Gå til innhold

Angus McChristian

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Angus McChristian

  1. HW har testet flere spill med grafikk-kortet som sitter i denne pcen og I5-2500k har jeg lest ikke vil være en flaskehals for GTX-670.

     

    http://www.tomshardware.co.uk/forum/354994-15-stock-2500k

    http://www.hardware.no/artikler/nvidia-geforce-gtx-670/109636

     

    Det vil forøvrig ikke noen av de andre komponentene være heller (altså "flaskehalse"). 16 gb ram er overkill til spilling har jeg forstått, men når det følger med.. Har også forstått at hovedkortet ikke er optimalt og kabinettet litt for lite, men til den prisen, who cares.

     

    Siste tingen er vel at det ikke er den beste SSD-disken, men med nyeste firmware vil det ikke være problem det heller.. (correct me if im wrong).

  2. Thor er nok en del bedre kjøp, i tillegg har cdon gratis frakt i løp av denne dagen.

     

    Med mindre du vil bygge selv så er nok Thor den mest anbefalte.

     

    Så hadde Thor bare hatt en Samsung 830 128 GB SSD disk ville den vært helt kanon.

     

    Nå vet jeg ikke hvordan kjøler denne leveres med men vil nok anta det intel standard kjøler og hovedkortet er neppe det beste, samt kabinettet kunne vært større men skal man først kjøpe ferdig pc så er nok cdon bedre.

     

    Det får bare være med den frie frakten. Hvis de bruker lang tid på levering er jeg ikke videre interessert uansett. Fint hvis noen som faktisk har mottatt eller hørt om noen som har fått denne levert kunne bekrefte at de faktisk får denne levert innen rimelig tid. Hvis noe høres for godt ut til å være sant - og så videre..

     

    Hva med i20´en hos Komplett? Er den vesentlig dårligere på alle punkter, eller bare grafikkkortet? Og er grafikkkortet tilstrekkelig for spill som BF el.?

  3. Hei,

     

    Tenkte å kjøpe en ferdigbygget stasjonær pc og har følgt trådene de siste ukene (7-9k). Det jeg ser for meg nå er Komplett.no sin i20 til 8.995 eller CDON.no sin Thor eindride for 8.490.

     

    Sistnevnte har blitt linket til veldig ofte har jeg lagt merke til og det virker som et veldig bra kjøp. Jeg prøvde å bestille denne, men jeg fikk ikke lov å bestille med faktura. Ønsker ikke å "reservere" og betale og så får jeg ikke levert pcen på flere måneder.

     

    Er det noen som har bestillt denne pcen og faktisk fått den de siste månedene?

     

    Så, komplett sin i20. Er dette et godt/greit kjøp til 9k?

     

    Jeg liker kabinettet, men utover det syns jeg bare specsene så greie ut. Ser på komplett blir det dyrt med en gang du endrer på noe.

     

    Takk til dere som gidder å bruke tid på oss noobs :-)

     

    i20:

    http://www.komplett.....aspx?sku=10610

     

    Thor:

    http://cdon.no/elekt...-_w7hp-20830516

     

    ps. Pcen skal brukes mest til spilling. (hon, andre nye spill) + muligens streaming og litt amatørredigering av film.

×
×
  • Opprett ny...