Gå til innhold

AndersDTX

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AndersDTX

  1. Hei! Takk for nyttige tips!

    Mulig jeg var litt uklar på hva kameraet skulle brukes til, men det jeg egentlig mente var at jeg var ute etter et rimelig kamera bare for å sjekke ut om fotografering med speilreflekskamera er noe for meg! Blir jo selvfølgelig da kun til "hobbybruk"

    Men kan jeg spørre om f.eks. disse to kameraene er dårlige alternativ og starte med?

     

    Sony Alpha A58

    http://www.elkjop.no/product/foto-og-video/systemkamera/DSLTA58K/sony-alpha-a58-systemkamera-m-18-55-mm

     

    Canon Eos 1200D

    http://www.elkjop.no/product/foto-og-video/systemkamera/EOS1200DDCKIT/canon-eos-1200d-systemkamera-m-18-55-mm

  2. Hei!
    Har lenge vært glad i å ta bilder, men har kun hatt tilgang på vanlig kompaktkamera og mobilkamera. Men nå kunne jeg tenke meg å kjøpe meg et rimelig speilreflekskamera som passer til allsidig bruk. Jeg tar bilder av alt fra naturmotiver til noe motorsport.

    Er også usikker på om det lønner seg og kjøpe et brukt eller ett nytt?

    Ta gjerne kontakt dersom du har noen tips!

  3. Jeg regnet igrunn med at du hadde iso-overganger jeg da. Eller at det er iso i bilen, og spilleren kom med isokontakter. Da pleier det å være plugger på rød og gul, slik at det er mulig å bytte over ;)

     

    Ja ser sånn ut det som følger med spilleren http://www.google.no/imgres?um=1&hl=no&sa=N&biw=1600&bih=799&tbm=isch&tbnid=B5CZbgfj29FDzM:&imgrefurl=http://www.ars24.com/Autoradio/Kenwood/Kenwood-KDC-3054UR.html&docid=GSb7A3PhRBLU1M&imgurl=http://www.ars24.com/images/product_images/popup_images/image_KDC-3054UR_2.jpg&w=625&h=640&ei=MF8hUKnaEIzLsgbC5YDoBw&zoom=1&iact=rc&dur=223&sig=107602190051389443412&page=1&tbnh=142&tbnw=156&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:7,s:0,i:94&tx=98&ty=28 men veit ikke om det finnes en iso overgang mellom rød og gul.. Stemmer sikkert t det er omvendt på bilen vi har men skal sjekke det ut!

  4. Bytt om på rød og gul ledning ;)

     

    Å? Men detter jo fast i sånne sammenkoblinger?

     

    De sitter i samme isokontakten ja, men de er vel ikke koblet til en og samme ledning? vis de er det, så har du feilen der... Gul ledning skal ha konstant spenning, mens den røde skal ha spenning med tenningen på. På noen biler så er det omvendt i kontakten, så derfor skrev jeg at du måtte bytte om på rød og gul ;)

     

    Åjaa.. Sånn ja skal sjekke det ut! :)

    Takk for tipset ;)

  5. Hei!

    Har en Kenwood KDC-3054U som det er et lite problem med.

    Hver gang man skrur av tenningen på bilen har spilleren blitt tilbakestilt til fabrikkstandard eller noe når man skrur tenningen på igjen.. Dvs. at klokken nullstiller seg, alle radiokanalene blir borte og en CD starter ikke der den sluttet når tenningen ble skrudd av.

     

    Noen som har noen erfaring med dette fra tidligere, eller som har noen tips til hva jeg kan gjøre?

     

    ^^Anders

×
×
  • Opprett ny...