Gå til innhold

(O_o)

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av (O_o)

  1. Jeg spillte 1ern veldig mye. Så hoppet jeg over 2 ern, for jeg spillte BFV istede. Prøvde 3ern for litt over 1 år siden og jeg spiller det enda :) . Jeg er i en clan (rEEvE-SQUAD). Den ble startet for 5 måneder siden. VI har nettopp fådd opp Proving grounds server (Honor server) VI har også AA3 server (Rank nr 3 på gametracker) check oss ut vist dere spiller AA3 heller AAPG. Vi er 15 tag holders som gjerne ønkser og bli større. Vi er en global squad :)

     

     

     

    Link til forum - http://www.reevesquad.com

    Recruiting video - http://www.youtube.com/watch?v=5O8uh3gj108

     

    Send meg et prev vist dere lurer på noe heller vill ha mere info :)

     

    Navne mitt er GhostRecon på rEEvE forumet. :)

  2. Bla bla bla. Fjern blu-ray spilleren slik at vi slipper Cinavia DRM. Da skal jeg kjøpe den. Enhver konsoll vil være skadeskutt som mediasenter så lenge Cinavia-søppelet følger med.

     

    Hei Hugh. Jeg har et tips som jalfall fungerer for meg når jeg skall streame blu_ray filmer fra pc til ps3 og det er å la et ps3 spill stå i marsinen. Da skall du ikke få problemer med Cinavia. men vist du lar ps3 stå tom heller ha et blu_ray film i marsinen da kommer cinavia til og stoppe streamen. beklager min dorlig norsk :)

    • Liker 1
  3. Håper di har med sån bygg guild borg, sån alla Conan har. Sån at guilden kan ha bygdninger for alle craftingan. Vært så kult vist man har laga en rusting, så kan du bare selge den gjennom buttiken i borgen. Jeg synes det har blitt mye bedre enn sån auksjons hus ( oppbrukt for lenge siden ) og vist du lager noe men ikke har ( heller ikke medlem ) guild borg så kan du selge det gjennom en vanlig buttik i stor byene. For da har det blit litt travling runt da for og finde brae ting i buttiker til andre guilder som er i samme aliance. Så føles det litt mere som di SP scroll spillene. Å da mener jeg att du selger det men buttiken/guilden skall ha en % av salge akkurat samme som en auksjon hus.

    PS beklage alle skrive feilen har skrive og lese vansker.

  4. Stemmer! Det er ikke bare DayZ Norge som er berørt dessverre. Vi bruker Vilayer som host til både nettside og game-servere, og disse har i dag blitt angrepet av hackere som tilsynelatende tilhører http://h4ckcod.weebly.com/ . Vi håper at DayZ Norge er online igjen i løpet av kvelden.

    Veit du om di kan ødeleg servern da? reset serveren jeg sikter etter, sån att vi alle må start på nytt.

  5. Norway 53, jeg døde litt sørvest for NWA, spawnet i Kamenka, løp opp. Ca. 300-400 meter nord-nordvest for butikken i Zelenogorsk lå det et lik med det jeg fant (FN FAL med nvg osv)

     

    Hva da, var det deg som lå der, var det du som drepte meg eller noe?

     

    Edit: Forresten, ca. 10 minutter etter jeg plukket opp det nye gearet, ble vi alle teleportert til NWA av en hacker, men kom jeg unna uten å dø.

    Nei hvar ikke meg, såm lå der. Men jeg trudde først det var meg. Men jeg så litt feil på hva han hadde av gears. Jeg hadde almost alt som han hadde da jeg døde i går, men jeg hadde ikke gps :) + jeg spillte/døde på en annes server ser jeg :)

  6. Disney er da utrolig flink til og lage filmer for både voksne og barn, bare se hva di fikk til med kjøpe av marvel. Både Iron man 1, 2, Thor the avengers er da utrolig kule filmer og pirates of caribien serien kommer til og bli elsket i mange generasjoner. Så vist di lager star wars i en annen periode, kansje fra yoda var ung så kan det bli ganske bra film mesig jalfall. I spill verden så vet jeg veldig lite for har aldri vert fan av film spill.

  7. "Om man ønsker å ta del i moroa må man med andre ord være i besittelse av ArmA II, samt tilleggspakken Operation Arrowhead."Dette stemmer ikke, det holder med ArmA II:OA og Arma II free, men da får du litt dårligere grafikk. Storkoser meg selv i Chernarus med en kompisgjeng og er spent på standalone-utgaven.
    Flere bugs får man med Free-utgaven også. Så rent teknisk sett har du rett, men skal man faktisk ha en mer komplett opplevelse, er ArmA 2 et must.
    Mått bare kjøp arma2 combined operation spille ser så kult ut :)er det noen som har et clan heller en gruppe jeg kan join og spill med?Ser for meg det blir litt vanskelig med så mange folk som drar i grupper for å drep alle di ser
    Noe av magien med DayZ, finner man ved å oppleve nye ting på egenhånd, uten å bli skolert av andre. Blir du med en erfaren gruppe med en gang, så vil de gi deg det beste utstyret, og fortelle deg hva du bør gjøre, hva du ikke må gjøre, osv. DayZ er ikke et MMO. Det har ikke noe end-game. Når du får tak i alt utstyret, ferdes over hele landmassen og skaffer deg noen kjøretøy er det ikke så mye mer å gjøre. Det å bli med en kompis eller tre som også starter på nytt samtidig som deg, vil føles mye mer berikende og belønnende. Det er slik du virkelig ender opp med de gode erfaringene, og de flotte historiene. :)

     

    Joa kjønner den, men det må da ver litt kulere/gøy å dra med noen friends max 4/5 og lage litt liv. :) Har sett mange clan videor på ytube, så jeg håper på en norsk clan/gruppe som jeg kan join/spill med :)

×
×
  • Opprett ny...