Gå til innhold

LongKissGoodnight

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LongKissGoodnight

  1. Vet jo at det ikke var Eskil som kjørte båten da,det sier jo seg selv. Men han som leder av AUF,velvitende om at det kun var den båten for å frakte ungdommene over til øya som var der,valgte likevel å reise av gårde med den. Tror det var i underkant av 10 andre personer ombord.

     

    De hadde faktisk et valg om å snu båten å redde liv,men de gjorde det ikke.

     

    Er dette en mann som vi vil ha til kommende statsmenister som etterlater 700 andre ungdommer med en gal maniac med en bag full av våpen?

    Han er lederen for en ungdomsorganisasjon, ikke en actionhelt.

     

    Folk var spredd over hele øya. Båten kan kun gå inn på ett punkt, på piren på forsida. De aller, aller fleste gjemte seg i skogen. Vet du hva som er spesielt med området rundt piren? DET ER IKKE SKOG DER. Det var ingen å redde. Dessuten, var ikke Eskil kaptein på skuta, så han kunne ikke bestemme om den evt. skulle gå i land. Det hadde vært like uansvarlig å kjøre den i land og risikere de som allerede var ombord sitt liv. Det hadde vært umulig å plassere 700 ungdommer på den båten. Eskil var heldig som kom seg ombord tidsnok, ikke en feig konspirator.

     

    Han har faktisk ett visst ansvar om han har barn/ungdommer der sålangt som ned i 13-14 årsalderen. Han er ledern av AUF,så han har faktisk ett visst ansvar for de barnene/ungdommene som har meldt seg på i parti som han var leder for,som kom dit på sommerleir.

     

    At de tok av sted med eneste transportmiddel for å komme seg vekk fra øyen uten å se seg selv tilbake i ettertid,vitende om hva som foregikk der borte er groteskt,smålig og egoistisk!

     

    Det er kanskje umulig å redde alle 700,men han kunne iallefall reddet en god del av antallet om båten hadde valgt å plukke opp folk fra vannet og kjørt de frem og tilbake til land. Snu ryggen til å berge seg selv til land uten å i det hele tatt prøve,feigt,jo det er faktisk det!!

  2. Han stakk ikke av med noen båt, han kom seg om bord på den før den dro fra øya.

     

    MS Thorbjørn ser slik ut:

    ferja.jpg

     

    Eskil Pedersen har ingen evne til å styre en slik båt. Det er utøyas resident ferjesjåfør, mannen til Monica "Mor Utøya" Bøsei som "stakk av med båten" og FLERE andre AUF'ere da de hørte skudd.

     

    Vet jo at det ikke var Eskil som kjørte båten da,det sier jo seg selv. Men han som leder av AUF,velvitende om at det kun var den båten for å frakte ungdommene over til øya som var der,valgte likevel å reise av gårde med den. Tror det var i underkant av 10 andre personer ombord.

     

    De hadde faktisk et valg om å snu båten å redde liv,men de gjorde det ikke.

     

    Er dette en mann som vi vil ha til kommende statsmenister som etterlater 700 andre ungdommer med en gal maniac med en bag full av våpen?

  3. Må si meg ganske så enig med at 22 juli i etterkant blir" a bit too much", Viktig å ikke grave for mye tilbake til hendelsesdagen over og over igjen,men faktisk prøve å fokusere på dagen som er i dag. Media fyrer oppunder saken så det er varmt hvetebrød ennå. Hjernen min trenger å tenke på noe annet nå kjenner jeg... Sår fortsatt mye i avisene og på tv i en eller annen sammenheng.

     

    Selvfølgelig gikk hele saken veldig innpå meg da dette skjedde,og det er nok veldig spesiell situasjon for alle nordmenn vil jeg tro. Men at media må roe ned på denne saken er det ingen tvil om.

  4. Jeg er imot dødsstraff. Hvem er vi mennesker som tror vi kan herske over retten til å leve og dø. Rettsystemet i de land som tillater det er jo ikke bedre enn morderne selv. Uansett hva de har gjordt tror jeg straffen er bedre om de får råtne i fengsel resten av livet,grunnlaget for å gi noen dødstraff er jo om handlingene er så groteske at samfunnet ikke klarer å takle realiten ved noen handlinger,å de blir så ekstreme at de blir tvers gjennom onde,å det er ingen tegn til forbedring.

     

    Om man er de pårørende tror jeg det er helt forferdeig uansett om det er til offene eller til gjerningsmannen,vil de uansett sitte med mange spørsmål de aldri vil få svar på. Men å avkorte ett liv for noens handlinger er grotesk. Mord er galt,men når et land har ett rettssytem som tillater det er enda verre. Er ufattelig glad at dødsstraff ikke er tillatt i Norge,når ett lands verdier kan verdsette ett liv så lite,og langt nede er det en skremmende verden.

×
×
  • Opprett ny...