Gå til innhold

M.B.

Medlemmer
  • Innlegg

    595
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av M.B.

  1. Sitter med en ny Z1 og er megaskuffet.

    Elendig skjerm, fargegjengivelse og kamera.

    Fårstår ikke at dette kan være mulig.

    Har de siste Samsung modellene og kjøpte dene i gave til kona, men forstår at hun ikke vil ha den.

    Kamera er bare støy og når man skal ta bilde så ser det ut som gammel tv med masse støy.

    Alt av skrift fra samme apper er krystallklare på Note 3 og med fine farger, men på Z1 er alt blasst som om det er noe justert virkelig galt.

    Det rare er at bilder som vi tar med Note flytter over minnekort og viser på Z1 er ikke så gale, men tar man så bilde med z1 blir samme motiv håpløst dårlig.

    Noen som har fått Z1 som også synes farger og lys/kontrast er helt feil.

    Finner ingen justering som hjelper.

    Uansett går det ikke å ta bilder i lavt lys.

    OBS samsung eiere, det må trykkes dobbelt så mye på hjem knapp pluss en malplasert knapp på siden som gjør den vanskeligere å håndtere.

    Blir levert tilbake i morgen trolig.

    Må være feil på den etter slike tester, men uansett ubrukelig knapper og software.

    :-(

    • Liker 1
  2. Har hatt min Note 2 siden Mandag.Flott telefon, S-pennen er nyttig dog uvant. Man må trykke litt bestemt i menyene for å få respons med denne. Til skriving/tegning er den suveren men savner å kunne tegne i flere lag. Tegner man oppå noe blir det under borte.Funker bra i sollys, er kjapp (spesielt på nettet)Som førstegangs Samsung bruker synes jeg menyene er litt uvant, og my mindre intuitivt enn på min HTC Titan.Lyden er bra og jeg nyter musikk fra trådløse hodetelefoner i bilen. Sammen med aktiv støydemping i hodetelefonene blir det nesten som ha fått ny bil på kjøpet.Video funker prikkfrittEn ting jeg ikke forstår er hvorfor jeg får kopier av alle inngående SMS (Samtaler) også som mail (Exchangekonto) Veldig merkeligByggekvaliteten virker helt ok men telefonen er glatt å holde i. Glir litt lett ut av hånda.Alle applikasjoner jeg har prøvd funker 100% uten lag.Alt i alt et positivt bekjentskap. Alt dette pixelhysteriet bryr jeg meg ikke om for jeg har passert 50 så disse ser jeg ikke uansett.Det er noen slike kort som popper opp. (Google greier)Disse er ubrukelige. Jeg får stadig beskjed om at det er sånn og sånn trafikk til forskjellige steder jeg overhode ikke har tenkt meg. 37 minuttr igjen til kiropraktor ditt og datt. Bare fordi jeg tideligere har søkt etter kiropraktor med Google. Bare tull.Sammenlignet med min gamle Desire ser jeg at utviklinga på android har gått fremover.Skikkelig skuffa om ikke Samsung får frem en gratisversjon av Polaris office. Det er nedtur.Jeg tviler på at noen blir skuffet om de kjøper note 2. .

     

    Ja,Google now er det bare å slå av med en gang. Du går bare inn på innstillinger når du er inne på Google now å slår av det du ikke vil ha.

  3. Klarer fortsatt ikke å like Touch Wiz. Føles så grusomt asiatisk ut...
    Enig der! Bare installer en annen launcher som for eks. Go Launcher

     

    Ja,når en først har vendt seg til raske Go Launcher med den geniale med å føre tommel opp på skjermen for å komme til hjem siden er det vanskelig å gå til noe annet.

    Slå av animasjoner så er den utrolig kjapp.

    Men er ikke go launcher begynt å bli fylt av crap, eller er det jeg som har misforstått noe?

     

    Tvert i mot.

    Jeg kjører sort bakgrunn som jeg alltid har gjort på iphone galaxy mm .

    Med go er det veldig enkelt å redigere hvordan du vil ha ikoner mm.

    størrelser,utseende osv.

    Du lagrer også opsettet ditt så en kan hente det frem hvis en sletter alt på telefonen eller hvis du liker å bytte Rom ofte.

    Prøv det og Swiftkey.Nå kommer det enda et bra tastatur som heter IknowYou.

    Det jeg liker med go dialer er at du kan taste navnet på den som du skal ringe til med t9 og du slipper å lage mellomrom eller noe.Den forstår hva du leter etter.

  4. Klarer fortsatt ikke å like Touch Wiz. Føles så grusomt asiatisk ut...
    Enig der! Bare installer en annen launcher som for eks. Go Launcher

     

    Ja,når en først har vendt seg til raske Go Launcher med den geniale med å føre tommel opp på skjermen for å komme til hjem siden er det vanskelig å gå til noe annet.

    Slå av animasjoner så er den utrolig kjapp.

     

    • Liker 1
  5. Jeg har Note 1 nå,men det er ikke lenge før jeg får den nye,men vil bare nevne at jeg og alle jeg har vist den til som har samsung elsker Go sms,,Go dialer og Go launcher med Swiftkey tastatur.

    Dette gjør den mye enklere raskere og penere etter min mening.

    Har hatt nesten alt av toppmodeller av mobiler siden mobiler kom og må si denne er blandt topp 3.

    Jeg har store hender og synes derfor ikke den er stor på noen måte.

    Jeg bruker derfor ikke to hender når jeg bruker den annet enn når jeg bruker pennen.

    For folk som skal gå fra gammel type mobiler med faste tastaturknapper er denne også idiell som første smart telefon.

    da kan man sette den opp med samme gamle tastatur med t9 som en overgang til en venner seg til qwerty tastatur.

    Dette er jo også den beste navigasjons apparatet med live google maps.Bruker kun denne i bilen.

  6. @Svartbjørn. Er du sikker på at man ikke kan si voltstyrke? Er du 100% sikker?

    Alle forstår forskjellen på ampere og volt, men voltstyrke blir brukt i bøker og medier så det har på en måte sneket seg inn.

    Men er det feil?

    Det refererer bare til nivå av tallet ikke kapasitet

    Høyere styrke på vannet gir høyere vannstråle, men sier ikke noe om vann mengden /kapasiteten.

    Jeg forstår du mener det skulle stå noe annet, men spørsmålet er om det er feil å skrive det.

    Jeg vet ikke og har ikke greie på det, men ser bare at ordet styrke blir brukt mest til å skille nivåer og kanskje blir misbrukt. Dekkstyrke, amperestyrke. Vannstyrke, slitestyrke, lysstyrke... Så kommer verdien som bar lumen trykk volt eller hva det er i sammenheng med..

  7. Jeg har Samsung Note.

    Lurer på hvordan det hadde fungert med solcellepanel på baksiden.

    Hadde vel forlenget ladeintervallene betraktelig.

    Det har nok vært eksperimentert med det, men hadde vert gøy å vist hvor bra det hadde vært hvis en ser bort fra produksjonskostnadene.

    Dette med en så kraftig ladeboks blir jo nesten mer for polfarere og andre vandrere. Kan ikke huske jeg har vært unna strøm så lenge at det ikke hadde holdt med en ultratynn sak så jeg fikk litt strøm bare så det holdt til kvelden.

    Den kommer kanskje i en signert Lars Monsen utgave :-D

  8. Trodde de fleste som kjøpte Note var over middels interessert i hva en kan få ut av slike ting.

    XDADEVELOPERS er steded dere skal gå.

    Egen app til forum mm.

    Jeg kunne ikke oppdatere, men lastet bare ned firmware fra den siden rett ned på mobilen og alt gikk av seg selv.

    Du mister ingen ting. Ikke en tekstmelding engang.

    Der lærer du alt om hvilket tastatur, program, utseende, ekstrautstyr mm som er bra.

     

  9. Mener du at du har villdyr i motoren?

    6464314[/snapback]

    Eh, hæ? Villdyr? Hadde i hvert fall en metallbit som ikke skulle vært der!

    6464329[/snapback]

     

    Er nok en av de Metalcargolytene fra Midtøsten. Fjerner du ikke de snarest vil motoren visne og gi fra segg en giftig gass som fører til sprenging i magesekken

    6464331[/snapback]

    He.he.Ser på bildet av deg selv at du også må legge om kostholdet. :D

  10. Det enkleste er å kjøre innom hvilket som helst verksted å be dem prøve bilen 200 meter med testeren i.Da kan de med en gang svare om det er turbo,regulator,katalysator eller luftmassemåler.Din modell er den enkleste av alle å lese ut feil på.Når det gjelder plystrelyd fra turbo så er en litt bøyd skovle mange ganger gunnen.Da får du en høy plystrelyd hele tiden når du kjører.

  11. Han har rett i det han sier,men trodde du hadde skiftet bensin og overspenningsreleet tidligere.Hvis ikke du har skiftet bensinpumpe releet så må du hive det ut i en brennevins fart og få gått over loddingene.Det er et stort problem at de kutter under varmkjøring og nedkjøling.Inn med skrujern i silikonen og vipp ut relleet.se nøye på loddingene(spesiellt pinne 30 og 87).Når de er dårlige vil du se en svak ring som er en sprekk rundt piggen som er dekket av loddetinn.

  12. Prisen er det ingenting feil med.Prolemet er at ved overhaling skifter de ikke ventilene og printkortet med turtallsgivere osv.Har du tenkt til å beholde bilen noen år hadde jeg gått opp litt i pris å fått en fabriksny kasse.Når det gjelder brukt kasse er prisen omtrent samme som overhaling og da vet du jo litt mere om kassa en hvis du kjøper brukt.Det er jo en som overhaler Mercedeskasser i ålesund.Hørt med han?

  13. Har montert mange av de.Funker bra,men hvis du ikke kan måle noe selv er det vanskelig å forklare.Hvis du ikke vet noe om systemet er det letteste å måle på ledningene ut av førerdøren mens du låser/åpner døren med nøkelen.Da kan du finne ut hvilken ledninger som skifter mellom pluss og gods.Så kan du koble deg inn på de.

  14. Styreenheten står ved siden av det berømte overspenningsreleet bak batteriet.Grunnen til at jeg vil at du skulle prøve å koble den av er for å sjekke at motoren er grunnjustert riktig og at den kan starte greit varm/halv-varm uten hjelp av tilskuddsbensin.Da vet du neste gang den ikke starter at du kan ta av stikket og vite at den fremdeles skal kunne starte.PÅ den måten vet du at det ikke er det elektriske som lager krøll for deg.Styreenheten er den store sorte boksen med aliminiumstopp på.

    5905761[/snapback]

     

    Har du prøvd dette? Bensinpumpen skal fungere som du sier.Slår man på tenningen starter pumpa,men slår du av å på tenningen uten å vente litt starter den ikke.

×
×
  • Opprett ny...