Gå til innhold

pendumonium

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pendumonium

  1. Hei! Jeg leter etter litt informasjon om det å søke stilling som studass, og hva som kreves for å få jobben. Noen tips?

     

    Hvis ikke, er det noen som har erfaring med å søke/være studass?

     

    Tenkte å søke som studass til matte 3 til høsten. Jevnt over har jeg nok ganske middelmådige karakterer, men greide å få en A på eksamen til jul (sammen med 71 andre, med 684 oppmøtte til eksamen).

     

    Har hørt at karakterer i andre fag også er veldig viktig for hvordan man blir vurdert som studass, samt om man har vært det før.

     

    Har jeg noen som helst sjans på en slik stilling?

  2. Jeg har en oppgave på skolen hvor jeg gjennom et forsøk skal finne den spesifikke varmekapasiteten til luft og vann. Jeg antar at jeg har tilgang på diverse laboratorieutstyr som kalorimeter med kjent varmekapasitet, samt forskjellige metaller med kjent varmekapasitet.

     

    Det er jo et simpelt forsøk med tanke på vann, da jeg bare blander et metall med temperatur x og en mengde vann med temperatur y og får ut en blandingstemperatur z. Men blir det ikke vanskelig å gjøre det på denne måten med luft? Jeg kan ikke se for meg at forsøket lar seg gjennomføre uten at for mye varme smitter over til omgivelsene, og jeg får en stor usikkerhet.

     

    På forhånd takk!

×
×
  • Opprett ny...