Gå til innhold

Mats Andersen

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mats Andersen

  1. Jeg syntes det er ekstremt teit av Samsung og lage reklamefilmer der de rakker ned på Apple. Dette beviser bare hvor redde de er for Apple å må gang på gang bevise at "JEG VAR FØRST, SE SE SE STOR SKJERM 2013 OMG JEG VAR FØR DE HERREGUD OMAGAD". Det blir litt for teit å måtte produsere slike reklamefilmer bare for å prøve å rakke ned på Apple, selvom det ikke betyr en shit for Eplemenigheten.

    • Liker 1
  2.  

     

     

     

    Alle android telefoner har dette installert direkte i rom.

     

    Den appen er kun for å administrere dine andre enheter fra en telefon/nettbrett.

     

    Gå inn på play store, klikk på tannhullet i høyre hjørne og enhetsbehandling så har du oversikten der. På en pc altså

     

    Dette er ikke mulig å verken installere eller avinstallere, og kommer med alle telefoner. Det er bare den appen som har fått ny funksjonalitet. Spiller forresten ingen rolle hvilken produsent som lager telefonen.

    Dumme med hele greia er vel at man kan sette f.eks en S5 i download modus, for å så resette den gjennom ODIN for å bli kvitt låsen? Dette kan man ikke på f.eks iOS..

    Oh yeah? Hold power og home, vent til greia havner i restore-mode, koble den til PCen, slett og nullstill greia. Job done.

    Det går faktisk ikke. Ettersom jeg prøvde dette selv og da fikk jeg beskjed om å oppgi Apple-IDen min når jeg skulle sette opp telefonen på nytt. Hvis jeg ikke hadde den kunne ikke enheten bli aktivert.

  3. Hei!

     

    Jeg er ute etter ny tv og kom over en samsung uhd tv hos elkjøp.

    http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/UE40HU6905XXE/samsung-40-smart-led-tv-ue40hu6905xxe

     

    Og tenkte at det kanskje var et bra kjøp. Jeg dro innom den ene elkjøp storen her i byen. Og så litt på den. Jeg så ikke så stor forskjell på den og den som stod vedsidna. Og er det noen som har kjøpt denne tven? Anbefales den? Jeg syntes det ser ut som et bra tilbud. Men ettersom jeg ikke har sett noe 4K-materiell på den. Og fikk bare vondt i hodet av å være på elkjøp når det var mange tver overalt.

     

    Er det noen som har denne? Testet denne? Noen erfaring med denne? Dumt/Bra kjøp?

     

    Takk.

  4. Ja det har jeg, men finner bare .dmg filer, og ikke .ipsw filer. Kunne kanskje vært litt mer klar på dette - men det er altså en .ipsw fil jeg ser etter. Forstår ikke helt hvordan jeg skal benytte meg av .dmg filen på Windows 8.

     

    Jeg brukte DMG Extractor for Windows når jeg skulle installere beta 1. Vis du kjører trial støtter den et par filer. Men det fungerte helt perfekt for meg.

  5. Litt overrasket over at dere ikke nevner Altibox Chill, som er inkludert i Altibox' tv-pakke. Det minner litt om "Go", og er tilgjengelig på de fleste iOS enheter.
    Liten presisjon: Chill er IKKE inkludert i tv-pakken. Det koster 79,- pr. mnd. ekstra. Du MÅ derimot ha grunnpakken for TV for å kunne kjøpe tjenesten for 79,- pr. mnd.

     

    Feil. Det koster 79kr for og se utenfor husstanden. Men vis du er hjemme f.eks er det free, vis du gidder aktivere det

×
×
  • Opprett ny...