Gå til innhold

1mathias8

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 1mathias8

  1. Hei!

    For omtrent én uke siden begynte jeg å oppleve dårlig WiFi-tilkobling. Nå er jeg nede på 1 bar med WiFi og faller iblant ut. Jeg har ikke mistet mobilen i det siste, ikke etter at den ble knust i sommer men da ble alt skiftet utenom selve maskineriet og batteriet. Telefonen har fungert som vanlig siden jeg fikk den tilbake, men i forrige uke skjedde dette.

    Kan noen hjelpe meg?

    På forhånd takk!

  2. Hei!

    Jeg lurte på om noen kunne hjelpe meg med et problem. For en stund siden hadde jeg min Samsung Gear 2 inne til reparasjon og når jeg fikk den tilbake har jeg ikke kunnet motta vanlige meldinger. Derfor gikk jeg inn for å sjekke om den lå i varslinger, men der fant jeg den ikke. Noen som vet hva som er galt?

    På forhånd takk!

  3. Hei! Jeg har nettopp hatt klokka mi inn til reparasjon, og de gav meg en ny klokke. Etter å ha fått den fungerende, har jeg oppdaget at jeg ikke kan motta meldinger. Jeg har sjekket om meldinger er aktivert i varsler, men jeg kan ikke finne meldinger der. Da har jeg gått inn i Gear Manager->Varsler og kan ikke finne det. Kan noen hjelpe meg?

  4. Laste over musikken til klokka manuelt. Gear Manager -> Mine apper -> musikkspiller(tannhjulet) -> Send spor til Gear. Da skal sangene komme i den lista og du kan føre over de du ønsker. Husk at du har bare rundt 2 gb med plass til musikk, så det blir ikke all verden med sanger om du skal ha litt apper og bilder i tillegg.

    Når jeg gjør dette, starter bare sangen jeg velger på mobilen.
×
×
  • Opprett ny...