Gå til innhold

Dobbelmoral2

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dobbelmoral2

  1. Jeg prøver å nøste opp tråden fra min andre post;

     

    Er det andre som har problemer med til særs mye Texture-bugs på serveren her? Eller er det rett og slett bare et problem for meg og mine kompiser? Tenker spesielt på Cherno, Stary (teltene) og NW Airfield.

     

    Det er et kjent problem, uansett hvilken server du spiller på. Husker ikke hvilken patch som innførte den men.. Du kan midlertidig fikse problemet med å gå inn på "video options" ingame -> "Advanced settings" -> "video memory" og sette den til "Low" og så setter du den tilbake igjen til default.

    burde funke, prøv et par ganger om det ikke funker. Vet noen med AMD skjermkort har hatt mer problemer enn f.eks Nvidia! Noen sier at å gå inn og ut av spillet funker.

     

    Ingen av kjerringrådene som å sette diverse settings opp og ned osv fungerer. Bare folk som sprer bullshit på forumene.

     

     

    Du kan prøve shift + minus på numpad og skrive flush. Det fikser det noen av gangene. Ellers er det restarte spillet eller i værste fall bytte server (som er litt problematisk på BBG 1). Alle andre tips er bare svada som noen har klart å overbevise seg selv om at fungerer.

     

    Men som svar til orginal posten. Det er ikke noe værre på denne serveren enn andre, så er nok bare uflaks.

    • Liker 1
  2.  

    Takk for looten tidligere i dag :) Fint å gå fra nyspawna til coyote backpack, DMR, M16 CCO, GPS etc

     

    Du lootet mitt gear også, jeg døde av en bug når jeg skulle rulle opp bakken, haha! DMR , M4A3 CCO osv. :)

     

    Hah! :D

     

    Du som eide bilen med NVG som stod gjemt inne i et tre like ved elektro også?

  3. Disconnectet, men var ikke med meningen.

    Jeg mistet nette en stund, men da gjorde ikke jeg eller kompisen min noe spesielt, da lå vi bare og så nedover på folk. :)

     

    Det var ikke en eneste kule som fløy når jeg disconnectet, men uansett.

    Var inne på 4 min og døde rett etterpå pga jeg sto oppe når jeg spawna.

     

    Takk for looten tidligere i dag :) Fint å gå fra nyspawna til coyote backpack, DMR, M16 CCO, GPS etc

  4. Noen som savner en grønn bil, ATV, Buss og en UAZ? :p

     

    Drepte Dobbelmoral i bussen, Herpyderp utenfor...

     

    Mhm, jeg var alt-tabba ut og Herpyderp var vel afk mens jeg ble drept. Så ganske random å møte oss akuratt da! :) Grattis med buss da lol

     

    http://i.imgur.com/LPDiC.jpg

     

    Det bildet ble vel tatt 30 sec før jeg døde

    Åja, Herpyderp kan ikke vært helt afk. Han løp rett etter du falt ut av bussen. Det rare er at jeg hadde akkurat kjørt den veien dere kom fra med den grønne bilen, og var på vei tilbake for å hente ATV'n også. Jeg tenkte med en gang at dere var på jakt etter meg når jeg hørte bussen deres. Den tanken la jeg fra meg når jeg så dere stå stille ved en deer stand. Dere var maks uheldig der ja.

     

    Hah, nei jeg trur han kom tilbake rett før jeg daua eller noe. Fordi vi satt på skype også sa jeg på kødd "er jeg dau ennå eller?" Siden det pleier skje om jeg alt tabber. Også sa han "Nå er du det!". Også døde han rett etterpå. Vært mye rundt den bussen der. Vi drepte det gamle crewet og tok den, også hadde vi den en stund og nå har du den.

     

    Btw, hoarding av kjøretøy er sett ganske negativt på på denne serveren, regelen er vel ta det man trenger, men ikke stash en hel haug av kjøretøy i skogen om du ikke bruker dem.

     

    -"Vehicle hoarding" er IKKE tillatt, dette er totalt unødvendig, og skaper kun frustrasjon for andre

    spillere. Bruk sunn fornuft og ta det dere "trenger".

  5. Fungerer ikke telt ordentlig på dette hivet heller?

     

    Teltet mitt var fult i går kveld (10 våpen og 50 items) og helt tomt i dag. Tviler på at noen har funnet det og tømt absolutt alt i løpet av natta. Virker som de samme problemene som offisielt hive, telt enten reverter tilbake til tidligere innhold eller ikke lagrer, og samme med inneholdet i kjøretøy. Noen som har opplevd det samme på dette hivet?

     

    EDIT: Ser også at kjøretøyet har reverta til tidligere save og innholdet i sekken er reverta til det jeg hadde mange timer tidligere.

×
×
  • Opprett ny...