Gå til innhold

Endaline91

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Endaline91

  1. Hvorfor spiller dere ikke vanlig arma 2 pvp modes og sånt om det er bare for pvp dere spiller denne modden?

     

    Fy som du klager hele tiden. Er da ingen som tvinger deg til å spille på servern. Er jo ingenting annet enn PvP å gjøre. Hvis man lager en camp så finner noen som deg den og ødeleger den, eller så mister man ting gjennom servern og hva skal man ellers gjøre da man er fult geara? Drepe zombier?

    • Liker 2
  2. Intill dere slutter å gjøre dayz til totalt deathmatch, skyte folk som akkurat har spawnet, eller har noobgear så vil jeg ødelegge eller stjele alle kjøretøy jeg finner. Det er ikke vits for dere å bruke tid på camp for jeg finner den tilslutt.

     

    Det er jo det eneste du har gjort helt siden du starta på servern. Var ikke nok med å finne camper men du følte du måtte markere dem på maps og poste dem her på fourmet. Tror du det er rart folk behandler spillet som deathmatch da folk som deg holder på sånn?

    • Liker 1
  3. Møtte to karer på NWAF, og som den banditten jeg er, planla jeg å drepe dem. Kasta en granat, og traff greit, så en dude som satt crouched i busken og skjøt på han med AKM. Vips så var han borte. Etter det ble jeg skutt av kameraten hans.

     

    Not sure if lagg or ALT-F4. :p

     

    Var jeg som skøt deg på airfield, hvor var romis? han er ikke kompisen min som du nesten drepte med nade.

    Fikk to L85A2 AWS fra en jeg drepte på nwe mellom 01.00-02.00, tror dette var han som dupet items i filmen.

    Drepte Romis 10 min senere samme sted.

     

    Nei, du drepte en i gruppa vår og vi fikk den fra en crashsite. Regner da med at det var deg som løp fra Airfielden så kom løpende tilbake før jeg drepte deg? Fikk hvertfall tilbake L85A2 AWS.

  4. Til de som drepte meg (nick er Nesten ingame) på northwest airport uten advarsel: fu

     

     

    Må være litt mer taktisk da du løper mot en av racksa i et av de farligste områdene på mappet. Vanskelig for oss å si noe da du kommer løpende etter at vi hører en bil og greier. Hadde du kanskje stoppet på andre siden av gjerde kunne vi ha tatt en prat.

     

    Noen som prøvde og skyte meg fra helikopter igår, endte med at det styrtet og jeg fikk mye grei ting

     

    Nei en M4A1 CCO, AS50, Cayote Backpack, GPS, Nightvision, G17 ekke så værst med loot det. Var jævlig nedtur for oss men.

     

    Nå er jeg ganske lei de som flyr rundt i heli på natta.... uansett om jeg krabber på et random sted i skogen eller på et jorde finner de meg, og gir ild ! Gutta må jo ha night vision og tracker på meg. Så vidt jeg vet er ikke tracker et tool i spillet og må være hacket inn....

    skal nesten vedde på at campen er rasert imorra, da de sikkert har tracker på den også

     

    Vet at det er mer enn bare oss som fly rundt på mappet, men de eneste vi drepte i dag var folk som var rundt helikopter crashet i nærheten av Stary og det var kun fordi vi hadde lyst på lootet der så jeg syntes ikke folk burde forvente mer da dere prøver å få tak i det beste lootet i spillet, umulig for oss å si om du kommer til å løpe langt bort eller bare legge deg i nærheten og vente på en sjanse til å knerte en av oss.

     

    Kan si at vi ikke bruker noen tracker og at vi ikke kommer til å ødelege noen camper, for det er bullshit. Håper alle på servern har nok fornuft til å i værste fall ikke ødelege telta di finner selvom de tar alt looted.

×
×
  • Opprett ny...