Gå til innhold

Enilel

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Enilel

  1. Bright 25

    Cont 50

    RGB 97-93-100

    Er liten tvil om at jeg har fått et godt eksemplar, eneste synlige blb er egentlig bare litt i høyre hjørne.

    Godt at man kan ha litt flaks, har jo omtrent "lest gjennom" nettet på klager ang denne skjermen før jeg fikk den. Virker som mange har vært misfornøyd, og noen har til og med sagt "Aldri mer Asus". Der er ikke jeg, storfornøyd med denne og andre Asus produkter.

     

    Hei, jeg har også akkurat kjøpt PG279 men jeg har hengt meg litt opp i øverst høyre hjørne. Det er ikke vanlig IPS-lys så vidt jeg forstår. Legger med noen bilder

    post-27891-0-19600900-1458691308_thumb.jpg

    post-27891-0-87157700-1458691314_thumb.jpg

    post-27891-0-70137400-1458691319_thumb.jpg

    post-27891-0-73452300-1458691323_thumb.jpg

    post-27891-0-45413600-1458691329_thumb.jpg

    post-27891-0-26405800-1458691333_thumb.jpg

  2.  

     

    Jeg vil anbefale en miniDP til DP kabel som Sedsberg nevner. Problemet med 3 in 1 adapteren (og gjerne også miniDP - DP adaptere) er at de sannsynligvis har for lav båndbredde. Den gjør din miniDP port som støtter DP1.2 om til en DP1.1 eller DP1.0 port. Du vil gjerne se på specs at den også kun støtter HDMI1.3/4 og single link DVI. Jeg var i samme båt som deg nylig, og da var det "umulig" å få tak i en vanlig miniDP til DP adapter som ikke samtidig strupet båndbredden..

     

    Ok, takk for tilbakemeldingene :) Har bestilt miniDP til DP kabel så forhåpentligvis kommer den i posten i morgen. Hjalp det med en slik kabel i ditt tilfelle?

     

     

    Jeg hadde DP kabelen som fulgte med PG278Q, men laptoppen min hadde bare miniDP utgang. Jeg visste at jeg måtte forsikre meg om at en eventuell adapter måtte være DP1.2 kompatibel i begge ender. Så jeg undersøkte spesifikasjonene på alle adapterne jeg kom over. Og enten stod det at båndbredden var strupet, ellers så stod det ingenting. Bare "miniDP to DP adapter", eller "miniDP to DVI". Jeg gadd ikke gamble på noen av dem, og kjøpte heller en miniDP til DP kabel. Den var faktisk også billigere enn de fleste adapterne jeg kikket på..

     

     

    Ok, ja jeg kikket en del på nett ang spesifikasjonene hva gjelder båndbredde og oppløsning, og det er mange som begrenser seg til 1080p og 60hz.

    Jeg har faktisk bestilt GeForce GTX970 STRIX DC2OC 4GB, også returner jeg Gainward GeForce GTX 970. Da slipper jeg styret med å finne riktig utstyr og kan heller kjørte vanlig DP i begge ender :)

     

    ​Takk for hjelpen

  3. Jeg vil anbefale en miniDP til DP kabel som Sedsberg nevner. Problemet med 3 in 1 adapteren (og gjerne også miniDP - DP adaptere) er at de sannsynligvis har for lav båndbredde. Den gjør din miniDP port som støtter DP1.2 om til en DP1.1 eller DP1.0 port. Du vil gjerne se på specs at den også kun støtter HDMI1.3/4 og single link DVI. Jeg var i samme båt som deg nylig, og da var det "umulig" å få tak i en vanlig miniDP til DP adapter som ikke samtidig strupet båndbredden..

     

    Ok, takk for tilbakemeldingene :) Har bestilt miniDP til DP kabel så forhåpentligvis kommer den i posten i morgen. Hjalp det med en slik kabel i ditt tilfelle?

  4. Hei, jeg koblet i dag opp min nye ROG Swift PG279Q men har noen utfordringer. Har Gainward Geforce GTX 970 4 GB og må derfor ha en overgang fra mini-DP til DP. Jeg mistenker at det muligens er her problemet ligger.

     

    Når jeg koblet til skjermen fungerte alt som det skulle. Da var Hz satt på 60 og ønsket å ta denne opp til 144hz da dette er mest optimalt. Når dette ble gjort forsvant bildet og det stod på skjermen at ingen kilde for DP var koblet til. Noen ganger kommer skjermbildet tilbake, men det er kun for maks 1 sekund av gangen. Har forsøkt begge mini-DP i skjermkortet, men problemet er likt på begge. Overgangen fra mini-DP til DP er en liten hvit boks (LogiLink Mini Displayport to HDMI/DVI/DisplayPort 3 in 1 Converter Cable).

     

    Har prøvd å undersøke problemet på nett men har ikke lykkes i å finne noe relevant. Takker for alle tips dere måtte ha :)

     

    Mvh Fredrik

     

     

     

     

  5. Hei, 

     

    Jeg har et problem (tror jeg) med mine to Gigabyte Nvidia Geforce GTX 970 G1 4GB i SLI. 

    La merke til i overklokkingsprogrammer at det er STOR variasjon i MhZ på de to kortene.

    Et kjører 950 Mhz og det andre kjører 135 Mhz. 

     

    Er det noen som har erfaringer med dette? Jeg legger ved to bilder av hvert enkelt kort som viser tallene jeg snakker om.

     

     

    Specs finner dere i signaturen.

     

    Takk for all hjelp :)

     

    post-27891-0-23837200-1440084990_thumb.jpg

    post-27891-0-94595300-1440085041_thumb.jpg

  6. Hva med å kjøpe noe lignende pakke? Her har du hk, cpu og ram til en ok pris (gjerne noen hundre billigere enn om du kjøper produktene separat. http://www.netonnet.no/art/data/datakomponenter/oppgraderingspakker/hovedkort-cpu-og-ram/intel-i5-4690kz97-a8gbc/206523.7789/

     

    Slenger du på et kabinett, hdd, og et bruktmarked skjermkort, så er du fortsatt under 8000. Kanskje du får lurt med en ny PSu hvis du trenger også

  7. Så det var nevnt her i fht om bios støtter CPU. I mitt tilfelle husker jeg at jeg bare fikk bilde ved oppstart med i3 CPU, ikke min nyeste i7. Får å få bilde med i7 måtte jeg først ha i i3 CPU og oppdatere biosen for å i det hele tatt starte om med nyeste i7. Vet ikke om dette helt relateres til problemet ditt, men

  8. Hei, når jeg prøver å overklokke mitt sapphire dual-x r9 280x 3gb, stopper plutselig spill og henger seg. I Windows får jeg beskjed om at grafikkdriveren sluttet å virke. Kjører f.eks skyrim fint med standard innstilling i twixx, men så fort jeg tar den opp til 1100 mhz skjer som nevnt ovenfor. Standard er rundt 950 MHz mener jeg å huske. Blir det rett og slett for mye for kortet eller er det noe feil med det? Mvh fredrik

  9. Hei,

     

    I et forholdvis begrenset utvalg av norske bidrag med "let's plays" og podcaster, har vi lyst til supplere utvalget med en ny youtube-kanal. "ReinspikkaHygge" på youtube består av fire venner som har gått sammen om å kunne lage noe vi håper vil bli vurdert som underholdning :) Foreløpig er det lagt ut noen episoder med "lets play", men innen kort tid vil det bli flere podcastlignende bidrag til den samme kanalen. Når det gjelder temaer er vi åpne for det meste, men prøver å ha litt fokus på hverdagslige temaer, produkttesting, gambling, spill/film, osv.

    Når det gjelder hva som skal spilles og kommenteres, ønsker vi selvfølgelig i å ta utgangspunkt i hva andre måtte ønske.

     

    Årsaken til at dette innlegget publiseres, er av den enkle grunn at vi ønsker konstruktive tilbakemeldinger og tips på hva som er gjort og det som bør gjøres. Vi har null erfaringer i fht "lets plays" og podcaster fra før, men er motivert for å utvikle noe som er tiltalende for andre å se.

     

    Ta gjerne en titt innom for en vurdering, eventuelt gi oss likes/follows/subscribes om man liker konseptet og kan tenke seg å se mer av dette amatørmessige underholdningsbidraget.

     

    Linken til youtube-kanalen er:

    https://www.youtube.com/user/ReinspikkaHygge

     

    Du kan også følge oss via facebook:

    https://www.facebook.com/ReinspikkaHygge

     

    Om det er noen som tar seg tid til dette, blir dette satt veldig stor pris på :)

    Takk på forhånd

     

     

  10.  

     

    Strømen er sjekket og skal være ok, viftene går som sagt.

    Har testet integrert skjermkort men det får jeg ikke noe liv i.

    Skjermkortet har sitter skikkelig har hatt det ute og satt det i igjen så. Setter jeg i det orginale skjermkortet kommer bildet med en gang.

    Har du satt i strømledning til begge kontaktene på skjermkortet? Ser at ditt nye kort benytter 6x2 pins i strømforsyning

     

    Jepp, 2x6 pins er koblet i. Regner med viftene på kortet ikke ville startet om det mangler strøm.

     

    Tenkte bare dobbeltsjekke. Kunne jo være at en var nok til at viftene begynte å spinne. Da er jeg faktisk usikker på hva det kan være. Du får google mer rundt det nye skjermkortet ditt så kanskje du kommer over noe. Lykke til hvertfall

  11. Strømen er sjekket og skal være ok, viftene går som sagt.

    Har testet integrert skjermkort men det får jeg ikke noe liv i.

    Skjermkortet har sitter skikkelig har hatt det ute og satt det i igjen så. Setter jeg i det orginale skjermkortet kommer bildet med en gang.

    Har du satt i strømledning til begge kontaktene på skjermkortet? Ser at ditt nye kort benytter 6x2 pins i strømforsyning

×
×
  • Opprett ny...