Gå til innhold

roger92s

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av roger92s

  1. Hvis jwg kan bestille fra tyskland, og de trekker fra tysk moms, og norak blir lagt til, så bestiller jwg asap. Men må jeg betale begge to, venter jeg.

     

    Bestiller da uten touchcover.

     

    Ja er også veldig interessert i å bestille meg en Surface fra Tyskland viss dette går bra med dere som har prøvd dette!

     

    Ser det ikke går an å bestille rent nettbrett uten tastatur nå. Litt dumt siden det ikke er Norsk tastatur, og siden jeg må bestille dette senere.

     

    Men dette er ikke ett stor problem, så det blir nok en bestilling de nærmeste dagene, viss det går i orden med de som har bestilt.

     

    Ett spørsmål jeg lurer på er, blir den endelige prisen på nettbrettet bestilt fra Tyskland

    579 Euros (32 GB) = 4 263.39387 Norwegian kroner * 1,25 (moms) = altså ca. 5300 ?

  2. Hei!

    bestemte meg for noen uker siden at jeg skulle gå for MS Surface som mitt nye nettbrett når dette kom ut.

    Jeg så at brettet lå ute for pre-sale på de amerikanske sidene, og tenkte da at det ikke kom til å ta så lang tid før tableten kom til Norge.

     

    Har enda ikke hørt noe om en lanseringsdato i Norge. (Har bestemt meg for å kjøpe i norge for å få norsk tastatur og 5 års reklamasjonsrett)

     

    Så jeg sendte ein mail til MS International for å finne ut når brettet kommer til Norge. De henviste meg til MS Norge, så jeg sendte en mail til dem.

     

    Svaret jeg fikk var at de ikke hadde hørt noe om når brettet ville komme til Norge, og at jeg kunne ta kontakt på nyåret?!

     

    For meg er dette alt for lenge til, hvordan er det mulig at det skal ta så lang tid å få lasert disse brettene i her hos oss?

     

    Lurer derfor på om noen har hørt noe om når Surface kommer til Norge, ellers blir det vel en liten bestilling fra over sjøen alikevell....

  3. Hei! Vurderer å begynne med litt mer seriøs sykling, og vil dermed kjøpe meg en billig, men ok landeveissykkel! Håper dere kan gi meg noen tips på hva som kan vere bra å kikke etter.

     

    Har sett litt på sykler som dette:

     

    http://www.bikeshop....aspx?plid=18791

     

    Jeg ville ha testet først. Det er en del forskjeller i hvordan man girer på shimano, sram or campagnolo ikke alle er fortrolige med alle typer. Campagnolo ligner litt på shimano sora i.o.m. de har en tommelhendel (Men der stopper sammenligningen, sora er mange hakk under campag)

     

    Jeg anbefaler stort sett å kikke på sykler med utstyrsnivå på 105 eller bedre hvis shimano (Men tiagra kan være OK nå). Sram eller campag ligger i hovedsak alt der uansett.

     

    Gatesykler kan ha litt varierende geometri fra veldig race orientert til mer touring og oppreist. Det meste kan tilpasses men det er lurt å prøve litt selv samt finne en butikk som kan hjelpe deg med tilpassing.

     

    Ellers kan du jo søke litt her det har vært en del tråder med dette emnet allerede.

     

    Cliffme: Ganske uvanlig å kjøre racersykkel i mørket.

     

    Takk for svar sverreb! har veldig lite peiling på girsystem osv, men jeg får ta meg en tur innom en sykkelforhandler og høre hva de anbefaler. Er bare redd de kommer med den dyreste modellen og påpeker at de billige modellene ikke duger.

×
×
  • Opprett ny...