Gå til innhold

snorkeren

Medlemmer
  • Innlegg

    189
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av snorkeren

  1. Kanskje jeg har spurt om dette før, men i går kveld fikk jeg enda to stykker. Jeg såg en film i hodet og da jeg kom til meg selv så merket jeg at jeg syglet litt begge gangene. Jeg får dem avogtil en gang i blant bare når jeg skal sove/har sovet. En gang sov jeg, og drømte at jeg hadde kramper i beina, og da jeg våknet låg jeg med hodet ned i madrassen og syglet. Kan denne krampedrømmen ha vært sann? Og kan disse blackoutene jeg får være en type bittesmå anfall av typen epilepsi?

  2. Gratulerer med 1500:)

     

    Har jeg vunnet 1500 kroner?

     

    Jeg har lest at det hjelper med immunforsvaret. Men at du ikke blir fortere frisk om du allerede har fått bakterien i deg.

    Om det er feil, og at studie sier at det ikke hjelper overhode, vil jeg gjerne ha kilder på det. Ikke at jeg ikke trur på dere, men vil lese:-)

     

    Mener du tomater, eller miksturen?

  3. Kattungen gir deg råd...Gode generelle råd for både å ungå sukkersyken og evt. å holde den i sjakk

     

    Jeg vet at kattungen gir meg råd. Jeg bare skreiv at jeg bare var ute etter råd for at jeg ikke skulle bli stengt ute, siden hun også sa jeg måtte slutte med å skrive inn om problemene mine inn på forumet.

  4. Hei. Jeg er umenneskelig trøtt og sover hele dagene, og er ofte tørst. Noen i slekta mi hadde sukkersyke. Jeg tisser ikke mye, selvom jeg er tørst. Jeg spiser masse umenneskelige mengder med smågodt. Jeg prøver å slutte med det, og jeg hadde et nyttårsforsetter dette nye årdet, men jeg klarte det selvfølgelig ikke. Hva skal jeg gjøre or ikke å få sukkersyka?

  5. Hei jeg har disse problemene med den gamle SAGEM dekoderen: skifter kanal sakte, fryser sån at det kommer rød gul striper på tvskjermen under avspillelse av opptak fra tv2 hd spesielt. Da må jeg skru den av og på igjen. Opptakene hacker avogtil. Når jeg velger opptak 2 stykk etter hverandre, så blinker skjermen og dagen jeg var på skifter til i dag. Min bråker ikke i det heletatt. Det tar sinnssykt lang tid før den er kommet på. Jeg har bestilt den nyeste dekoderen til Canal Digital nå, for dette klarer jeg ikke mer av.

  6. Mye tull med min SAGEM dekoder. Ofte når jeg skrur den på standby, så blinker det røde lyset og den går aldri til standby. Da må jeg skrue den av og på. Men da går den heller ikke til standby mn skruer seg på. Og når jeg vil ta opp to program etter hverandre en annen dag, så blinker skjermen og skifter til dagen i dag liste. Og så når jeg har tatt opp i hd, så hender det at den henger seg og jeg kan bare se røde og gule striper på skjermen. Jeg har byttet tuner 1 gang før i den samme.

×
×
  • Opprett ny...