Gå til innhold

einhjular

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av einhjular

  1. Det mest kritiske målet er BSD, er denne feil vil dekket aldri passe. BSD (Bead seat diameter) du trenger er gitt av diameteren for setet der vuslten skal sitte på felgen.

     

    Dette er litt kilent å måle helt presist, men du kan prøve å måle diameteren for felgen og trekke fra 2x avstand fra felgkant til vulstsetet.

     

    bead-seat-diameter.jpg

     

    ETRTO dimensjoner for dekk er oppgitt med dekkbredde-BSD i mm(Som f.eks 54-584 som du oppgir ovenfor) Dekkbredden er litt ca og er bare viktig for å se om dekket passer i ramma. BSD må være eksakt.

     

    Moderne sykler for voksne* har tre standard BSD diametre å forholde seg til:

    559, også kjent som 26"

    584, også kjent som 27.5" eller 650b

    622, også kjent som 28", 29" eller 700c

     

    *) Med unntak av en del spesialsykler.

     

    Tusen takk! Dette oppklarte en del.

    Prøvde å sette på et 26" dekk jeg hadde liggende, men det viste seg å være litt for lite for felgen. Prøver 27,5" - håper det passer!

  2.  Det viktigste er at du får tak i et dekk som har 26" størrelse

    Det andre går på bredde.

     

    Kan være alt i fra 2.4 " grove stidekk til 1.4" slicks

    Tror de fleste av disse dekkene vil passe

     

    Fant et skjema på Den Rustne Eike (dekkdimensjoner) hvor det står at dim. 26x2x1 1/2 kan oversettes til 54-584, som jeg forstår er bredde + diameter (mm). Når jeg søker opp dekk med xx-584 får jeg resultater som sier at denne dimensjonen er både 26" og 27,5"s (forskjellig fra butikk til butikk). Føler meg enda mer usikker på hva som passer!

     

    Og felgene mine er ganske tykke, men det står ikke noe på dem om hvor brede de er. Har dette noe å si?

  3. Holder for tiden på å pusse opp en gammel Champion sykkel. Ser etter nye dekk, men alt stopper opp når jeg ser etter riktige dimensjoner. På de eksisterende dekken står det at dimmen er 26x2x1 1/2 - altså et siffer mer enn det jeg finner hos forhandlere på nett. Siden jeg ikke finner noe med den eksakte dimensjonen, kan jeg sette på dekk med andre dimensjoner - evt hva er slingringsmonnet?

     

    På forhånd takk!

  4. Jeg kjøpte meg nettop ny telefon fra statene; Samsung Galaxy S3. Det jeg ikke oppdaget før nå er at det er en såkalt "Sprint Edition" og er låst til den operatøren med CDMA som eneste frekvensmulighet (i følge Google). Har sjekket litt rundt og sett etter løsninger som gjør at jeg evt. kan roote den og gjøre den brukbar i resten av verden, men finner ingen svar. Det nærmeste jeg kom var denne videoen som viser hvordan jeg kan utføre en slik konvertering på en telefon fra Verizon (buker også CDMA) - men denne telefonen leser SIM-kort, og den fra Sprint gjør i følge diverse videoer og forum, ikke dette.

     

     

    Telefonen er fortsatt på veg i posten, så er ikke sikker på om tar SIM-kort eller ikke før jeg får den. Men er det noe jeg kan gjøre for å bruke den i Norge hvis den ikke gjør det?

  5. Shallabais!

     

    Jeg tenke å forwarde noen porter i ruteren min. Da jeg først kjøpte ruteren, gikk jeg på nettet og fant standard brukernavn (admin) og passord (blank). Da fungerte det helt fint, men nå, et års tid senere, fungerer det ikke. Når jeg skriver inn admin og trykker "logg inn" popper det inn et passord av seg selv, noe som resulterer i at jeg ikke får logget inn. Dette skjer også hvis jeg ikke skriver noe i brukernavn- feltet, eller noe i passord- feltet.

     

    Legger ut en liten video som demonstrasjon av problemet:

     

    http://youtu.be/a1j_0pWvClc

     

    Først søkte jeg litt rundt på nettet, og fant ut at ruter ofte ikke lar seg logge inn på når du er koblet til trådløst. Men problemet løste seg ikke når jeg koblet PCn rett i modemet heller. Jeg har også prøvd med flere forskjellige maskiner - det samme skjer hver gang.

     

    Kan noen hjelpe meg?

     

    - Einhjular

×
×
  • Opprett ny...