Gå til innhold

Krister11

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Krister11

  1. Hei,

     

    Lurer på hva som er lurest å kjøpe for min 80kvm leilighet. 

    Lener litt mot en Edgerouter X og en EAP225 combo for rundt 900 kr, men fant en Netgear R7000 for 800kr på Finn og lurer på hva som blir best resultat av.

    Har en 100/100 fiberlinje og gamer en god del. Har veldig problemer med at hvis jeg streamer noe, eks video eller musikk, så skyter pingen i spill opp i rundt 300.

     

    Er også student, så har ikke best råd. Så vil egentlig ha det beste jeg kan få for rundt en 1000 lapp.

     

    Takk for all hjelp.

  2. Det vil heller bli en nedgradering. 3570 har turbo opp til 3.7Ghz, men 6400 har en turbo på 3.3Ghz

    Var det jeg var redd for. Hvilken CPU er anbefalt nå til dags? Som sagt så har jeg en 970, og skal kjøpe 3000MHz 16GB ram.

     

    Vil ikke bruke hele månedslønnen på det heller. Letet etter en 4790k på Finn, men fant ingen som var standalone. Alle var i en maskin.

  3. Kia-en kan du kjøre 100.000KM til med full garanti. Er vel ingen av de andre som slår den. :)

    Du må nesten definere litt ditt behov. Hva bruker du bilen til, hvor mange unger, bagasje, trekk på flere hjul, etc etc. Ta med deg det du pleier å dytte inn i dagens bil, putt det inn i bilen du tester, og se etter praktiske løsninger etc.

    Sant det, veldig god garanti på Kia-en. Er mest landeveiskjøring. Har ett barnesete og trenger ikke firehjulstrekk. Har ikke mer bagasje enn noen poser fra butikken til vanlig.

  4. Skal kjøpe en ny stasjonær og ønsker å bruke komplett sin "du velger deler, vi bygger" . 

    Har funnet en men den er sikkert ikke den beste. 

    ASUS PCE-N15 N300 Trådløs Adapter
    Komplett 200R Midi Tower Sort.
    Corsair VS550 550W KPC Bulk Edition
    ASUS B150M-A, Socket-1151
    Intel Core i5-6400 Skylake
    Crucial DDR4 2133MHz 8GB (2x4GB)
    PNY GeForce GTX750Ti 2GB OC
    Seagate Barracuda® 1TB
    Garanti 3 år - Sende inn,
    Støtsikker PC-eske
    SteelSeries QcK mousemat

     

    Det er basert på "Komplett entry Gamer - Intel"

  5. Har et spørsmål. Hadde windows 8 som var aktivert. Har kjøpt en PC fra komplett som har windows 8 kode på selve PC'en. Jeg prøvde å oppgradere til windows 8.1 for noen måneder siden men fikk bare error når skulle installere det. Så jeg ga opp og lastet ned windows 10 ISO istedenfor og installerte det. Det gikk helt fint men jeg brukte KMSpico for å aktivere det grunnet jeg fikk error når jeg prøvde å aktivere det. Nå har windows 10 komt ut og jeg lurer på hvordan jeg kan få brukt min ekte win 8 kode for å få det aktivert på en skikkelig måte.

  6. 78 grader burde ikke være problem på GPU. Tipper at det er prosessoren din som tar selvmord over 90 grader mens du spiller Prøv med rens av vifte, evt. ny kjølepasta. Stock kjølere er ikke veeeeldig å anbefale lenger. Av en eller annen grunn så klarer ikke produsentene og lage kjølere som passer til prosessorene de selger lenger. 

    Det var ganske mye støv på selve viften. Takk for hjelpen :) Nå ligger temperaturen på rundt 70 når jeg spiller. Skal få tak i ny kjølepasta da den som var på er ganske gammel.

  7.  

     

    Har du sjekket hva slags temp du har på grafikkortet?

    Temp på GPU ligger på 50 i spill og 30 idle

     

    Har du logget denne temperaturen så du vet hvor høy den er når det klikker?

     

     

    Jeg synes 85 grader er ganske høyt for prosessoren din. Rengjør kjøler og vær sikker på at den sitter ordentlig på. Er dette stock kjøler?

     

    Skal prøve å rengjøre. Det er stock kjøler som sitter på.

  8.  

     

    Har du sjekket hva slags temp du har på grafikkortet?

    Temp på GPU ligger på 50 i spill og 30 idle

     

     

     

    50 grader i spill der kortet jobber 100% ? 

     

    Det er stor forskjell på GTA-V på full grafikk kontra pacman, hvis du ser hvor jeg vil.

     

    EDIT : Kjør gjerne en furmark test : http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/

     

    Kjørte Furmark i 17 minutter. max temp var 78.

  9. Dette er vell klassisk det som skjer når noe overopphetes. Kjør en stress test på cpu og gpu, og se om det samme skjer da.

    Kjørte Prime95 i rundt 1 time og CPU temp toppet på 94C med CPU load på 100%. Viften ble også kjørt på 100% men ingen errors/shutdowns enda. Prøvde Guild Wars 2 med grafikken på det høyeste og CPU tempen ligger da på 80-85C. Kjører aldri spillet på max grafikk.

  10. Har hatt problemer med at i noen spill så krasjer pc'en fullstendig og en tilfeldig farge kommer opp på skjermen. Har jeg lyd på samtidig begynner det lyden å loope og lage er rar buzze lyd. Dette skjer bare i noen spill. Eksempler på spill det skjer i er for eksempel Guild Wars 2, Gta 5, Civ 5 og Arma 3. Har for øyeblikket installert Windows 10 men hadde windows 7 før og problemet var fortsatt der. Har formatert PC'en flere ganger  før uten at det har hjulpet. Har merket i det siste at CPU clock hopper fra 1400/1600 MHz til rundt 3000 MHz selv om PC'en er idle og jeg ikke gjør noe som helst. Takk for all hjelp. Kan også legge til at jeg har kjørt malwarebytes og har alle drivere oppdatert.

    post-279998-0-38667600-1437155205_thumb.png

×
×
  • Opprett ny...