Gå til innhold

Soma96

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Soma96

  1. Bli'kke noe American pie på deg uansett, så vil du på utveksling på grunn av fester, bør du bli hjemme.

    Slapp av da, jeg bare lurer på om de fester mye der jeg, herregud.....

     

    Noen som har vært i USA? Kan dere huske om dere var mye på osv?!?! :D

     

    haha, jeg mente mye på fest*

    De jeg kjenner som var i USA, var på fest av og til, ja. ;) Men du løper en risiko hvis det er alkohol involvert, for de fleste stedene er det 21-års aldersgrense, og du risikerer fort å bli sendt hjem til Norge skulle du bli arrestert.

    Åja, nei men det trur jeg skal gå bra :)

  2. Halla folkens! Er ganske ny her og har egentlig bare ett spørsmål å begynne med: Hvilken organisasjon burde jeg velge å reise med?!?! Har hørt mye bra om AFS og mye dårlig om EF.

     

    Uansett hvilken norsk org. du reiser med, så tror jeg det er store sjanser for å få et vellykket år. Jeg reiste med Speak og hadde aldri noe problem med de, og jeg kjenner folk som har reist med EF og aldri hatt problem. Du må stole på din egen magefølelse og din egen oppfatning av hver enkelt organisasjon.

     

    For du kan spørre meg om fks. Speak og jeg sier at jeg er kjempefornøyd, men så går til noen andre som har reist med Speak som ikke hadde et like bra år. Det er veldig individuelt!

     

    Ser poenget ditt veldig godt martinF!!! Men det er egentlig akkurat det som er problemet, at noen har hatt gode opplevelser med en org. mens andre ikke! :p Så det jeg egentlig vil vite er åssen folk har hatt/har det i sitt utvekslingsår med den org. de dro med. Har hittil lest og hørt mye bra om Speak og AFS, så tror jeg kanskje skal dra med en av de hvis ikke noen andre som høres bedre ut! Takker for svar både fra deg MartinF og deg Hanske! ;D

  3. Halla folkens! Er ganske ny her og har egentlig bare ett spørsmål å begynne med: Hvilken organisasjon burde jeg velge å reise med?!?! Har hørt mye bra om AFS og mye dårlig om EF. Men utifra det vet jeg ingenting om de andre organisasjonene. Hvis DU har reist til USA som utvekslingstudent, vil jeg gjerne vite hvem du dro med og om de var bra eller ikke!!! :D

×
×
  • Opprett ny...