Gå til innhold

Fantomet11

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fantomet11

  1. Hei.

    Har en liten fripolise hvor utbetalingsbeløpet har stått helt stille siste 10 år. Se vedlegg. 
    Noen som vet hvorfor det er slik? 
    Fortsetter det slik vil jo verdien forvitre fullstendig :( 

     

    Fripolisen er i Storebrand. Prøvde å spørre dem, men fikk et kryptisk svar. Tror de forsøkte si at deler av forklaringen ligger i økte krav til bufferkapital og økt forventet levetid. Men når kroneverdien på utbetalingen står dønn stille, og inflasjonen går sin gang, så reduseres realverdien av utbetalingsbeløpet jevnt og trutt år for år. Den er vel allerede nesten halvert... :wallbash: 
    Har ikke valgt "med investeringsvalg" da jeg ikke ønsker å gamble med pensjonen.
     

    post-280230-0-51277800-1549798657_thumb.jpg

  2. LYSFØLSOMHET?

    Noen som vet hvordan dagens GoPro modeller er i forhold til hverandre når det gjelder lysfølsomhet (på video)? Jeg skal hovedsakelig bruke det til snorkling/dykking og da blir det fort dårlig lys. Hadde Hero 3 Black (konka ut), men det ga svært kornete video i mørke situasjoner. Kjøper det med best lysfølsomhet, men dersom de er like, går jeg for det billigste (trenger ikke 4K og annet dill).

  3. Enkelte maskiner har en elendig patent for å regulere vannivået i maskinen under vask. På min forrige, en Electrolux, måtte jeg demontere og rengjøre hele løsningen en gang i året. Dersom jeg ikke gjorde det, ble vannivået under vask etterhvert lavere og lavere, tilslutt "vasket" den nesten uten vann. Da ble det ikke spesielt rent (men det gikk veldig fort :-)

     

    Gammel tråd dette, men prøver likevel: Har dette på problemet på en Electrolux, så jeg skulle veldig gjerne hatt en liten beskrivelse av hva/hvordan du demonterte og rengjorde?  

  4. Enig i at Homebase er ufattelig dårlig. Anbefaler alle å styre unna! Mistenker også at dette er et synkende skip, som snart er historie.

    Tips: om du som Homebase-kunde opplever hakking i lyd og bilde på HD-kanalene - krev ny dekoder. Jeg har hatt dårlige HD-kanaler siden de kom i 2009, og først nå ble det fikset med bytte av dekoder. Og har du dokumentert at du har klagd, helst flere ganger, har du i følge §4.2 i brukervilkårene krav på på forholdsmessig fradrag i vederlaget dersom tjenesten er dårlig i mer en 2 dager

  5. Hombase og HD-hakking?
    Har du Los Bynett/Bynett Privat og Homebase har du kanskje opplevd tilsvarende: jeg har helt siden HD-kanalene kom i 2009 hatt hakking i lyd og bilde på disse kanalene. Homebase klarte først like før jul å fikse det.
    Etter fire år med klaging viste det seg at nye dekodere gjorde susen (Homebase byttet dem, siden de leies). HD-kanalene ble helt fine, og navigering med fjernkontrollen ble dessuten mye raskere. Har du tilsvarende problem er det mao bare å be om at dekoderen(e) blir byttet.
    For ordens skyld: bredbåndet fra Bynett Privat har ingen skyld i dette, og kundeservice hos Bynett var mye mer på hugget enn Homebase. Det triste er at Bynett lar Homebase ha monopol i fiberen.
    I følge Homebase sine vilkår (§4.2) har kunden rett på forholdsmessig fradrag i vederlaget dersom tjenesten er dårlig i mer en 2 dager (og man har gitt beskjed). Jeg har derfor prøvd å kreve delvis refusjon, men bare møtt arroganse og uriktige påstander.
    Tenkte derfor det kunne være interessant å få tilbakemelding dersom det er flere som har hatt tilsvarende problem og som kanskje kunne tenke seg å vurdere å gjøre felles sak mhp. kompensasjon. Send i så fall gjerne en e-post til [email protected].

×
×
  • Opprett ny...