Gå til innhold

x-convict

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av x-convict

  1. Jeg har nettopp gått til innkjøp av windows xp x64 og har problemer med skjemdrivere, jeg har nemelig et Gf6600 pci-e og får 100hz i windows, men om jeg åpner et spill så skifter den til 60 hz, ingen refresh lock funksjoner o.l fungerer , jeg har prøvd en rekke forskjellige drivere og programmer men får det ikke til å fungere.. noen som har en løsning på dette? takker

  2. Windows klokken min liker tydeligvis ikke min datamaskin.. den ligger i tray og koser seg med å vise feil klokkeslett til en hver tid.. til og med 1 minutt etter jeg har oppdatert den gjennom "tid serveren" til windows (windows.time.com eller noe sånt) Dette plager meg siden jeg har formatert x antall ganger siden jeg først oppdaget problemet.. og siden en formatering ikke fungerer, da må det jo være noe hardware relatert, men jeg har ikke problemer med noe som helst annet på pcen, noen forslag ?

  3. var det et problem for deg at jeg spurte enkelt og greit om hjelp til noe jeg ikke kunne skjønne? beklager at topicen min var med store bokstaver og noen utropstegn... det skal ikke gjenta seg, men den posten din er latterlig. unskyld at jeg sier det, men det er min mening.

  4. her sitter jeg med en pc som går seg varm etter en halv time med heftig unreal 03 spilling, merket det først da jeg lot den sto i idle i en time, da jeg kom inn igjen var den avslått og alarmen fra biosen ulte, jeg tenkte med meg selv, hmm den er for varm... mitt hovedkort er stilt inn på shutdown temperature 70 celcius... viften min er en Thermaltlake volcano 9 som skal tåle opp til 3400+, jeg kjører en helt default instilling på cpu...1.833 ghz og dette skjer når viften min er på FULLT turtall (4800rpm)

    har 2 kabinett vifter og det holder seg stabilt på 30 grader system temp.. HVA gjør jeg da? :woot:

  5. Noen som har peiling på om det fins noe som kan stoppe støv? noe som suger opp støv før det blir sugd inn i kabinettet mitt, eller noe som tar imot støvet idet det har kommet seg gjennom viftene? Dette er plagsomt og IKKE MINST STATISK ELEKTRISITEt... og det er ikke velkommen i min pc

  6. Hvem kan overklokke?

    Overklokking er for en stor del ”kunsten å kjøpe en komponent som holder mer enn den lover”. Med kjappere RAM får man prosessoren til å gå raskere, via bussoverklokking. Men det forutsetter at ikke RAM-brikkene som sitter i maskinen har en del å gå på. De fleste maskiner du kan kjøpe ferdig bygget er allerede ”overklokket” det remmer og tøy kan holde.

     

     

     

    Med fare for å bli saksøkt må jeg få si at DIN MORS COMPAQ EGNER SEG IKKE TIL OVERKLOKKING. Jeg har moralsk støtte fra både din mor og fra reklamasjonsavdelingene hos Compaq og Intel når jeg sier dette, så ikke regn med noen snarlig rettssak :)

     

    Skal du overklokke må du bygge maskinen selv, eller i det minste selv spesifisere hvilke deler den skal bestå av. Du må altså ha litt peiling på data for å bli med i kretsen vår.

     

    utdrag fra nybegynner guiden del2 her på overklokking.no

  7. hva med kondens fjerner? får fiber som man kler innsiden av kjøleskapet med for at det ikke skal rime så fælt. så stikker du til nærmeste shell select butikk og kjøper kondens fjerner, så dynker du den fiberen med kondensfjerner (konsentrert) ??? det burde vel funke 8)

  8. jeg prøvde å se hvor mye jeg kunne overklokke dette kortet, jeg klokket det til 414core og 213 memory. men fikk akkurat samme resultat på 3dmark01 SE.. ??? hva skjer, eller har jeg gjort noe gale, viste ingen artifacts eller noe i den dur.... gadd ikke klokke med, før jeg vet om det er noe gale.

  9. hvis man sier at pris ikke har noe å si. jeg vurderer nytt skjermkort. men hvilket? fx 5900 ultra eller 9800 pro ddr2 de har ca samme pris? hva sier benchmarks om forskjellen på disse korta... jeg skal ha et av de to :shrug:

  10. jeg vurderer fx5900 ULTRA, men jeg er ikke sikker på hvilken produsent jeg skal kjøpe fra, gainward sine er desidert dyrest, men msi og aOpen har det samme kortet til en litt billigere pris, hvilken bør jeg kjøpe? er det samme kvalitet, støynivå , ytelse eller er det dyreste alltid best?? :shrug:

×
×
  • Opprett ny...