Gå til innhold

Lother

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lother

  1. Jeg satte meg i bilen etter dekkene var punktert og bilen rørte ikke på seg da. Så det der hører ut som en "røverhistorie" for min del. Hvorfor ville man i det hele sette seg inn som fører på en bil som er helt puktert når man vet at man normalt sett må fikse 1 og 1 dekk før den er kjørbar??? Just saying!

    Vil i det minste oppfordre admin til å sjekke serverlog minus 10-20 min fra dette er skrevet. Dette var ikke innenfor normalen i det hele.

     

    Vi kjørte forbi den mot Electro også snudde vi etter et noen hundre meter for å se i bilen for utstyr, når han hoppa inn så kom hjula på, og vi ble beskutt.

  2. Jeg knerta nettopp Lother rett ved supermarkdet i Elektro, ca 5 min siden. Han quitta, eller så er det en bug som går.. Liket forsvant hvert fall... Han var ikke helt fersk, hadde PDW og noe AK/Enfield greier.

    Det må ha vært bug for jeg respawna i Kamenka 3min senere, skøyt meg vei ut av kafeen og skulle over til office bygningen for jeg fikk litt panikk av han som løp forbi på utsiden med en drøss med zombier etter seg

×
×
  • Opprett ny...