Gå til innhold

httr3332

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av httr3332

  1. Pugg fraser du vet du kan få bruk for, for eksempel:

     

    - Puedes repitir, por favor?

    - No entiendo

    - Claro

    - No estoy seguro, pero...

    - Lo sé

    - No lo sé

     

    Var selv oppe i spansk prøvemuntlig, da skulle jeg ha en presentasjon om Ecuador. Etterpå spurte eksaminator om jeg hadde lyst til å reise dit og hvorfor. De spurte også om språket de snakker der, og om jeg kunne noe om folket i landet(indianere, urfolk) og hvilket språk de snakker. Jeg fikk også spørsmål om hva jeg liker å gjøre på fritiden og hva slags mat jeg liker(da kan du jo benytte anledningen til å smiske litt og si at du liker spansk mat). Det er basiskunnskaper de ser etter, ikke noe avansert. De forventer ikke at du kan flytende spansk og har et bredt ordforråd når du bare har lært språket i 3 år. Gå gjennom pensum og sørg for at du kan det grunnleggende(gramatikk, uttale er viktig), så er jeg sikker på at det kommer til å gå supert.

     

    Hva får du i spansk, forresten? Det er lettere å gi tips hvis jeg vet hvilket nivå du ligger på :)

    Har fått 4 i standpunkt :) Takk for tipsene!

  2. Skal inn i 2. bataljon i august neste år og gleder meg veldig. Vil helst inn i KPC, men er det noen som vet om det er vanskelig å komme inn i det kompaniet du vil, og hva eventuelt de ulike kriteriene er for å komme inn i de ulike kompaniene i 2. bataljon?

     

    Flere som skal inn i 2.bataljon 2014 ?? :)

  3. Noen har spilt CS og inplementert GunGame.. Herregud, BF3 blir bare dårligere og dårligere
    Dårligere og dårligere? De tok noe som var populært og la det til i sitt eget spill... er du klar over hvor vanskelig det er idag å faktisk komme med noe innovativt og nytt i et fps?Og hvorfor komme med en negativ kommentar rettet mot hele spillet når du har mer enn nok av andre spillmoduser som er helt annerledes?Og kan jeg spørre hvorfor BF3 i utgangspunktet er et dårlig spill?

     

    Close Quarters er nok mer tatt fra cod, sånn at dice kan kapre cod spillere til sitt eget spill. både cod og bf3 begynner nå å bli helt like. med unntak av bf3 har litt mere å by på nå... med bf4 og Close Quarters del av spillet kan dice nå pushe cod serien av pallen. hvis mw4 og blkops2 ikke lever opp til forventningene... spennede tider i vente :D

    Close Quarters har ingenting med cod å gjøre...

×
×
  • Opprett ny...