Gå til innhold

mekanikern

Medlemmer
  • Innlegg

    137
  • Ble med

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av mekanikern

  1. Jeg pleide å fylle på mandag morgen, siden det er som regel mellom 12,40 og 13,00 pr liter for blyfri, men i det siste så har jeg lagt merke til at den ligger på 15-16 kr på litern. Noen ganger i uka så er prisen så lav som 12,5-13. Noen som har en oversikt på hvilke dager det er billig å fylle drivstoff? Søndag, mandag morgen og torsdag morgen gjelder ikke lenger :( 

  2. På tide med en oppdatering!

     

    Jeg har bestått førerprøven i dag på Lillestrøm Trafikkstasjon! Helt uten feil, fikk kun ros av sensor.

     

    Det syns jeg egentlig er litt rart, siden jeg ikke har kjørt noe særlig siden sist jeg strøk i Desember. Han sa i hvert fall at det var veldig komfortabelt å sitte på med meg, og at han slappet av for det meste av turen.

     

    Ikke gi opp håpet, sier jeg bare! Alle gode ting er tre :D

    • Liker 2
  3. Ville bare oppdatere tråden litt:

     

    Jeg strøk for andre gang hos Billingstad. Første gang strøk jeg hos Risløkka.

    Første gangen så fikk jeg feil for å kjøre for fort (aldri over fartsgrensa, men jeg lå rett på grensa) og fordi jeg "overså" høyre-regel. Jeg forklarte for han at jeg er blitt lært til å "se langt frem" og planlegge kjøringen. Jeg kunne se krysset veldig tydelig, og hadde full oversikt over trafikk fra høyre. Dette syntes han ikke noe om, siden jeg fortsatt ikke viste at jeg var klar over at det var en høyre-vei. Greit nok. Jeg tok det til meg og prøvde igjen på Billingstad en måned senere.

     

    Andre gangen så fikk jeg feil for å kjøre for sakte.. Jeg tenkte siden det hadde regnet litt, og at noen av veiene var litt uoversiktlig for meg, så kjørte jeg 5-8 km/t under grensa. Sensors vurdering utifra dette var at jeg skapte irritasjon. Sensor måtte gripe inn verbalt at jeg skulle kjøre fortere. Hun mente også at det var helt unødvendig av meg å kjøre så "sakte" ved høyre-regel og rundkjøring. Jeg forklarte henne hva jeg fikk feil på fra forrige oppkjøring, men hun sto fast ved sin vurdering.

     

    Jeg er så jævla oppgitt, men jeg gir ikke opp. Jeg tar til meg alt jeg har fått feil på, og prøver igjen om 2 uker på Lillestrøm. Noe jeg burde være obs på? 

  4.  

    Hei. Jeg har kjøpt meg en 43" smart tv med 200x200 fester. Jeg har kjøpt vendbar veggfeste med 200x200, men de passer jo ikke til tven? Det kan ikke være at jeg har montert feil. Jeg har fulgt bruksanvisningen, og tuklet litt med det sjæl.. De nederste skruene kommer ikke overens med festet. 

     

    Det skal jo kunne gå an å bruke veggfeste som er ment for en 40 tommer på en 43 tommer, så lenge veggfestedimensjonene er like på både tven og veggfestet? Eller??

    Fant du en løsning på problemet?

     

    Hei! Ja, fant en løsning på dette... Det var faktisk dama som løste det for meg. Hun løsnet alle mutterene på skruene, og fikk satt på plass festet ordentlig på tv-en. Ironisk nok så er det jeg som er mekaniker og ikke hu.

  5. Hei! Jeg hadde oppkjøring hos Risløkka for ei måned siden, og der strøk jeg siden jeg ikke samhandlet med folk som hadde dårlig tid på veien. Jeg har nå bestilt oppkjøring hos Billingstad, og skal kjøre opp om en uke. Jeg har aldri kjørt på det området der, og vil heller ikke få muligheten før selve oppkjøringen.

     

    Jeg har lest på flere steder at det er på Billingstad folk stryker mest. Kan noen bekrefte dette?

     

    Er det noen sensorer jeg burde passe meg for? Jeg har hørt at det er mulig å få byttet sensor ved oppmøte. 

     

    Jeg har tatt ufattelig mange kjøretimer, og behersker bilen meget godt, og har veldig god forståelse på trafikkbildet, men er det noe jeg bør være ekstra obs på?

     

    hilsen en jævla stresset mekanikerlærling

  6. Hei. Jeg har kjøpt meg en 43" smart tv med 200x200 fester. Jeg har kjøpt vendbar veggfeste med 200x200, men de passer jo ikke til tven? Det kan ikke være at jeg har montert feil. Jeg har fulgt bruksanvisningen, og tuklet litt med det sjæl.. De nederste skruene kommer ikke overens med festet. 

     

    Det skal jo kunne gå an å bruke veggfeste som er ment for en 40 tommer på en 43 tommer, så lenge veggfestedimensjonene er like på både tven og veggfestet? Eller??

  7. Jeg kjørte bil på en alder av 17 uten sertifikat. Ikke gidd å spørre hvorfor engang.

     

    Anyways, jeg ble stanset i kontroll, og fikk beskjed om at jeg får sperrefrist i 6 måneder fra og med 18.årsdagen min. Sperrefristen min går snart ut, men hva skjer etter det? Kan jeg bare begynne å ta kjøretimer, glattkjøring osv? Trenger jeg ikke en attest eller noe slikt fra politiet? 

     

    På vegvesen.no så hadde jeg godkjent vandel. Etter den lille turen min så fikk jeg ikke godkjent vandel.. Er det slik at den bare retter seg automatisk etter at de 6 mnd har gått?

     

     

  8. Overhørte en sang for litt siden, og jeg har prøvd å finne den i flere dager, men får det bare ikke til. Det er vel kanskje fordi jeg har veldig lite å gå på da..

     

    Det er en mørk stemme som hummer "mhm" under hele låta omtrent, og jeg tror jeg hørte "bugatti"? Jeg har prøvd alle slags nettsider og apper, men til ingen nytte. Noen som kanskje har peil på hvilken låt dette er? 

    Da var sangen endelig funnet, etter en lang og hard uke med leting.. Fugazi 2016, av Mike Emilio. Det var en russelåt, så ikke rart at det var litt vanskelig å finne den!

  9. Overhørte en sang for litt siden, og jeg har prøvd å finne den i flere dager, men får det bare ikke til. Det er vel kanskje fordi jeg har veldig lite å gå på da..

     

    Det er en mørk stemme som hummer "mhm" under hele låta omtrent, og jeg tror jeg hørte "bugatti"? Jeg har prøvd alle slags nettsider og apper, men til ingen nytte. Noen som kanskje har peil på hvilken låt dette er? 

  10. Ok. Vet du hvor oljefilteret er montert på de bilene?

    Nei, jeg vet ikke hvor oljefilteret er.. Har ikke jobbet på en Opel før. Det er bare å lete rundt til du finner en slags kanne som ligner på den du har kjøpt. Hvis du ikke ser den ovenfra, da må du nok under bilen og lete litt. Kan godt hende du må fjerne plata under for å få tilgang til bunnpluggen og oljefilteret. Håper du fikk svar på spørsmålet ditt :)  

  11. Bunnpluggen demonteres og monteres som regel under bilen. Det er ikke nødvendig å skifte pakning på pluggen, jeg pleier ikke å gjøre det. Det koster jo ikke så altfor mye for en ny skrue og pakning, men føler bare det ikke er vits. Ta ut skruen med pakninga og dra til biltema, og vis dem det, så får du nok hjelp.

     

    Kjør litt rundt før du tapper olja, men før du begynner å skru, så bør du la den stå stille i ca 10 minutter. Jævlig varmt det der.

    Det holder massevis å sette bilen på bukk, bare pass på at du ikke søler olje overalt!

     

     

    Du bør også smøre pakninga på oljefilteret med litt av den gamle olja, slik at gummien ikke slites ut så fort. 

  12. Hey. Har tenkt til å kjøpe meg noe litt mer profft enn "gaming headsets", ettersom de alltid blir herpa etter en viss tid. Så jeg tenkte å kjøpe meg Audio Technica ATH-M50X (http://www.netonnet.no/art/lyd-og-hodetelefoner/hodetelefoner/merkenavn/audio-technica/audiotechnica-ath-m50x-black/204131.5348/) og Pro-Ject Head Box S (http://www.netonnet.no/art/lyd-og-hodetelefoner/hodetelefoner/tilbehorforsterker/pro-ject-headboxs-silver/173547.5411/).

     

    Skal bruke dette til musikklytting (trance, house), gaming (gta v, need for speed og slikt) og musikkproduksjon. Hva tenker dere audiofile? Blir det nødvendig med forsterker, og vil det funke bra for mine behov?

    • Liker 1
  13. Skriv her etter du har snakka med dem. Vil gjerne høre hva de sa✌️

    Dette er hva vegvesenet sa.

    "Hvis du er under 18 år må begge foreldrene dine skrive under salgsmeldingen sammen med deg. Bruk helst salgsmeldingen på vognkort del 2. Hvis bilen er avskiltet, kan du ha den stående i garasjen så lenge du vil uten at det koster noe. Hvis bilen hadde skilter den 1.januar må årsavgiften for 2015 betales selv om du tar av skiltet nå. Bli enig med selger og skriv gjerne kontrakt. Førerkort trenger du for å kjøre bilen, ikke for å eie den"

  14. NEI. Jeg har ikke tenkt å gi opp så lett. Dessuten sa han dette helt i starten FØR vi ble kjent med hverandre, så er jo tidlig å si. I tillegg har han hatt lyst til å treffe meg senere… men seff, det er sikret å gå ut i fra hva han sier. Men skal ikke gi opp helt enda.

    i opp. han vil ikke ha deg

     

    He is a fucking goooood catch

     

    Anonymous poster hash: 13ad6...05c

     

    Du må gjerne fortsette å prøve, men friendzone ser veldig aktuelt ut. Oppdater oss når du har fanga han da :D

×
×
  • Opprett ny...