielt lanseres i høst (ligger ute for oppbygging allerede nå). Portalen tilbyr blant annet gratis webhotell, bloggtjeneste, vennenettverk og nyhetsstjeneste.

    For at vi skal klare å vedlikeholde portalen trenger vi hjelp. Under beskriver jeg de rollene vi er ute etter, og er det av interesse ber jeg deg å ta kontakt.

     

    Skribenter

    Vi er ute etter folk med gode norsk kunnskaper som liker å skrive artikler. Temaer vil være generelle nyheter, sport, kjendisnytt, teknologi, musikk og spill.

     

    Våre krav:

    - Gode norsk kunnskaper

    - Fordel hvis du har skrevet artikler før

    - Fordel hvis du bor i en av de større byene

     

    Moderator

    Når brukernantallet begynner å stige trenger vi hjelp til å holde styr på alle brukerne. En moderator vil passe på at alle brukerene følger rettningslinjene i forhold til bilder, gjestebok innlegg og lignende.

     

    Våre krav:

    - Gode norsk kunnskaper

    - Gode datakunnskaper

    - God folkeskikk

     

    Support

    For at våre moderatorer og utviklere skal ha tid til å gjøre den virkelige jobben sin, trenger vi en egen gruppe til å ta på seg support fra brukerne. Support gruppen vil svare på alt fra logg inn problemer til hvordan man skriver ett gjestebokinnlegg.

     

    Våre krav:

    - Gode norskunnskaper

    - Gode datakunnskaper

    - Hjelpsom

     

    Hva kan vi tilby dem som ønsker å hjelpe oss?

    Vi kan desverre ikke tilby betaling til dem som ønsker å hjelpe oss, i første omgang. Dette kan bli aktuelt senere. Det vi kan tilby er blant annet følgende:

    - Gratis VIP medlemskap som innebærer blant annet større mengde langringsplass på webhotellet. (Etterhvert kan vi også tilby gratis SMS; og våre medarbeidere vil da selvfølgelig få flere SMS enn vanlige brukere).

    - Vi jobber også med å inngå sammarbeid med flere firmaer og våre medarbeidere vil også få fordeler her. Kan ikke komme med mer informasjon på dette punktet ennå.

    - Hvis vi ser at vi etterhvert ike klarer oss uten den jobben du gjør, er det store sjanser for at jobben vil bli lønnet etterhvert, selv om vi ikke kan love noe.

     

  6. Hei!

    Jeg skal selv begynne på Interaktivt design til høsten i Oslo.

    1. året på NITH er et grunnlegende år for alle linjene. Året går ut på JAVA-programmering, databasebehandling og Kreative utviklingsmetoder.

    Etter 1. året kan du igjen velge hvilken linje du ønsker å gå. Fra og med 2. året inneholder Interaktivt design linjen flere fag innenfor det visuelle til TV, internett, mobil og lignende. Etter det jeg har hørt finnes denne linjen i alle tre byene.

    Uansett, så kan du ta det grunnlegende året i hvilken som helst by, for så å bytte skole etter første år.

     

    Jeg har egentlig bare hørt positive ting om skolen de siste året. Mitt inntrykk er at skolen hadde et negativt rykte før det endret navn til NITH i 2001. Interaktivt design er en ny linje fra og med i år, så er vanskelig å si eksakt hvordan linjen er.

  7. Jeg får til å koble telefonen til 6 x 9`erne, men er selvfølgelig veldig veldig lavt. Ønsker ikke no syk lyd (skal bare ha bilen i en måned til), men bare en litt høyere enn det mobilen gir. Det er ikke altså ikke en løsning, som er billigere enn å kjøpe en cd spiller med aux inngang?

  8. Jeg og en kamerat skal snart ut på biltur og ønsker derfor å spille musikk fra mobilen i bilen. Jeg har to 6 x 9 høytalere i bilen og ønsker å få koblet disse til mobilen. Når jeg kobler høytalerne inn på en minjack-kabel og så minijack kabelen inn i mobilen, blir det veldig lav lyd. Det vil si at fortsterkeren innebygd i min Sony Ericsson k750 er for dårlig.

    Finnes det forsterkere som går på batteri, eller lignende? Eller må jeg til innkjøp av en bilforsterker? Ingen rimelige løsning?

  9. Skal sette inn en CD-spiller i en Ford Transitt, der det tidligere sto en kasettspiller som er den orginale fra 1989. Når jeg hadde fått ut kasettspilleren, så la jeg merke til at kontaktene var veldig rare. Spesielt den tilstrøm ser det ut til.

     

    Noen som har erfaring med slike kontaker? Er det bare å klippe over de kontaktene som er der nå og snurre de fast til en kabelsko, for så å sette den inn i ISO-kontakten?

     

    Og forresten.. Når jeg fester høyttaler-kablene til ISO-kontakten, så er de veldig løse.. Er det en metode jeg kan få festet disse bedre på? Klemme de fast eller no?

  10. Hei!

    Har en CD-spiller og 2 6x9 tommere høytalere.

    CD-spilelren har ISO-kontakt, noe jeg aldri har brukt før. På tidlgiere cd-spillere jeg har koblet i bler er det bare å koble høytalere inn på den ene enden av en "palst skøte", for så å koble kabelen fra høytalerene inn på den andre.

     

    Hvordan skal jeg få koblet høytalerne inn på ISO kontakte?

    Ved å se på dette bildet fra biltema (http://www.biltema.no/products/product.asp?iItemId=78501), ser jeg ikke hvordan man skal kunne koble kontaktene fra hløytalerne inn her. Noen som vet hvordan?

    Er det dette kabelsko er til, for å koble direkte inn på ISO?

  11. Bilen var lånt bort, og det hele endte med skylddeling. Fikk litt penger fra han som kjørte da ulykken skjedde.

     

    Sjekka bare hva det ville koste, sånn for moroskyld :)

     

    *edit: er det bare selve døra burde ikke det koste mer enn en 500 lapp på skroten, hvis du ikke har en veldig ukurant bil. Kanskje litt pes å finne rett farge

    5829719[/snapback]

    OK.. Det jeg hovedsakelig lurte på hva hvor mye du tror jeg kommer til å få utbetalt fra forsikringen for denne skaden..

     

    KVTL: OK.. Hva mener du med kondemert?

  12. Kjørte på en forkjørsveg her om dagen da en bil kommer fra et kryss på venstre siden, og smeller inn i venstre bakdøra mi (fra vikeplikt vei).

    Hun tok p åseg all skyld.

     

    Bilen min kjøpte jeg for 5000,- for å bare ha noe å komme meg fram på og det har fungert fint. Det jeg lurer på er om jeg kun får erstattet skaden på bilen min, fra hennes forsikring (forsikringsselskapet betaler regningen fra verksted), eller at jeg får utbetalt pengene kontant?

     

    For min del er det egentlig ikke så veldig viktig å få rettet ut bulken fordi bilen har ikke synket så mye i verdi uansett..

×
×
  • Opprett ny...