Gå til innhold

Kick150

Medlemmer
  • Innlegg

    232
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kick150

  1. Får bare 503 og 404 når jeg prøver å hoppe dit.

    Noen andre som har problemer, eller bare moi?

    6756936[/snapback]

     

    Har en bestilling hos de som jeg gjorde den 26. I dag stod ordren fremdeles som åpen. Jeg ringte og fikk beskjed om at de har problemer med å få ut varene pga nytt system (!). Ja akkurat ja, kanskje det skulle stått om det på siden deres slik at jeg kunne valgt en annen netshop?! Men nå har jeg betalt med kort, så....Dessverre er det heller ingen som har alle varene jeg bestilte slik at jeg da måtte bestilt litt her og der. Men så dere vet det dere som planlegger kjøp hos Komplett.no - det kan gå en stund før varene kommer!! :mad:

  2. Du vil nok ikke merke ekstrem forskjell, spesielt siden specs tilsynelatende er like, men etterhvert som spillene blir kvassere er det alltid greit med ekstra skjermminne. Husk at det er ikke alltid størrelsen på minnet som avgjør om et skjermkort er kvasst eller ikke.

    6751771[/snapback]

     

    Ok, takk for svar.

    Kortet skal forøvrig brukes med Intel core duo 2 prosessor og Asus P5W DH Deluxe hovedkort. Har vel kanskje litt å si det også?

  3. Min bror skal nå bygge om pc'en min. Vi har valgt Gainward Geforce 7900 GT 256 mb. Men ser også at det finnes 512mb til kr 500 høyere i pris. Vil jeg merke noe til denne forskjellen? Har ikke så mye greie på akkurat dette. De foreløpige spillene jeg spiller for tiden er Tomb Raider Legend, Far Cry, Splinter Cell, HitMan osv. Etter specsene å dømme, er det kun mb som er forskjellig. Hva mener dere, lønner det seg å kjøpe 512mb?

  4. Kick150 er min nye favoritt her inne  :blush:

    6504688[/snapback]

     

    Tuuusen takk :innocent:

    Den lever jeg lenge på, he he.

     

    Og..kremt-kremt, ingen ds lite enda. Men gikk til innkjøp av Tomb Raider Legend til pc. Og ferie i tillegge, så ditta skal bli moro!

     

    Og vil også benytte anledningen til å si tusen takk til dere ALLE for positive tilbakemeldinger på innlegget mitt. Alle tiders :p .

  5. Dere er nå søte, da :!: . Men er ikke såååå gammel, i hvertfall ikke i knollen (føles det som). Jeg har nemlig litt gadget dilla. Hatt det i maaange år. Liker housemusikk (ooops!) etc og styrer på med pc pg andre tekniske duppeditter :p . Ikke har jeg grått hår heller. Rett og slett en moderne noen-og-førti-åring av en moderne tid. Kanskje jeg skal revolusjonere vår generasjon og gå til innkjøp av en DS (i all hemmelighet, selvsagt). Og hvis mannen spør, så skal han få prøve den, he he. Hvis jeg da ikke overrasker ham når han spiller i all hemmelighet :evil: . Tusen takk for alle innspill - dere er knakende skjønne!!

  6. Jeg skulle ønske det var flere eldre som spillte. Det ville øke utvalget og kvaliteten på spill enormt vil jeg tro. Det ville også bidra til mer familiesamvær da forledre kan delta i spillingen med ungene forran TVen. Så blir det mye mer enn en elektronisk barnevakt som så ofte er tilfellet nå. Da får foreldre også mye mer kontroll på hva ungene spiller og så slipper man å skylde på TV spillene når en går postal på en skole i USA eller noe slikt. (satt på spissen).

     

    Kjør på sier nå jeg. Man blir aldri for gammel!

    6500474[/snapback]

     

    Hmm, må tenke litt på det der. Men er enig med dere alle. Det er kun i vårt eget hode vi lager slike "tenk-om-noen-ser-meg" tanker :w00t: . Men kanskje vi burde være flinkere til å ikke bry oss så mye om hva andre mener, både gammel og ung. Takk for alle svar, hyggelig!

  7. Dersom du selv synes det er gøy og interessant så synes jeg ikke fordommer skal være det som står i veien for deg.

    6500441[/snapback]

     

    Nei, det er nå så. Men fordommer er jo det nok av her til lands. Har reist en del utenlands, og har merket meg at der er folk mer åpne for den slags. Men kanskje jeg er litt slik selv? Sitter det en 60 år gammel dame eller mann på bussen og spiller PSP eller DS, så hadde jeg vel smilt litt for meg selv :whistle: , tror jeg.

  8. Jeg reiser til syden om et par uker. Jeg liker å ha mobilen med meg på stranda i tilfelle noen skulle ringe eller maile meg. Men finnes det potte tette "poser" eller lignende til mobil? Man kan ikke gå fra slike duppeditter på stranden der nede, da er det stor sjangs for tyveri. Noen her som vet hvor det event. er å få kjøpt?

  9. Hva synes dere? Er passert de magiske førtii  :wow: og har lyst til å kjøpe meg en Nintendo DS Lite. Ganske så sexy den hvite! Men min mann sier jeg er aaaaltfor gammel for slikt  :!: . Hva mener dere ungdommer? Jeg ser ofte mange "eldre" menn som koser seg med slikt, men få damer egentlig. Snodig?

    6500357[/snapback]

    Hvorfor skal ikke middelaldrene kvinner få spille spill. Tull og tøys, ingen er for gamle til å spille spill. Er jo god underholdning! Jeg sier at du bør kjøpe deg en DS Lite og la mannen din få prøve den. Han vil bli positivt overakset over at spill kan være gøy i hans alder også.

     

    Snorre :)

    6500368[/snapback]

     

    Tuuusen takk, Snorre :thumbup: . Kjekt å høre, he he.

  10. Jeg vurderer å kjøpe en brukt en fra england, men hva med æ,ø og å? Jeg har lite kjennskap til Windows mobiler, så jeg er nødt til å spørre: Kan jeg installer norsk software (os) på denne inkl. disse bokstavene? Mobilen kommer med engelsk tastatur. Takk.

  11. Hun har bedt meg om å finne en brukt Nokia som hun kan bruke. Hun er over 65 år, så noe altfor komplisert bør det ikke være :!: . Det hun er opptatt av, er at det er stor skarp skjerm med klare og sterke farger. Og det kan gjerne være minnekort. Den må ikke være for dyr, maks kr 1000. Noen forslag? I dag har hun en SE 610. Den har hun hatt noen år. Kom gjerne med forslag og egne erfaringer.

  12. Hvilket videokam?Panasonic nv-gs37 eller Jvc gr-d340?

    Jeg har tenkt å kjøpe nytt videokamera og det er kun disse 2 jeg har kommet fram til!Panasonic har 30 ganger optisk zoom og jvc har 32 ganger optisk zoom hvilket av disse 2 har best bilde/video kvalitet,hva anbefaler dere?

    5940390[/snapback]

     

    Ikke det at jeg er ekspert på dette, har selv et spørsmål inne på forum her. Men ville anbefalt Panasonic. De har fått mye skryt og er kjent for gode produkter (ikke bare video). Tror det er grunnen at de er ørlite høyere i pris enn visse andre produsenter.

  13. Hvor stort kan kameraet være? Hva er maks du vil bruke på et kamera?

    5984310[/snapback]

     

     

    Jeg hadde vel tenkt rundt en 3000/4000 på et brukt et. Men jeg vet jo også at det er store variasjoner på bruktpriser alt etter merke, modell og hvor mye/lite det er brukt. Dessverre så har jeg merket meg at mange bruker førpriser som var for flere år siden, selv om det nå er ny teknologi etc.

  14. Jeg er på jakt etter et brukt videokamera. Jeg velger brukt fordi de fleste som selger, har stort sett brukt kameraet lite og de er stort sett feilfrie. Men jeg trenger litt anbefalinger. Jeg trenger ikke megapixler til stillbilder. Dette er ikke viktig for meg fordi jeg bruker dig. speilrefleks til dette. Men det som er viktig derimot, er klare bilder med god kontrast og fargegjengivelse, at den analoge zoomen zommer skarpt og feilfritt. Digital zoom er ikke viktig, da dette foringer filmingen (synes jeg, da.). Kameraet bør også ha nattfilming/nattmodus og manuelle valgmuligheter. Det optimale hadde vært å få tak i et brukt Sony dcr pc-110 eller pc-120, men disse begynner vel å "gå ut på dato" og vanskelig å få tak i. Dette var sikkert mye, men jeg er takknemlig for alle vink og råd :D .

  15. Jeg har laget et bilde i Photoshop som jeg ønsker å printe ut og ha på lerret. Leste i et engelsk blad for dig. foto at man kan kjøpe et spesielt fotopapir/lerret som er beregnet på vanlige printere. Etter print og tørking, kunne man så spraye bilde med lakk slik at det tålte å henge uten glass. Man kunne deretter spikre lerretet på en ramme, slik at det ser ut som et maleri på lerret. Noen som vet de forskjellige papirer man kan få kjøpt? Og om kan få kjøpte slike lerret?

  16. Kanskje om du gir litt mer detaljert beskrivelse at noen kan hjelpe. Jeg er ikke en ekspert.

     

    Du skriver at Lap1 får tilgang til router og videre mot internett.

    Du skriver at Lap2 får tilgang til router men ikke videre mot internett?

     

    Er det noe konfigurasjon på router/access som filtrerer på MAC adresser slik at en maskin ikke får tilgang. Har du byttet kortene i maskinene slik at lap1 får lap2s kort og motsatt?

     

    Har du prøvd å slå av ALT av sikkerhet. Dvs alt åpent? Fungerer det da?

     

    Kan det være noe drivertull? (gammel windows installasjon og mye dritt i systemet?)

    5882471[/snapback]

     

    Alt er gjort om på nytt. Dvs nyinstallasjon på den stasjonære, der er alt ok. Samme passord og nøkkel etc er brukt på begge laptopene. Men har nå prøvd kortet som står i laptop 1 på begge laptopene, og begge virker med det ene kortet. Det kortet som står i laptop2 (og som ikke fikk kontakt) virker ikke på noen av laptopene. Kan det tyde på at kortet har en feil? Har nettopp kjøpt det, faktisk.

  17. Uff, nå gir jeg snart opp. Har LInksys acesspunkt ved den stasjonære, har pc-kort i laptop nr 1 og det var ingen problem med å få nr 1 til å fungere. Nå sitter jeg her med laptop nr 2 og får søren meg ikke forbindelse. Acesspunktet og begge pc-kortene er begge Wireless-G, så der skulle alt være i orden. Eneste forskjellen er at acesspunktet og det ene pc-ækortet er med GRX. Det er ikke det til laptop 2. ISSD er den samme, passphrase er den samme og nettverksnøkkelen er det samme. Hva gjør jeg feil? Noen som har en forklaring/løsning, please?

    5872683[/snapback]

     

    Dette kan vel kalles å flytte innlegget opp et hakk, men det er veldig frustrerende at ingen tar seg tid til å svare. Jeg er sikker på at det er mange kompetente folk her inne som kan mer enn meg.

     

    Spør derfor igjen:

     

    Et acesspunkt (LInksys router) og to laptoper. Kun en får signal og kontakt med internett, mens den andre ikke får tilgang til internett. Begge laptopene har nå samme kort, Linksys med GRX.

     

    Kan noen hjelpe?

  18. Uff, nå gir jeg snart opp. Har LInksys acesspunkt ved den stasjonære, har pc-kort i laptop nr 1 og det var ingen problem med å få nr 1 til å fungere. Nå sitter jeg her med laptop nr 2 og får søren meg ikke forbindelse. Acesspunktet og begge pc-kortene er begge Wireless-G, så der skulle alt være i orden. Eneste forskjellen er at acesspunktet og det ene pc-ækortet er med GRX. Det er ikke det til laptop 2. ISSD er den samme, passphrase er den samme og nettverksnøkkelen er det samme. Hva gjør jeg feil? Noen som har en forklaring/løsning, please?

  19. Jeg har to disker i maskinen. Hoveddisken C: delte jeg opp i to partisjoner, hvorav den ene var forbeholdt til mp3'er. Jeg brukte Partition Magic for å sette sammen partisjonene igjen. Etterpå var all musikken borte. Er det noen muligheter for å få frem musikken min igjen? Forbaska synd, det var hundrevis av sanger! Håper det finnes en løsning og at noen der ute kan komme med et råd. Takk.

×
×
  • Opprett ny...