Gå til innhold

Burrre

Medlemmer
  • Innlegg

    192
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Burrre

  1. Hei,


    håper noen kan ta seg tid til å titte litt på oppsettet jeg lurer på for en gaming/htpc. https://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1532343&su=93D21315-C495-465D-A7CA-5CCFB39CA6C4

    Det jeg håper noen vil hjelpe med er om noe er mismatch, eller unødvendig høyt speccet. skal brukes til blu-ray/mkv for det meste, men også musikk, og kunne kjøre de fleste nye spill med høyeste settinger.

    kan det være noe jeg mangler?

    PS: kabinettet jeg vil ha er ikke tilgjengelig hos komplett, det er et slikt http://www.fractal-design.com/home/product/cases/node-series/node-804

    PS2: Er ikke veldig plaget av viftesus, men vil ha det ganske stillegående.

  2. Hei,

     

    Har slitt i 3 dager nå med å få koblet til StrongVPN via Altibox. Har oppgradert til OpenVPN, uten nytte. deaktivert alt av brannmur og virusprogram. Ruter Asus RT-AC66U har PPTP og L2TP passthrough slått på. deaktivert brannmur ved å sette altiboksen i bridge mode. hatt hjelp av tekniker fra StrongVPN med å sette til deres DNS-numre. Ingen nytte.

     

    prøvd både via ruter Asus og direkte tilkobling til Altibox. Kan ikke fatte hva som skal sperre for VPN-tilkoblingen. Begynner å lure på om Altibox har sperret strongvpn? andre som kjenner til dette?

     

    Det jeg har gjort som kan være aktuelt er ca 40 windows updates installert for 3 dager siden. dette på Windows Vista, men opprettingspunktet jeg lagde på forhånd valgte windows å slette. :(

     

    Ville satt stor pris på innspill som kan hjelpe. hvis andre med altibox og annen vpn-tilbyder kan bekrefte at de er oppe og går hadde det også vært fint.

     

     

    Edit: litt om det som skjer: jeg kobler til ved hjelp av strongvpn, som sier "connected" men ingen programmer som bruker nett fungerer. Chrome får ikke tilgang til noen sider, heller ikke steam. så fort jeg kobler fra, fungerer nettet som normalt, på norsk IP.

  3. Hei,

     

    Skal snart kjøpe ny PC, helst en liggende/horisontal ATX f.eks. fractal 605 eller silverstone grandia.

    Har tenkt å bygge et skap i bakre hjørne av stua til alle komponenter, fodel om den da kan passe i en hylle, som receiveren bredde 450mm ca.

    Pris: 10-15 000.

    Har liten anelse om hva som er bra om dagen, så trenger ganske total hjelp...

    Helst ferdigbygget, men er kanskje vanskelig med liggende konfig...

    skjermkort: helst med HD-lyd ut via HDMI/DP, og GPU aksellerasjon.

    Samtidig vil jeg ha et kort som er rått til spill. og støtter 3D.

    Lydkort: til musikkavspilling også, optisk eller coax ut. hvis ikke noen kan anbefale et hovedkort som har dette?

    blu-ray leser.

    SSD på OS og lagring.

    prosessor: kjører ffdshow til film, trenger kraftig prosessor.

     

    vet noen om nettbutikk som lar meg velge ut komponenter til et slikt kabinett? ellers, setter pris på om noen kan hjelpe meg med hva jeg trenger. mus/tastatur/skjerm har jeg fra før. Skal brukes mot projektor.

  4. har erfaring med ca 100 spill i hjemmekino m/surround, ca 100". Alt er generelt bedre på stor skjerm uansett, gitt at man har allting riktig oppsatt, og ikke sitter for nært. (unntak vil jeg si er Guitar hero etc., da man lettere får overblikk over notene som kommer med et mindre synsfelt.)

     

    Spill som er ekstra bra i en kino etter min mening;

    nr1: Dead space. (men viktig med projektor med godt sortnivå, helst fargekalibrert)

    nr2: SSX-serien. -gir et riktig storslagent inntrykk når grafikken rundt spillfigurene beveger seg relativt sakte, sammenlignet med f.eks. bilspill.

    nr3: Far cry, med det eksepsjonelle "dypdesynet" (har ikke prøvd crysis)

    nr4: God of war. egner seg ikke på noe annet enn stor skjerm, (synes jeg) i forhold til inntrykket som presenteres, at alt skal være så stort som mulig.

     

    Uncharted 2 er også en sikker vinner, et toppspill uansett skjermstørrelse, men jo større jo bedre. :)

  5. Jeg bruker også projektor, så det blir spennende å se om Move funker. Ikke en dyr investering egentlig, iogmed at jeg har kameraet fra før av og 4 stykk dualshocks. Håper jeg har mer hell enn deg, tolaanto. Så lurer jeg på når Elkjøp skal sende ut kontrolleren, bestilte den for en del dager siden.

    Joda det funker her, bare ikke særlig bra til å vise det kameraet ser. I spill som ikke viser spilleren på skjermen tror jeg faktisk det heller er en fordel med mørkt rom p.g.a. kontrasten det skaper til den lysende kula.

  6. Det var vel heller konklusjonen jeg synes var noe svada og ikke alt du skrev.

    OK. skal inrømme at den var sterkt overdrevet, og sikkert preget av min irritasjon i øyeblikket.

     

    Det ang å gå igjennom rommet med lukne øyne er bare en enkel forklaring på at Move vet hvor den er i rommet i alle akser til envær tid mens en Wii kontroller vet ikke dette før du vifter med den for å gi feedback til sensorbaren.

    Den virker som en fjernkontroll virker, men med to IR sensorer fremfor én, som er aktive hele tiden, fremfor kun når du trykker. så lenge kontrollen har synslinje til sensorbaren virker den, og kommer den ut av syne virker den ikke. Det har i ingen tilfeller noe for seg å vifte eller riste på kontrollen.

    Jeg skal være helt ærlig og si at jeg er usikker på om Wii kontrolleren har mulighet for å registrere Z aksen eller om det er gyroen i kontrolleren som registrerer at du flytter den fremmover. Dette har jeg ikke funnet noen bra info om så langt.
    Vet ikke, men den fungerer til en veldig rolig "trykk inn, vri, dra ut" bevegelse. Det kan være gyro, men jeg tror at kontrollen kan se avstanden mellom IR-øyene, og dermed se om det er fjernt eller nært. (på upresist vis i forhold til Move)
    Det skal fungere med projektor men du må passe på at kameraet ikke fanger opp noe av lys strålen, litt av pointet med denne kula på Move er at Playstation Eye skal tracke den til envær tid, det burde ikke være en lyskilde som overgår kula. Så derfor kan det være noe køddig å få dette til..men det varierer jo alt på oppsettet ditt da.
    Kameraet kommer langt under linsen så opplever ingen slike problem. Den henger såpass høyt under taket.
    Jeg skal ikke "selge" Move til deg eller noen andre og det er jo ikke derfor jeg skriver men om du har slike problemer som du nevner så er det noe "galt" hos deg. Mest sansynlig plassering av Playstation Eye i kombinasjon med din projektor tenker jeg. Jeg spiller da på et tv og har ingen problemer og det er bare å plukke opp kontrolleren og spille ivei.... Håper du finner ut av det for det er jo ganske så morro når det funker, selv om spill utvalget er jo noe labert enda..men da igjen så har Move vært ute i 5 dager. :p
    Move funker brillefint på noen spill, men heller dårlig på andre, i mitt rom, og har slått meg til ro med det. Tumble er ett av de som funker, og koser meg med det inntil det kommer større, bedre spill. :) Killzone 3 kanskje...
  7. 1. Det er fortsatt et førstepersons-skytespill. Du er i førsteperson, og skal sikte og skyte. I ordets rette forstand er t.o.m. Duck Hunt FPS, selv om det ofte forbindes med COD, Counter strike etc. Men jeg innrømmer at det blir tynt av meg å dømme hele sjangeren etter denne ene demoen. testet Tumble senere, og oppdaget her den utrolige presisjonen, så fort for meg "pekestrålen" som et lasersikte i heftige action/skytespill. Dessuten kommer denne snart. :)

     

    2. Synes fortsatt kameraet er for dårlig, tatt i betraktning HD-snart-3D tiden vi er i, prisen, og at Offisiell side for Eye-toy skryter av "optimized for low-light conditions".

    Det anser jeg som ren løgn, kameraet trenger mye lys. Virker som du egentlig er enig ang. kameraet, men motsier fordi du generelt er uenig i resten av innlegget.

    Kanskje HD-kamera snart? Sleipt om Sony vil selge ut alle gamle Eye-toy før det lanseres synes du ikke? Sluttprisen for starter pack+navigation controller+(gun attachment)+ oppgradering av kamera? og så vil man spille 2-player?

    Men trøster meg med at, som du sier, at mange av spillene kun trenger å se kula.

     

    3.

    Siden du har spilt mye Wii så går jeg utifra du legger merke til at Move er vesentlig mer pressis.

    Enig.

    Playstation Eye vet hvor i alle akser Move er i rommet noe ikke Wii sin kontroller er i stand til

    Velformulert. Jeg kunne sagt "Wii er en hvit kontroll som fatisk kan brukes til å spille med, i motsetning til Move."

    Jeg er helt med på at Move er en forbedring av Wii-mote, men den er ikke så langt bak som mange tror.

    Wii ser deg når du peker mot skjermen, Move virker noen ganger heller ikke når kontrollen er snudd 180° og kula blir bak kontrollen.

    Motion plus registrerer også når du roterer og vrir på kontrollen, og har ikke enda opplevd noen merkbar forskjell på dette kontra Move.

    Og hva er det du snakker om å gå gjennom et rom med øynene lukket og vifte med kontrollen? Jeg sitter helst på ræva når jeg spiller, og der har jeg aldri behøvd å vifte med hverken det ene eller det andre.

    Gjentar meg selv, men er ikke sikker på at å spille så mye i dybden av rommet er en god ting i større grad enn hva man pr.nå kan med Wii.

    oppsettet ditt med projektor og Move tydligvis ikke fungerer optimalt.
    Men er det projektoren eller Move som er "feil"? Begge er fra Sony, og satt opp "etter boka". Det står ingenting om at move ikke fungerer på projektor på esken, offisielt nettsted, eller offisielt forum. snarere tvert imot. "but it only does everything...."

     

    Alt jeg skriver er bare piss, men du sier deg delvis enig på alle punkter? Kanskje du bare ikke liker å høre noe negativt om din nyervervelse?

  8. Fant ingen offisiell tråd ang. Move, så oppretter denne.

    Kjøpte Move igår bare for å i første omgang bare teste, og se an hvilke spill jeg vil ha i ettertid.

    1. FPS.

    testet flere av demoene som lå ved, og må si meg ganske skuffet. Skytespillet shooter (som på en måte er et FPS) handler mer om å prøve å holde kontrollen i linje mot skjermen, men den har jo "rør-form". Føles ganske unaturlig, og tar gleden ved fra utfordringen i å treffe godt(det er heller ingen "nåløye" på skjermen som forteller hvor du peker i øyeblikket. hvis man tenker på det, er det en grunn til at løpet på pistoler er foran hånden, nettopp fordi man sikter "aksen" i retning det man skal treffe. jo høyere persisjon nødvendig, jo lengre er våpenet. Ser for meg at Move trenger et pistolgrep-add-on for å fungere brukbart med FPS.

    2. Spille i HD? tuller de? (Sony)

    Jeg bruker en Sony VW-40 FulHD projektor i spille/kinorommet. denne krever(og anbefaler) ting mørkt. Eyetoy krever det høvelig lyst. kontrast.

    booster brightness, og setter på en lampe som er sterk nok til å fortsatt vaske ut bildet ganske mye. tester Eyetoy igjen, og ser nesten skuffelsen i mitt eget ansikt mellom all den røde og grønne bildeflimmergrøten. Merkelig at jeg ikke ser noe ang. dette i de omtalene jeg har funnet så langt, er det ingen som merker at kvaliteten på kameraet er så fantastisk elendig?

    3. Dybde og bredde.

    Har spilt wii en stund den siste tiden, og merker nå at jeg aldri har savnet å peive for mye med kontrollen i dybderetningen. Og JO, wii har dybderegistrering mot skjermen, bruker denne f.eks når man i Metroid prime må dytte inn>vri>dra ut for å åpne enkelte låser, etc. Med move peiver jeg febrilsk for å slå insekter med en svær racket, som udyret fra "the fly" holder i hånda AKA meg. men hvor dypt skal jeg peive for å treffe? ender med å slå fire ganger pr flue i 4 forskjellige dypder mot kameraet, intil jeg oppdager at... dette er ikke gøy. I et annet spill måtte jeg stå i sofaen og strekke armen ut og opp for å registrere en bevegelse øverst på skjermen, og holdt på å rive ned et bilde og en høyttaler idet jeg oppdaget at 12kvm rett og slett var alt for lite.

     

    min konklusjon: Move egner seg med små feiljusterte TVer i store, lyse, tomme rom. Brukt av barn. (3-åringen hadde det gøy en stund med Eye-toy, som krevde rydding av gulv, mer lys, og en par-tre runder justering og flytting av kameraet)

     

    Ser nå at det fine med Wiimote, er at du kan spille idet du tar opp kontrollen, uten fikkel, kalibrering og justering, med skarpt fokus på hva som faktisk er gøy, og hva som ikke er det. Tror jeg setter meg en stund til med metroid other M og Red steel 2(wii+)Som faktisk er skjitfett action med sverd og pistol, som jeg ser flere håper skal komme til move! Move-controllen tror jeg at jeg legger f.eks. i nattbordskuffen enn så lenge:P

  9. Etter en tilfeldig prat med andre gamere, oppdaget jeg og min bror at det var mange som savnet SSX på PS2, og stusset over at det ikke var laget et nytt til PS3. Vi opprettet en gruppe på facebook for 5 dager siden, for å se hvor mange som hadde samme ønske. Allerede er det over 50 medlemmer! Hvis du vil se SSX til PS3, støtt saken ved å joine denne gruppen, og helst invitere flest mulig av dine venner. :)

     

    http://www.facebook.com/topic.php?topic=77&uid=112276755478865#!/group.php?gid=112276755478865

  10. ^har noen fått spilt guitar hero 3 mobil på sin htc diamond el?hvilken mobil valgte dere i den mobil lista?står ike htc diamond der jo...

    Nei, det fungerer ikke. Fikk t.o.m. en alternativ versjon av Handango, men den fungerte heller ikke. De skulle se på saken, og gi meg svar senere om det er noe å gjøre med.

  11. Må bare nevne at jeg syns mp3 spilleren er unødvendig ekkel og bruke.

    Selve hoved meny Mp3 skjermen er jo super og lett. Men det å legge til nye sanger, endre spillelister osv er unødvendig tungvindt. Ja seff klarer jeg det, men det er er ikke akkurat noen ipod (hehe).

    Kanskje legge Windows media player(evt. recompiled tcpmp) under programmer? bare et forslag, selv bruker jeg separat flac-spiller.( nei ikke mp3.)

    Ah, det ga meg en idé, går det å bruke netremote som avspiller? den eier jo, og kan kjøre i 640x480.

    har noen forresten testet lydkvalitet opp mot en ekstern spiller på denne?

  12. Igår fikk jeg 11timer ut av batteriet mitt. Idag fikk jeg 10 før jeg måtte lade. Dette er normal bruk. 4-5 samtaler og 20sms ca. Lite fikling. Håper det blir bedre, ellers så er det en feil.

     

     

    Batteritiden ligger kun opp mot en dag virker det som :/

     

    Noen som vet hvordan jeg skrur av 3G? Tror det kan spare litt strøm.

    Jeg har vært innom både avansert nettverk og tilkoblingsveviseren uten å finne noen måte å skru av 3G på. Kanskje det ordner seg når jeg får det nye abonomanget mitt.

    ringetast>meny>vis alternativer>bånd>velg nettverk.

     

    Slo av 3G i går morges, full lading ca kl 10, vært lite i bruk, kanskje 6-7 sms, litt leking innimellom + ca 45 min tlf. har nå to streker igjen etter 25 timer..

  13. Min største misnøye med mobilen er batteri tiden.

     

    Mitt batteri er høvelig greit. Ladet 2 ganger siden jeg fikk den onsdag morgen, mye bruk og fikling (epost, opera, bilder, sms etc). Bruker riktignok dvalefunksjon og skjermlås hele tiden. litt tungvindt å måtte bruke powerknappen, men vil heller ha lengre batteritid.

    du trenger ikke vekke tlf med powerknappen. prøv Start>innstillinger>tastelås= Ikke lås knapper.

    Dette er ikke den samme som skjermlåsen du slår på ved å holde inne "legg på".

  14. Vet noen om det går an å begrense denne lave batteritiden ved å få skjermen til å slå seg helt av når den er "idle"? Kan vel ikke være nødvendig at todayskjermen er synlig i lomma..

    Ja, vet at man kan få den til å gå i dvale etter noen minutter uten bruk, men da kan man vel heller ikke motta sms/telefoner?

  15. hei, har hatt en a2 ganske lenge, kan aldri tenke meg noe annet enn cowon. det som ikk eer bra ved release fikses etterhvert i software-updates. /det som går an, hvertfall.)

     

    klar for en oppgradering, men er i tvil ang. valget mellom q5 og a3.. kan noen si meg, er q5 uhyre ustabil siden den kjører på wince? er begge disse så trege som enkelte kommentarer skal ha det til? er det noen brukere her av en av disse?

    og ble det 3g i q5, som ryktene sa før den kom?

  16. Hei,

     

     

    Datamaskinen har begynt med en irriterende skurrelyd i høyttalerne ca hvert tredje min. akkurat som PCen henger seg et sekund.. ved musikk hører jeg f.eks. at musikken fortsetter etter lyden, den ligger altså ikke over annen lyd. noen ganger fryser PCen et sekund idet denne lyden kommer.

     

     

    Relevant informasjon om maskinvare og operativsystem.

    AMD 64 dual core 2,6 ghz

    1Gb RAm

    32-bits windows Vista

    ESI MAya 44 lydkort.

     

    Når oppstod problemene? Installerte du noe maskinvare eller programvare rett før?

    en ukes tid siden. ikke noe nytt i umiddelbar nærhet til problemet, men nytt tastatur og Keyb. (logitech wave) og byttet til bredbånd fra Get ganske nylig.

    Forklar mest mulig om problemet, og hvis du får en feilmelding, hva står det der?

    Ingen feilmelding, gjorde søk med Sisoft Sandra, kunne ikke se noe rart der heller....

    har prøvd å koble utenom alt, testet idag med et SB audigy kort, samme problem. reinstallerte Vista fullstendig, ingen forskjell...

    Bruker J.river media center 12, men problemet er ved windows MP, winamp, directsound wave out, ASIO, ingen forskjell. Selv ved oppstartlyden i windows.

    Har prøvd å koble til jordet stikk.

    Har prøvd å sette galvanisk skille i veggen før Get-modem.

    har prøvd å koble utenom ekstern DAC, direkte til forsterker.

     

     

    Har du nylig søkt etter virus og spyware/adware med ett oppdatert antivirusprogram og antispywareprogram?

    Ja(Nod32), og også reinstallert OS.

     

    Har du nyeste drivere til all maskinvaren din?

    Har prøvd nyeste, og også litt eldre(anbefalte) drivere.

     

    Har du lastet ned alle oppdateringer til Windows?

    ja.

    Er du sikker på at all maskinvare fungerer bra?

    Nei, er her jeg tror problemet ligger, skjønner bare ikke hvor..

    tittet inni PCen tidligere i dag, kunne ikke se noe rart....

  17. Hei,

     

     

    Har en slik PDA som jeg gjerne skulle ha koblet til trådløst nett hjemme, en Gigabyte ruter, koblet til en Vista PC. ruteren har én antenne, denne brukes til en annen PC i 2. etasje. Må det være flere antenner?

     

    noen som kjenner til hvilke innstillinger som må brukes i PDAen?

     

    på forhånd takk..

  18. Tenkte å se om det var en slik tråd for Winamp med screenshots, fant bare denne...

    Var jo ikke så mye aktivitet, men...

    Kunne jo vært artig å sett hva andre bruker av plug-ins, etc..

    er spes. interessert i om det fins en bedre Cover art viewer der ute..

    post-27904-1201983830_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...