Gå til innhold

esdgfdsfgdfg

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av esdgfdsfgdfg

  1. Relogga, spawna på stranda uten noe gear at all, fortsatt på day 17 med bandit skin, sulten som før, ikke backpack eller starting gear, nothing. Fant veien tilbake til der jeg logga ut, lå der død uten noe blo sprut fra liket. Death by login? Fikk iallefall tilbake alt jeg hadde, men er ikke sikkert jeg er like heldig neste gang ;/

    Noe innspill fra admins?

     

    Har skjedd flere ganger siste dagene i vår gruppe - er bare en server-greie. Bare aldri logg inn rett før en srestart så har man som regel tid til å finne liket igjen før det forsvinner ;)

  2. Noen som savner ett helikopter?

     

    Er du i lufta? Klar for dogfight? &--#60;3

    Det går ikke ann å flyve det mer :(

     

    why? :(

     

    edit: vi kan sikkert hjelpe deg. Vi vil ha dogfights etterhvert

     

    Diverse omstendigheter ledet til at det eksploderte =(

    Hahah, tror det er lite du kan hjelpe med nå gitt... Faen.

     

    haha uff :p

     

    Men gode nyheter: Det har spawnet et heli et sted. Trenger litt fiksing da. Vi skal ikke ha det. Want it?

  3. Er det vehicle hording på servern eller? Jeg og 3 andre har sjekket 95% av alle spawn pointsa igår og idag men har ikke funnet et eneste kjøretøy.. =(

     

    Ligger en buss uten hjul/skada motor etc et par hundre meter rett nord for radiotårnet i olsha(ved NE air). Har sprengt den 3 ganger før restarts de siste dagene, men den kommer alltid tilbake. Kjøretøy resettes ikke på riktig måte ved restart, så dere må enten ta en bil fra andre(bakhold), eller lete i skogene.

  4. Du traff meg ikke en eneste gang med pistolen.

     

    Serr? haha. Min venn som lå nesten nærme nok til å stjele fra packen din mente du blødde, og jeg trodde jeg så det samme, men det var jo blitt ganske mørkt på serveren. Det viktigste var at det var gøy! :p

     

    Tidligere på dagen ble vi drept av alt-f4 folk i stary, som forøvrig heller ikke klarte å dø. Tror de hadde bloodhack da, traff de et par ganger i kroppen med m107(ja traff - blødde fra sånn 12 steder), men de døde ikke - noe de skulle ha gjort.

  5. Hvem var det jeg skjøt med nvg og as50 på cherno-elektro veien?

    Jeg gjorde det (prøvde å ta helikopteret i mørket), drepte vel deg 2 ganger og kompisen din en eller to ganger. Samt jeg drepte endel i elektro (i butikken og utenfor kirka)

     

    Hehe, vi var 3 stk. En unarmed nyspawna(ostesaks) som fant deg - han lå noen få meter fra deg i gresset i 15 min mens jeg og kriss var på vei, relativt nyspawnet vi og. Jeg tømte først et m9-mag på deg men hadde tydeligvis ikke god nok aim til å drepe, evt har den blitt nerfa mer enn jeg er klar over. Så drepte du meg(men ikke ostesaks som lå ved siden av deg). Så kom kriss etter hvert og du drepte han og ostesaks tror jeg? Vi må ha hatt elendig aim for med mine m9-skudd og hans ak-skudd burde du dødd med mindre han kompisen din du møtte rakk å gi deg bloodpack på veldig kort tid Og til slutt spawnet kriss igjen, etter vi andre måtte ta kvelden, og klarte å drepe deg. 3 stk nvg? Hva var planen der?

  6. nick kræsja du akkurat heliet i kamenka? ps lommelyktgjengen under broa ved kamenka: KJÆRLEIK!

     

    Var det dere som stod under broen der med lommelyktene?

     

    Var meg som var den mystiske fjerde mann som stod i salutt :p

     

    Haha var det deg ja? Jeg og en kompis prøvde å ta selvmord utfor broa, men faila(ned til 4k blod, så stoppa blødninga. muligens fordi en av de random 2 andre som kom før deg patcha oss opp.

    Vi var egentlig bare 2, men til slutt var vi altså 5 eller 6 inkl deg som sto under broa med lommelykter :p

    Så kræsja i tillegg froosh helikopteret 200 meter borti der så dere stakk.

    Jeg ligger der fremdeles btw, glitcha så jeg ikke kommer meg noe sted, venter på at de andre jeg spiller med skal komme og drepe meg :p

     

    nb: hvorfor ville ingen av dere bruke direct chat? ikke mic?

  7. Har ikke deres side i dette, men rimelig sikker på at en eller to personer disca i det store lagerbygget ved teltene i stary. Tid rundt 20:48-20:55 13/8. Begge med ghillie og såra følelser.

     

    Begge var forøvrig pepret av DMR-kuler og blødde fra sånn 8 steder, så vet ikke helt hvordan ingen av de rakk å dø før de disca(ingen murders her), gjetter at det har med lag eller discing å gjøre? Aldri sett noen overleve noe lignende. jeje.

×
×
  • Opprett ny...