Gå til innhold

Mankiw

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mankiw

  1. Er sjalu på søsknene mine også, men tankene dine om kjæreste tror jeg som de andre bare er tull og Spartapus forklarte det jo ganske greit.

     

    Men så til ting du kan gjøre, mange ganger handler det om å kle seg pent og trene om du vil få mer oppmerksomhet fra gutter. Du kan prøve å gjøre det bedre på skolen, du kan melde deg inn i noen foreninger(politikk, turistforeningen, kor, osv).

  2. Jeg trenger bare fler å prate med. Jeg må nesten dekke mine sosiale behov men jeg får ikke gjort det. Mine sosiale behov er altså å kunne prate med en fast person om alt når det passer for meg. Jeg trenger kjærlighet og jeg må vite at jeg får lov til å slappe av. Jeg trenger å sove sammen med noen. En person som jeg stoler 100% på. Da kan jeg klare å slappe av til enhver tid. Men jeg vet ikke hvem det skulle ha vært fordi jeg føler at det er umulig. Først da kan jeg slappe av helt og få energi til å produsere optimalt.

     

    Å få noen å prate med burde ikke være noe problem(skriv hvor du bor og alder så får du kanskje noen konkrete tips), men en ikke-profesjonell du kan prate om alt med er ganske mye verre å få til og jeg tror egentlig ikke det er så normalt heller for menn(gjetter, har aldri sjekket). En du kan sove med når du ikke vil ha noen andre enn eksen din og hun ikke er interessert i deg sier seg selv også ikke fungerer.

  3. Ah, ja jeg har fått alt godkjent, eller jeg har snakket med dem og de har sagt at det ikke er noe problem. De blir formelt godkjent først når jeg setter dem inn i graden. Det jeg ønsker er jo egentlig bare å komme inn på bachelorprogrammet få skrevet ut bachelorgraden og så begynne på master til høsten. det blir jo nesten for dumt om jeg skal sitte å ruge på en bachelorgrad i ett år for så å begynne på master først neste år.

     

    har akseptert samordnas opptaks tilbud om bachelorgrad nå og skal ringe instituttet i morgen og forklare situasjonen og synes selv at det er en selvfølge at det skal ordne seg, men man vet jo aldri med slike store institusjoner.

  4. Ringte UiO, men for seint til at noen som faktisk visste kunne svare, men hva tror dere? Tror jeg kommer til å takke ja til bachelorgraden og så ta en prat med instituttet senere, de kan vel sikkert sette meg på master litt senere uansett, eller er alt mekanisk og ingen rom for skjønn?

     

    Håper noen kan svare, har frem til klokka 24.00 :)

     

    Sliter med nesten samme problemet!

     

    Har tatt Bachelor i Journalistikk i Australia, men mangler ett fag - selv om jeg har 240 studiepoeng. Kom inn på Master i Økonomi ved UCL i London. Nå er jeg forvirra.

     

    Send en mail til universitetet og om du ikke kommer inn på masteren så sjekk om du kan ta de samme fagene som frie fag for så å bare koke dem sammen til en mastergrad når du kommer inn neste år(du tar faget du mangler i mellomtiden)

    • Liker 1
  5. Hei, har søkt meg inn på master(2 år) i samfunnsøkonomi uio, men har bare emnene til bachelorgrad, ikke bachelorgraden. Har kommet inn på master gjennom UiO, og kommet inn på bachelor i samfunnsøkonomi. Det jeg lurer på er om jeg skal takke ja til bachelorgraden eller om det betyr at jeg mister plassen på mastergraden. Det jeg vil er jo egentlig bare å sette inn alle emnene mine inn i en bachelorgrad og starte på master til høsten. Jeg har jo alle emnene.

    Noen som vet hva jeg bør gjøre.

     

    Haster kanskje litt siden i dag er fristen til å svare :w00t:

×
×
  • Opprett ny...