Gå til innhold

kyllingman2

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kyllingman2

  1. Noen som vet hvorfor jeg opplever lag? Ikke lag som i dårlig fps, men når jeg spiller online og skal bygge eller fjerne noe, (hvis fjerning) så dukker bitene opp igjen, og etter en stund så forsvinner de. Jeg har 10 mbit linje, så det skulle egentlig ikke være noe problem. Sist jeg sjekket, så hadde jeg siste versjon av java.

     

    Kommer nok fra andre enden smile.gif

     

    Er tydeligvis bare hos meg.. Ingen andre klager på det. Folka sier jeg skal avslutte og logge på igjen, men det hjelper ikke. Det hender det blir bedre, men er ikke så lenge det holder. Plutselig så er alt helt normalt, men så klikker det igjen. x) Ganske irriterende.

     

    Det er slik hos meg også. Har god internett, men elendig pc...

    Hvis det er slik at blokkene blir borte etter at du har plassert dem, og du har et ganske greit internet, er det antagerligvis på grunn av internetter der hvor selve serveren er, jeg ville anbefalt deg å spille på en norsk server eller en som er i nærheten av norge fordi at du får mindre latency da :). Hvis du har såkalt blokk-lag har det antagerligvis ikke noe med din maskin å gjøre.

  2. Nettopp laget et server for meg og mine kompiser. Kun jeg har spilt på den og har funnet et problem; jeg lagger ekstremt. Min data lagger aldri når jeg spiller Minecraft foruten at spillet fryser i ny og ne men Minecraft flyter veldig bra på andre online-servere. Noen som vet hva årsaken kan vere ? Kjører bukkit og hamachi

     

    Hvilken plugin bør jeg bruke for å skifte spawn ?

    Finnes det en plugin som gjør at kun du kan ta vekk egne blokker for å unngå griefing ? Samtidig vil jeg at jeg (admin) kan fjerne dem om noen har blokkert noe på pur faen :p

    Jeg anbefaler WorldGuard for å beskytte områder, og du kan bruke Essentials til å sette spawnen :).

  3. Hei! Jeg eier en offisisell server som heter "Superior Minecraft", den er ikke norsk, men jeg som eier den er norsk. Den er 24 / 7 hosted i New York, USA, med 1GB/s opplastning hastighet, den er på en SSD, og ikke en HD. Vi har plenti av RAM, så det burde ikke være noe særlig mye lag i det hele tatt. Med mitt internet har jeg en latency på omtrent 300-500MS. Serveren er bukkit, med masse kule ting som flere verdener og mye mere. Den er en creative server, men jeg tenker også på å lage en Tekkit server snart! Hvis det går som jeg håper, tar det ikke mer enn et par uker før den er oppe!

     

    IP'en er: play.superiormc.beastnode.net

     

    Det hender vi har små problemer med noen plugins, men det går for det meste ganske bra!

×
×
  • Opprett ny...