Gå til innhold

Fabiaan

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fabiaan

  1. Halla,

     

    Så jævlig vanskelig det skal være å finne ut om TVer som blir solgt i Norge har lav input lag osv?

     

    Men hvertfall, jeg leter etter en 4K HDR TV med lav input lag og som ikke koster meg skjorta :’)

     

    Har lett utrolig lenge, men finner liksom ingen under 10 lapper..

     

    Noen tips?

    Takk på forhånd

  2. Kommer an på hva man mener med fyllesyk. Hvis du snakker om å ha hodepine og føle seg generelt nedfor tror jeg de fleste over en viss alder har opplevd dette. Men å bli direkte uvel og kaste opp skjer veldig sjeldent, da skal man gå over en viss grense eller ikke ha tatt gode nok forhåndsregler.

     

    Alle blir fyllesyk drikker de mye nok, det er garantert, hvis ikke tror jeg det er noe galt med immunforsvaret ditt og det er noe du burde sjekke ut. Kroppen skal kvitte seg med alkoholen, og dette kan føre til oppkast hvis det er ille nok, eller hodepine dagen etterpå, og tørste.

     

    Men hvis du drikker mye vann, spiser noe mat og sover lenge merker jeg sjeldent noe dagen etterpå.

    Med fyllesyk mener jeg alt fra oppkast til en liten følelse uvell. Jeg får ike vondt i hodet, blir ikke sliten, ikke kvalm, men jeg er tisser ganske ofte ;) det gjør jeg når jeg drikker også. Jeg er flink til å drikke vann og spisr litt før jeg legger meg som oftest

  3. Hei :-)

    Spilte fotball i hagen idag og ble uheldigvis sparket i lilletåa (barbeint). Gjorde vondt med engang, så etterhvert så jeg at den stod LITT ut til siden. Fulgte liksom ikke helt etter de andre tærne. Ble litt skremt og tok på bandasje/sportstape. Etter sånn ca. 10-15 min begynte det å værke, så tok en smertestillende. Nå er det nesten 2t siden det skjedde og det værker ikke så mye lenger (sikkert på grunn av smertestillende).

    Burde jeg skaffe meg en røntgen av det? Er litt redd for at den skal gro feil vei..

     

×
×
  • Opprett ny...