Gå til innhold

ProjekTor

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ProjekTor

  1. Spørsmålet er hvorvidt NRK har fått en ny rolle mer likt andre kanaler med sine underholdningsproduksjoner som Skam, Nobel og Vikingane. Og videre om vi da skal med tvang finansiere disse. Liker personlig Nobel men har ingen interesse av Skam, er det da greit at mange av pengene mine brukes til å finansiere Skam og mange av andres penger brukes til å finansiere Nobel? Eller er det mer passende med en modell der folk betaler for det de selv vil se og ikke noe annet.(noe som jeg mener var en av salgspoengene til riksTV når de startet)

  2. Synes det er dårlig av Netflix å fjerne over 20% av serier og film samt justere prisen, men samtidig satse mer på egenprodusert innhold. Personlig synes jeg ikke materialet de lager er så originalt og bra som alt hypet skal ha det til. Uansett preferanse er det i alle fall arrogant å tro at det de lager selv er bedre enn de 400 seriene de fjerner...skal jeg se noe "hjemmelaget" ser jeg heller på HBO

  3. Etter gjentatte forsøk og ingen resultater la jeg ultrabooken i hyllen og to den ikke opp igjen før nå. Til min store overraskelse lyste lampen på laderen oransje noe den ikke hadde gjort siden uhellet. Jeg startet den og alt fungerte! Alle tastene, nettverkskortet, høytalerne, touchpaden alt fungerer, men viktigst av alt lades batteriet!

     

    Håper nå at dette ikke var et midlertidig mirakel og jeg regner med at maskinen blir litt tregere enn før, men det er bedre enn ingenting.

     

    Lurer på om kaffe uten noe tilsetninger gjør noe særlig skade på komponenter på lang sikt, men bare tiden vil vise.

  4. Takker for svar!

    Har tatt ut batteriet og testet om det er feilkilden, noe det ikke var, dermed tror jeg det mest sannsynlige er "mottakeren" av strøm. Vet ikke navnet på delen, mener i alle fall den som du plugger laderen i. Tipper (uten alt for mye innsikt) at det har skjedd en kortslutning, men er som sagt ikke helt sikker.

    Derfor lurer jeg på hvor vanskelig det er å montere ny del + hvilket utstyr man trenger, eventuelt om det er noen som kan reparere mot betaling?

  5. Trenger hjelp fra noen med teknisk innsikt her.

    Min Asus UX32VD fikk sølt kaffe på seg av en kamerat.

    Et tynt lag kaffe lå over hele tastaturet, hentet fort papir og tørket samt snudde den opp ned for å få kaffen ut fra hovedkortet(forhåpentligvis) Desverre var jeg litt sen i å dra ut laderen og nå vil den ikke lade. Datmaskinen fungerer akkurat som før det er bare at den ikke vil ta lading. Testet med en annen universallader og fikk ikke strøm der heller :( Spørsmålet mitt er da altså hva som er ødelagt? Batteriet? Hovedkortet? Eller noe annet?

     

    Ble litt langt, men håper noen her har erfaring og vil hjelpe.

    Før noen poengterer har jeg sjekket på garantien, men CDON ville ikke reparere. Vet det var dumt å bestille fra de, men får se på det som dyrekjøpt erfaring :(

     

    Har fått et beløp fra forsikring så jeg har skaffet meg en dårlig men godkjent pc til bruk på skolen så med andre ord er det ikke noe stress og jeg kan gjøre hva som helst med ultrabooken uten å risikere noe.

×
×
  • Opprett ny...