Gå til innhold

FreeakZone

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FreeakZone

  1. Programområdet industriteknologi skal legge grunnlag for yrkesutøvelse innen mekanisk og teknisk industri, prosessindustri og grafisk produksjon. Denne typen industri er preget av kontinuerlig teknologisk utvikling med økende grad av automatisering og datastyring av arbeidsprosesser. Faget skal bidra til å utvikle kvalifiserte og omstillingsdyktige fagarbeidere. Faget skal fremme helhetlig forståelse av produksjonsprosesser, helse, miljø og sikkerhet, og legge grunnlaget for å tenke tverrfaglig.


    Opplæringen skal bidra til å gi eleven kompetanse innen industriteknologisk produksjon og montasje. Opplæringen skal også bidra til kompetanse for drift og vedlikehold av maskiner og teknisk utstyr. Videre skal opplæringen fremme elevens forståelse av samspillet mellom mekanisk oppbygging, regulering og styring. Utvikling av faglig innsikt, praktiske ferdigheter, nøyaktighet, ordens- og sikkerhetsforståelse skal stå sentralt.


    I opplæringen skal det legges til rette for refleksjon og opplevelse av mestring gjennom utførelse av arbeidsoppgaver. Gjennom opplæringen skal eleven forberedes for arbeid i bransjer og bedrifter der det stilles krav om kontinuerlig utvikling av fagkompetansen. Opplæringen skal legge grunnlag for selvstendighet i arbeid og for utvikling av samarbeids- og kommunikasjonsevne.



    Utdrag fra google


    Gikk selv industriteknologi så lærling i to år.. veldig intressant og utfordrenen


  2. Har solgt en bil, etter den 01/01-2014.. Vi ble enige om at Kjøper skal betale Årsavgift, dette ble da skrevet i en kjøp/salgs kontrakt. Hvis kjøper nekter og betale åravgiften så vil det uansett gå utover meg, hva skal jeg gjøre?? han har jo skrevet under på at han skal betale..

  3. Hei, har en iPad air, har kommet over noen billige USB forlengere på EBay, så har brukt det en stund imellom en 12w lader og vanlig ledning til iPad air.. Er dette greit ? Kan det påvirke ladetid ?

  4. Hei. Lurer på en ting...

    På bsu bolig sparing for unge så står det att hvis du Sparer 20 000 så får du 4 000 fradrag på skatten..

    Og kjøring vil du også få fradrag på skattrn

    Men om jeg går i pluss på skatte trekken... Og får 4000 i fra drag. Vil jeg få 4000 kr da? + kjøring??

  5. Hei, Har fått mistet ipadden min i gulvet, og selvfølgelig knuste skjermen.

     

    Det jeg er ute etter er om dette firmaet "ireparasjon" er til og stole på?

    er det noen som har vært borti dette før?

    www.ireparasjon.com

     

    Er det noen som har noe bedre og anbefale? dem skifter org skjerm for 1200,- er det billig iforhold til annet?

     

    Sier Takk på forhånd!

  6. http://www.netgear.c...s/WN3000RP.aspx

     

    Kjøp denne, tror den burde fungere til det du er ute etter?

     

    Den kobler seg på de trådløste signalene til routeren, og videresender de. Du ender da opp med to forskjellig tilkoblingspunkter så å si. Si nettverket som kommer fra routeren heter "hjemmenett", så vil denne koble seg på, og videresende det fra det punktet du plugget den under navnet "hjemmenett_ext", med samme passord og "egenskaper".

     

    Så du utvider nettet trådløst, utvider den trådløse dekningen. Bruker den selv hjemme, funker utmerket om du har en stabil ruter!

    intressant skal testes

    takk

  7. Kan ikke stort om strømnettet i leiligheter, så kan ikke hjelpe deg :/

     

     

    Altså, man kobler de "dingsene" (powerline'en) til stømkontakter, så går internett gjennom strømmen.

    Men er ute etter noe som kan forsterke signalene uten kabel,, leiligheten ligger 30 m unna, finnes det en sender og mottager?

  8. Hei har ikke testet det, men har denne: http://www.lefdal.co...-dhp-501av-hvit og det funker bra, kjempe lett å sette opp og leverer helt okay hastighet ( 30 av 70 mbps ned til dekoderen vi leier film på nede, som er nok i massevis )

    Intressant har en nabo som vi låner nett av men er dårlig dekning.. 15-20 meter. Imellom router og pc Er dette noe som hjelper da???

     

    Hei har ikke testet det, men har denne: http://www.lefdal.co...-dhp-501av-hvit og det funker bra, kjempe lett å sette opp og leverer helt okay hastighet ( 30 av 70 mbps ned til dekoderen vi leier film på nede, som er nok i massevis )

    Intressant har en nabo som vi låner nett av men er dårlig dekning.. 15-20 meter. Imellom router og pc Er dette noe som hjelper da???

    men dette var via strøm nett da
×
×
  • Opprett ny...