Gå til innhold

koastoerhy

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av koastoerhy

  1. Når man blir født blir man tildelt et personnummer, gjennom fødselsattesten. Fødselsattesten er det som gjør at politiet har autoritet og myndighet over deg, men siden den ikke inneholder din underskrift er den en ugyldig kontrakt, og det er derfor når politiet stopper deg at dem alltid spør etter fult navn. Det er det fulle navnet, skrevet med store bokstaver, med etternavn først, så for-og mellomnavn (ETTERNAVN, FORNAVN MELLOMNAVN), og det er dette som er din juridiske person.

    Når politiet spør etter navnet ditt og du gir det til dem, så inngår du en sosial kontrakt, noe som gjør at dem får autoritet over deg, og kan ta deg på forskriftene.

     

    Det er stor forskjell på lover og forskrifter.

    Bryter du en lov, så har du gjort noe med et offer.

    Bryter du en forskrift er det ingen offer, bortsett fra kanskje deg selv, men ingen annet menneske har rett til å styre over ditt liv eller kropp.

     

    Politiet kan som sagt bare ta deg på forskriftene hvis du inngår sosial kontrakt med dem, og hvis du samtykker.

    Har selv vært i politiavhør der dem har sendt meg hjem, uten bøter eller straff av noe slag, pga jeg ikke samtykker til deres autoritet.

     

    Jeg fikk en utskrift av min fødselsattest, og der står det at det er et verdipapir.

     

    Et verdipapir er et dokument som representerer en verdi. Dette kan være fordi det gir uttrykk for et pengekrav, for eksempel gjeldsbrev, veksler eller obligasjoner. Det andre alternativet er at dokumentet representerer andeler i et selskap, mest praktisk aksjer. Verdipapirer som er omsettelige hører under gruppen finansielle instrumenter.

     

    Hvorfor er fødselsattesten et verdipapir? Hvis du får en kopi av originalen (og ikke bare en utskrift) skal det stå et nr. nederst på siden, som man kan spore på børsen.

    "Menneskehandel" foregår hver dag.

     

    Denne posten blei sikkert veldig rotete. Beklager.

×
×
  • Opprett ny...