Jump to content

Microprosessor

Medlemmer
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Microprosessor


 1. "Merket oppfattes som det enkleste å bruke, blant de som har svart på undersøkelsen. Ser man spesifikt på produktene, kommer Samsung likevel bedre ut med sin Galaxy-serie, enn det Apples iPhone-modeller gjør." --Hvis folk oppfatter iPhone lettere å bruke, så er det egentlig ikke det. Bra logikk her! Hva er det dere ser på de Galaxy-serie som ikke nevnes, men gjør det lettere å bruke?


 2. Der tar du nok feil, for om det hadde vært tilfellet hadde iPhones markedsandeler vært høyere enn Android. For all del, iPhone selger mye, men ser vi på alle variantene av androidmobiler på markedet skal det mer til at en av disse kommer på topp.

   

  Om Netcom hadde solgt 51 forskjellige androidmobiler, og 49 iPhoner, hadde iPhone seilt opp med en klar 1. plass og 49% av salget. Android ville like vell vært større som OS. (Jeg vet det fremdeles selges eldre iPhoner)

  At markedsaldelen er høyere kommer av at flere mobiler går for Android enn å lage et nytt OS. Android er ingen mobil så den har ingen ting å gjøre med Netcoms salgstall :)


 3. Hei!

   

  Hei!

   

  Jeg har tenkt meg en tur til expert imorra å kjøpe meg en iPad 4.

  Det jeg lurer på om det snart kommer en ny iPad?

  Burde jeg vente ?

  Er iPad 4 mye bedre enn iPad 2 ?

  Å nei , det blir ikke kjøp av noe annet dyrt nettbrett.

   

  Takker på forhånd !

  En ny iPad kommer (nesten) garantert, men det er nok ikke store forskjeller fra 4. generasjon. Jeg har ikke, men anbefaler deg iPad 4. Du kan senere oppdatere og få nye funskjoner dersom der skulle komme en ny iPad.

  iPad 2 har ikke Bluetooth 4, Retina Display og Siri. Batteritiden er det samme.

×
×
 • Create New...