Gå til innhold

Fitforlife

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fitforlife

  1. Er det noen som er på intervju til trafikkstyrer for øyeblikket? Samboeren min ble kalt inn til intervjuer der, og har fått beskjed om at det blir omtest på noen av testene hun gjorde. Er det flere som har fått beskjed om eller har gjort omtester ifbm trafikkstyrerinntaktet?

    Hei! Har vært innom her litt, men så ikke innlegget ditt før nå. Jeg var også inne på intervju og helsesjekk med retest av 2 prøver. Venter nå bare i spenning på svar. :)

  2. Det jeg har gjort selv er å kjøpe curry paste av denne typen: http://expressafroindian.com/img/products/pickles/pataks-mild-curry-paste.jpg

     

    Den fungerer faktisk utmerket med tunfisk, bare å følge oppskrift på glasset, med hakkede tomater, løk, og så er det jo lov å smake til litt selv. Det er klart, med mindre magen din tåler det meste er det kanskje ikke en god idé å spise det her hver eneste dag, men det funker fint innimellom. Skal det være til en person pleier jeg å redusere mengdene av de andre ingrediensene, hvis ikke blir det litt for mye å spise i et jafs. Jeg bruker forsåvidt litt mindre curry paste som regel, det skal ikke mye curry paste til for å dempe smaken av tunfisken!

     

    Jeg liker selv smaken på disse, de fleste av de står det jo faktisk på at du kan lage med fisk. Godt mulig at det kan eksperimenteres fram litt forskjellige oppskrift med denne, men jeg tror nok at det uansett er en fordel å steike tunfisken litt med curry smake og løk for at smaken skal bli bra.

     

    (Håper jeg ikke svarer for sent)

×
×
  • Opprett ny...