Gå til innhold

mango90

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mango90

  1. Jeg har vært seksuelt aktiv i 7 år, og aldri fått vaginal orgasme (verken ved onanering eller penetrering). Jeg skjønte ikke helt hva slags orgasme du klarer å få - er det vaginal? Jeg har prøvd å putte noen fingre inni skjeden en del ganger, og det var vel èn gang det føltes litt rartgodt. Så rartgodt at jeg ikke klarte mer, for det var nesten litt vondtgodt. Må innrømme at jeg egentlig har gitt litt opp. Har vel slått meg til ro med at jeg må ta meg av det selv om det skal føre til noe ;-) Kjenner ikke så mye der nede når jeg har sex dessverre, og jeg klarer heller ikke få klitorisorgasme mens jeg har samleie.

  2. Går Øk-ad trinn 1 nå. Finnes "The Company: A Short History of a Revolutionary Idea" av Micklethwait og Wooldridge på norsk eller? Fikk 5 i engelsk på VGS altså, men nå sliter jeg litt .. :hm: Problem: nytt stoff å sette seg inn i + enkelte engelske ord som jeg må slå opp (noe som ikke gjør det spesielt mye lettere å lære) + tidvis problemer med konsentrasjonen. Tips?

  3. Jeg fant ingen tråder om dette, så da oppretter jeg en egen.

     

    Har noen fått fartsbot eller mistet lappen pga at dere har kjørt for fort?

    Jeg er interessert i å høre hvor grensa går, hvor fort man egentlig man kjøre i feks 40-, 50-, 60- og 80-sone uten å få bot, for å få bot og for å miste lappen.

     

    Noen erfaringer?

  4. Bryn, der kan jeg egentlig ikke hjelpe deg. Jeg har brukt Majorstua trafikkskole og er veldig fornøyd med de. Har kjørt med alle lærerne der (av ulike grunner), og alle er veldig hyggelige. 60-åringer med humor! :green: Digger det. Dessuten kjører man mye på Majorstua (Bogstadvn m.m.) og da lærer man seg jo til å være litt uredd.

     

    Jeg har fått veldig god opplæring - noen er ganske pirkete, noe jeg ser på som positivt. Og de er av de billigste i Oslo, reklamerer de for på nettsiden dems.

     

    Tommelopp.

  5. Hei

     

    Jeg har vært sykemeldt nesten et år. En arb.giver har henvendt seg til Nav og etterlyst noen som kan gjøre diverse kontorarbeid hos dem. Jeg får denne jobben HVIS Nav gir dem nok i støtte.

     

    Er det noen som har vært borti dette? Kan man forvente normal tariff-lønn eller "Nav-lønn" (veldig lav lønn)? Jeg får naturligvis svar på dette ganske snart, men er det noen som har lignende erfaringer? Kan jeg kreve minstelønn/tariff, eller er det opp til Nav å avgjøre hvor mye jeg skal ha?

     

    Jeg jobber jo ikke gjennom Nav selv om de gir arb.giver pengestøtte.

  6. Jeg skal summere opp hva jeg synes om posten din med tre punkter.

     

    1. Du er dum som gjør dette.

    2. Hva tror du skjer når du begynner å spise normalt igjen?

    3. Hvis du har lyst til å få en bedre helse er ikke løsningen å slutte å spise, men å dra seg ut av huset og trene.

     

     

    Lavmål å si at denne personen er dum. Det har ingenting med dumhet å gjøre.

  7. Hei. Har nå gått på 5 mg daglig i 6 døgn

     

    Merker mer angstfølelse nå enn før jeg starta. Har også vondt i ledd i føtter og høyre hofte.

     

    Slappere enn før jeg begynte med tablettene, og litt tungpust innimellom. det kommer vel når angstfølelsen kommer.

     

    har lest pakningsvedlegget og ser at alt dette kan være bivirkninger. Andre som har fått slike, og kan si noe om hvor lenge de vil pågå ?

     

    mvh bytes

     

    Jeg ble veldig flat i humøret. Ingen følelser. Ellers null sexlyst, konsenstrasjonsvansker, hukommelsesproblemer, osv. Varte til jeg bytta merke. Og merket jeg går på nå er ikke noe bedre. Men såklart, dette trenger ikke være bivirkninger av medisiner, men av depresjon.

  8. Hei

     

    Jeg synes det er utrolig vanskelig å velge utdanning. Jeg er utdannet konditor, men tenker nå at det er på et kontor jeg vil jobbe. Disse er de aktuelle stillingene:

     

    * Filosof

    * Tekstforfatter

    * Markedsanalytiker

    * Markedsføringskonsulent

    * Helsesekretær

    * Økonomisk rådgiver

    * Språkkonsulent

    * Jobb-konsulent

    * Skribent

     

    Noen som har erfaringer med disse jobbene, og kan fortelle meg hvordan en vanlig arbeidsdag for dere ser ut? Hva får dere i lønn (penger er jo ikke alt, det er jeg fullstendig klar over, men penger er viktig)?

     

    Er det vanskelig å få jobb inenfor disse fagfeltene? Hva slags utdanning har dere? Mange har jo utdanning som noe annet selv om de jobber som jobbkonsulent f.eks. Hvor langt var utdanningsløpet for dere? Jeg bor i Oslo, og det er viktig at det finnes en skole i nærheten som tilbyr denne type utdanning.

     

    Noe av dette kan jeg nok søke opp på internett, men jeg vil gjerne høre DERES erfaringer. :)

  9. Hva tror du livets (objektive?) mening er?

     

    Oppleve gleder og sorger, og lære av oss selv og hverandre helt til vi til slutt kan slutte å reinkarnere, for å forbli i et stadie hvor vi hjelper andre å oppnå det samme og utvide og videreutvikle verden (i og med at mange forskere har teorier om at universet utvider seg med tiden). Tror nok flere og flere sjeler blir til, da jordas befolkning stadig øker, men at vi har flere plattformer å leve på enn jordkloden. Jeg håper og tror det noe godt venter på oss etter vi slutter å reinkarnere. Det spennende med dette er at ingen vet noe helt sikkert og at det finnes mange filosofier rundt dette. Alle skal samme vei.

     

    Hva tror du?

    Helt ærlig synes jeg din "mening med livet" er ganske sentrert rundt det moderne mennesket. Vi er jo ikke den eneste livsformen i dette universet, så hvis det skulle være en dypere objektiv mening så må det være noe som gjelder for alt liv. De fleste dyr lever i konstant stress i en verden full av rovdyr. Jeg ser ikke helt hvordan livsformer som lever et liv bestående av å kun ete, og overleve, skal lære noe som helst. I tillegg har vi livsformer som insekter og planter. Planteriket later ikke til å passe med din "mening med livet" overhodet. Hvis en mening med livet kun er med tanke på tenkende skapninger, så kræsjer det litt med det at hjernen er et produkt av evolusjon.

     

    Nja. Det kan du jo godt si - MEN.. Jeg tror også det finnes liv på andre planeter. Hvordan de lever vet vi svært lite om. Siden jeg til viss grad tror på karma også, så tror jeg man faktisk kan gjenfødes som et dyr eller en menneske i nød pga sine handlinger - men kanskje det er veldig godt å være hund også? :green: Jeg tror dette gjelder for dyr også. Nye sjeler kan starte sin reise som et dyr, vil jeg tro, for å deretter utvikle seg videre. Kanskje de lever som et dyr fordi de skal lære seg til hvordan livet på jorda fungerer - feks insekter og faenskap?

     

    Jeg tror en "veiviser" kan gjenfødes som et dyr for å passe på sjeler som har det vanskelig i livet. Planter har jeg faktisk ingen formening om, da jeg tror planter ikke har sjel. EKSEMPEL: lever du et liv hvor du tar dårlige valg og mishandler kona di, kan du gjenfødes som ei jente som blir mishandla selv. Nettopp for å lære.

     

    Jeg er selvfølgelig åpen for at det ikke er slik, og andre tolkninger. Å gjenfødes kan jo være ganske håpløst .. Men det at det ikke finnes noe liv etter døden - det tror jeg ikke. Og jeg tror hvertfall ikke man kommer til himmel eller helvete.

  10. Jeg har en dvergpuddel. Jeg har ALDRI likt pudler før jeg ble sammen med min nåværende kjæreste, som altså hadde puddel. Men fy søren, så sjarmerende de er. Pudler har et utrolig godt gemytt. Rolige, kosete, lekne og veldig smarte. De er også allergivennlige. Mellompuddel er vel da fin størrelse for deg.

     

    Jeg liker ikke puddelsveis, så jeg skreller'n om sommern. ;)

  11. Hei.

    Jeg lurer på om hva det vil si å stå som deleier på hest?

    Er det sånn at man skal dekke halvparten av alt av utgifter på hesten eller er det en egen kontrakt man må skrive for det? Hvilke rettigheter og krav har man som deleier?

     

    Snakker du om å være fôrrytter, eller det å faktisk eie halve hesten? Dere bør skrive kontrakt, men jeg vil tro at du da skal dekke halvparten av utgiftene dere får med hesten (og DET er mye penger). Hvis dere begge er deleiere så har dere jo samme rettigheter, men som sagt, bør dere skrive en kontrakt på dette, nettopp for å unngå konflikt (og svindel).

  12. Hvordan vil du forklare at verden er urettferdig? Hvorfor? Jeg spør fordi jeg oppriktig lurer på hva kristne kan svare på dette.

    Himmel og helvet er her og nå, Puck90 Det er totusen år siden Jesus Kristus opplyste verden, alt er forlengst i full sving.

    Var det egentlig svar på mitt spørsmål? Føler at når jeg spør kristne om dette, så kommer de opp med et diffust svar, de vet ikke....

    Hva er diffust ? Noen er i helvete, andre er i himmelen.

     

    Mener du alle skulle vært i himmelen og ingen i helvete ? Hadde det vært rettferdig ?

     

    Hvorfor skal "Gud" dømme oss etter våre handlinger? Er alle som ikke tror på "Gud" slemme? Tror du at alle soner en dom i helvete til evig tid uansett grunn, eller soner man etter hvor alvorlig de onde handlingene til hvert enkeltindivid er. Hvorfor skal han bedømme hvem som er onde og ikke? Hva slags gud lar mennesker lide?

     

    Hvor går grensa? Hva skal til for at du kommer til helvete, hvor høyt/lavt ligger lista? Hvordan skille mellom "onde" handlinger, og ta rett avgjørelse? Hva med de psykisk syke som ikke er i stand til å ta ansvar for sine handlinger? Kommer de til helvete? Eller ER de ansvarlige?

     

    I og med at kristendommen OGSÅ står for rettferdighet - er det rettferdig at alle vi dyr og mennesker har så forskjellige liv i ulike kår? KAN vi gjøre hva vi vil bare vi ber om tilgivelse?

  13. Det stemmer.

    Hva tror du livets (objektive?) mening er?

     

    Oppleve gleder og sorger, og lære av oss selv og hverandre helt til vi til slutt kan slutte å reinkarnere, for å forbli i et stadie hvor vi hjelper andre å oppnå det samme og utvide og videreutvikle verden (i og med at mange forskere har teorier om at universet utvider seg med tiden). Tror nok flere og flere sjeler blir til, da jordas befolkning stadig øker, men at vi har flere plattformer å leve på enn jordkloden. Jeg håper og tror det noe godt venter på oss etter vi slutter å reinkarnere. Det spennende med dette er at ingen vet noe helt sikkert og at det finnes mange filosofier rundt dette. Alle skal samme vei.

     

    Hva tror du?

    Må livet ha en slik mening for å være vakkert?

     

    Absolutt ikke!

  14. Det stemmer.

    Hva tror du livets (objektive?) mening er?

     

    Oppleve gleder og sorger, og lære av oss selv og hverandre helt til vi til slutt kan slutte å reinkarnere, for å forbli i et stadie hvor vi hjelper andre å oppnå det samme og utvide og videreutvikle verden (i og med at mange forskere har teorier om at universet utvider seg med tiden). Tror nok flere og flere sjeler blir til, da jordas befolkning stadig øker, men at vi har flere plattformer å leve på enn jordkloden. Jeg håper og tror det noe godt venter på oss etter vi slutter å reinkarnere. Det spennende med dette er at ingen vet noe helt sikkert og at det finnes mange filosofier rundt dette. Alle skal samme vei.

     

    Hva tror du?

  15. Himmel og helvet er her og nå, Puck90 Det er totusen år siden Jesus Kristus opplyste verden, alt er forlengst i full sving.

    Hva var det du ikke forstod med "Jeg tror ikke på Gud."?

     

    Har du lesevansker, IHS?

     

    Det er vel et håp om at livet har en mening, og uten rettferdighet ser jeg ikke meninga.

    Så du tror at denne "universelle rettferdigheten" eksisterer fordi den må eksistere hvis liv skal ha en (objektiv?) mening, er det så å forstå?

     

    Det stemmer.

  16. Jeg tror at livet er rettferdig i det lange løp
    Hvorfor tror du at livet er rettferdig i det lange løp?

     

    Det er vel et håp om at livet har en mening, og uten rettferdighet ser jeg ikke meninga.

     

    Hvordan vil du forklare at verden er urettferdig? Hvorfor? Jeg spør fordi jeg oppriktig lurer på hva kristne kan svare på dette.

     

    Himmel og helvet er her og nå, Puck90 Det er totusen år siden Jesus Kristus opplyste verden, alt er forlengst i full sving.

     

    Var det egentlig svar på mitt spørsmål? Føler at når jeg spør kristne om dette, så kommer de opp med et diffust svar, de vet ikke. Er kristendommen gjennomtenkt? Kan du prøve å svare på alle spørsmålene mine?

  17. Vet du hva - jeg er ei jente på 22 år, og hvis jeg hadde møtt på en mann på min egen alder som aldri hadde hatt sex, og hadde vært stolt av det.. jeg har ordentlig respekt for de som ønsker å vente til de finner den rette, så det at du ikke har hatt sex ser jeg kun på som positivt! Det at du aldri har "hatt mulighet" eller om dette skulle være et bevisst valg spiller for så vidt ingen rolle for meg. Hvem vil vel ha en kjæreste som har flydd rundt .. dette er helt avgjørende for meg når jeg "velger" meg partner, jeg gidder ikke å involvere meg med noen som har løggi med halve byen. Kjæresten min hadde ikke sex før han var 27, og han er både sjarmerende, veldig snill og har utseendet med seg (!), men han var rett og slett ikke interessert i å ha sex med noen han ikke hadde følelser for.

     

    Jeg synes det er rart at du har en opplevelse av at jenter på vår alder liker bad boys - dette er nok veldig individuelt. Jeg har aldri likt bad boys.. hvem vil ha en gutt som doper seg, er småkriminell, breial og ender opp med å behandle deg dårlig?

     

    Men jeg skjønner at det er et stort press på å ha hatt sex, jeg husker det fra jeg var 13 år til og med - du var liksom ikke "kul" hvis du var jomfru, men dette er jo bare tull. Når man går fra ungdom til voksen får man gjerne andre verdier.

     

    Når det er sagt er det ALT for mye fokus på sex i media, og jeg blir deprimert selv av det, fordi for min del bygger det opp fordommer hos meg selv. Idealkroppen. Men ikke les deg blind på statistikker. Finn deg ei jente du er glad i - ikke stress med sex, og prøv å ikke ha fokus på det. Det er nok veldig vanskelig, det skjønner jeg. Hold ut, det ordner seg. Drømmejenta dukker opp når du minst venter det! Vær så snill, ikke end opp med å ha sex med ei hore. :)

    Du tilhøyrer den gruppa av jenter som føretrekkjer jomfru menn, sjølv om de sjølve puler rundt, er det slik å forstå? Det er ingen ting av innlegget ditt som tilseier at jenter bør ha same moderate haldning til sex som gutane du respekterer.

    ...Nei, berre gløym det. Det er vel berre religiøse og/eller smellfeite jenter som ikkje er pulte i desse dagar, slik eg har erfart.

     

    Jeg snakker om begge kjønn, inkludert religiøse, men nå har det seg slik at jeg liker gutter, og dette innlegget er ment til en gutt, som en trøst til han med MINE meninger. Og det at de som foretrekker jomfrumenn puler rundt, er bare piss og fantastisk usaklig. Jeg har hatt 3 sexpartnere - alle har vært kjærester jeg har vært i langvarige forhold med. Den teorien din holder ikke.

    • Liker 2
  18. Synlig og usynlig verden

    "Derfor mister vi ikke motet. For selv om vårt ytre menneske går til grunne, blir likevel det indre mennesket fornyet dag for dag. For vår trengsel, som er lett og som bare varer en kort stund, virker for oss en enda mer overstrømmenende og evig fylde av herlighet, idet vi ikke retter blikket på de synlige ting, men på de usynlige. For de synlige ting er forgjengelige. Men de usynlige er evige" 2. Korrinterbrev 4.16-18

     

    Ny kropp, ny verden etc

    Et menneske består av ånd, sjel og legeme. Kroppen dør, men ånden dør aldri, og en får en ny kropp senere.

    I 1 Korinterene 15, kan en lese om den legemelige oppstandelsen blant annet.

    Utdrag: ".....Kristus er førstegrøden, deretter levendegjøres de som tilhører Kristus" 1 Kor 23

     

    Ellers en link til en som snakker litt rundt dette temaet:

    http://www.nlm.no/it...ig-oppstandelse

     

    "Og jeg så en ny himmel, og en ny jord...." Johannes Åpenbaring 21.1

     

    Døden tur/retur (NRK / Scrødingers Katt)

    http://www.nrk.no/vi...ologi/1.7655094

     

     

    "......For den time kommer, da alle som er i gravene, skal høre Hans røst, og komme fram, de som har gjort godt, til livets oppstandelse, og de som har gjort ondt, til dommens oppstandelse" Johannes 5.28

    (NB! Det referes kun til ens ånd (om en er god eller ond i ånden, ikke gjerningene sånn sett i seg selv (se annen tråd på forumet ("De snille/gode kommer til himmelen...."))

     

    Jeg tror ikke på Gud. Jeg skjønner ikke hvordan en gud kan rettferdiggjøre de forskjellige livene vi lever. Hvorfor skulle livet være så urettferdig? Hvorfor kan noen leve i sus og dus mens andre lever i fattigdom og sult? På hvilken måte er det rettferdig? Alle har vel sine problemer, men hva kan kompensere for hungersnøden mange er ofre for, når mange har alt noen kan drømme om? Jeg mener livet er meningsløst hvis det ikke gjenspeiler rettferdighet. Hvorfor er vi her?

     

    Hvis Gud virkelig fantes, hvorfor skulle han dømme oss etter våre handlinger og sende oss til himmel eller helvete? "Benåder" han oss bare vi tror på han? Hva avgjør om du kommer til himmelen eller helvete, hvor kan man sette grensene? Hvis man har utført et drap, men deretter kommer seg ovenpå og får kontroll over seg selv, hva blir dommen? Kan man gjøre hva man vil, bare man ber om tilgivelse etterpå? Eller må man virkelig angre? Merker "Gud" forskjellen?

     

    Hvordan vil du forklare at verden er urettferdig? Hvorfor? Jeg spør fordi jeg oppriktig lurer på hva kristne kan svare på dette.

  19. Jeg synes det virker rimelig ulogisk at det ikke finnes noe etter døden. Hvorfor lever vi, hvor kommer vi fra. Vi er levende organismer, hva har skapt oss?

     

    Jeg tror det finnes et "liv" etter døden. Jeg tror på karma (diffust) og reinkarnasjon. Jeg klarer ikke å rettferdiggjøre at vi bare får ett liv da såpass mange lever i dårlige kår, mens andre lever i luksus. Hvor er rettferdigheten? Bananfluer lever ett døgn, mennesker kan leve 100 år. Jeg tror at livet er rettferdig i det lange løp, og av den grunn at vi blir gjenfødt som følge av "summen" av karmaaen fra vårt forrige liv. Har vi faila, så må vi antakeligvis gjennom et verre liv neste gang. Jeg liker ikke å kalle meg buddhist, selv om jeg står for mange av verdiene, men det er helt klart den verdensreligionen jeg synes høres mest troverdig ut.

     

    Jeg tror ikke det finnes noen Gud. Jeg tror på å utvikle sansene, jeg tror på noe større enn oss selv, jeg tror på sinnsro, jeg tror på opplysning og Nirvana. Eller noe i nærheten av Nirvana. Jeg tror på Samsara. Jeg tror mange religioner har litt sannhet i seg. Jeg tror det finnes en kilde til alt liv, men ikke i menneskelig form.

     

    Jeg har lest boka "Sjelereiser" av Michael Newton. Jeg synes han skriver veldig bra og han er filosofi som virker logisk. Newton er hypnotisør og har hypnotisert over 200 mennesker for å skrive denne boka. Han fører mennesker til tilstanden mellom liv og død, og det finnes mange likheter mellom det alle av dem opplever. Kort fortalt og dårlig formulert, er myten om at du møter de du er glad i etter døden, sann - i følge han. Han forteller om reisen til et tilholdssted for alle sjeler, og at hver sjel tilhører en gruppe på 5-10 stk. De samarbeider om å lære av sine feil i alle sine liv. Med mangel på et bedre ord, går vi alle en slags "skole" for å lære å bli bedre mennesker (men ikke nødvendigvis mennesker, vi kan også gå inn i andre kropper), og å nå høyere nivåer. Sjelene på de høyeste nivåene er veiledere for andre og har sluttet å rekarnere (noe jeg sammenligner med Nirvana). Det er også fortalt om at vi kan velge hvilken planet vi skal leve på - og at jorda er en svært krevende planet å leve på. Vi husker ikke forrige liv fordi vi ikke skal la det påvirke nåværende liv. Det er i mine øyne en veldig bra bok, som anbefales til alle som er interessert i temaet og har et åpent sinn.

     

    Det er så mye vi ikke vet. Sjeler som henger igjen på jorda (aka "spøkelser"). Universet - finnes det liv på andre planeter? Jeg tror ikke det er tilfeldig med alle de som opplever å bli "hjemsøkt", men det er nok mange som blir påvirka av samfunnet i den grad at folk har hører historier om spøkelser, og kanskje hjernen påvirker dem i retning slik at de blir overbevist at de har opplevd noe overnaturlig, selv om det kanskje ikke er slik i realiteten. Det finnes infrarød stråling, ultrafiolett stråling. Alfa-, beta- og gammastråling. Dette kan vi ikke se. Så hvorfor skal det ikke finne flere elementer eller verdener vi ikke kan se eller vet om?

  20. Vet du hva - jeg er ei jente på 22 år, og hvis jeg hadde møtt på en mann på min egen alder som aldri hadde hatt sex, og hadde vært stolt av det.. jeg har ordentlig respekt for de som ønsker å vente til de finner den rette, så det at du ikke har hatt sex ser jeg kun på som positivt! Det at du aldri har "hatt mulighet" eller om dette skulle være et bevisst valg spiller for så vidt ingen rolle for meg. Hvem vil vel ha en kjæreste som har flydd rundt .. dette er helt avgjørende for meg når jeg "velger" meg partner, jeg gidder ikke å involvere meg med noen som har løggi med halve byen. Kjæresten min hadde ikke sex før han var 27, og han er både sjarmerende, veldig snill og har utseendet med seg (!), men han var rett og slett ikke interessert i å ha sex med noen han ikke hadde følelser for.

     

    Jeg synes det er rart at du har en opplevelse av at jenter på vår alder liker bad boys - dette er nok veldig individuelt. Jeg har aldri likt bad boys.. hvem vil ha en gutt som doper seg, er småkriminell, breial og ender opp med å behandle deg dårlig?

     

    Men jeg skjønner at det er et stort press på å ha hatt sex, jeg husker det fra jeg var 13 år til og med - du var liksom ikke "kul" hvis du var jomfru, men dette er jo bare tull. Når man går fra ungdom til voksen får man gjerne andre verdier.

     

    Når det er sagt er det ALT for mye fokus på sex i media, og jeg blir deprimert selv av det, fordi for min del bygger det opp fordommer hos meg selv. Idealkroppen. Men ikke les deg blind på statistikker. Finn deg ei jente du er glad i - ikke stress med sex, og prøv å ikke ha fokus på det. Det er nok veldig vanskelig, det skjønner jeg. Hold ut, det ordner seg. Drømmejenta dukker opp når du minst venter det! Vær så snill, ikke end opp med å ha sex med ei hore. :)

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...