Gå til innhold

Zerocraft

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zerocraft

  1. Turneringa har ikke LAN, har ikke save, tok 8 timer for å spille en bo3(som ikke ble ferdig) og har ikke booths, dette fra firmaet som har selv-erklært seg kongen av eSports.. latterlig.Riot eSports = kast penger på det, funker ikke det så kast enda mer penger på det, og gjør du feil, GI BORT GRATIS TING, alle LoL players elsker gratis ting og glemmer med en gang at store graverende feil har skjedd, bra greier.:D

     

    Set-up for serveren dems feila, men skjermen bak som de så på hadde 3-minutters delay, så det hjalp ikke så mye, og nå har de skjerpa opp alt sammen, og alt det som gikk feil funker nå igjen, og de sitter nå i five-man booths.

  2. Grunnen til at Greenlight systemet feilet, var pga. at brukerne kan vote ned spill som de ikke "likte". Jeg liker ikke sportsspill, men det betyr ikke at jeg burde kunne vote ned et godt sportspill som mange andre liker.Når du har femti tusen tenåringer som voter på spill som er gode, men som de _syntes_ er dårlig, blir alt en stor clusterf*ck.

     

    Da tror jeg ikke du forsto konseptet: Spillet er ikke garantert en plass bare på grunnlag av stemmer; det må være mye aktivitet, og folk må "kjempe" for å få spillet på Steam, det er ikke bare stemmene som teller.

     

    Ja, men den aktiviteten kan jo være negativ, som fører til at spillet ikke kommer på Steam Greenlight.

  3. Jeg skal ikke gjøre dette om til en konsoll vs PC krig, men jeg er redd konsollene er de første til å dø ut.

     

    Først, har ingenting imot det du sier men når du nevner det siste så fyrer du bare mere på Konsoll vs Pc krigen.

    Visst jeg skulle sammenligne ville jeg sagt F,eks konsoll selger mere en Pc.

    Pc vil vere lengre en Konsoll,

    Konsoll selger mere en Pc

     

    Begge sitatene er rett men vil gjøre folk dritsur.

     

    Vell, sant det. Jeg tror navnet "konsoll" kommer til å skifte ham, med tanke på Ouya.

  4. jaja... fikk nok av half life i 1998. så trenger ikke en ny runde her i gården nei... spill bransjen har begynt som film bransjen nå å lage remakers.. hva med å lage nye store populære titler som skriver nye kapitel i spill historien??... pengene ligger vel ikke der, bedre med å gammelt oppgulp med ny skins. jeg kaster ikke bort tid på sånt...

     

    That's it, you're a bad troll. The "90% of PC gamers pirate games" was enough for me, nigga. Stay away. No-one is going to take you seriously.

  5. OP (trådstarter) har ikke riktig kilde som tilsvarer hans påstand om at 90% av alle pc-spillere piratkopierer dataspill.

     

    Det er riktig at det er et mindre problem med piratkopiering på konsoll, men fortsatt et problem. Mesteparten av piratkopieringen som foregår med dataspill, listes likedan:

     

    1. DRM'en er helt usaklig som gjør spillet dårlig.

     

    2. Folk har ikke penger til å kjøpe spillet.

     

    Tjenester som Steam har gjort slik at jeg kjøper spill enkelt og greit på en problemfri tjeneste. Du må kunne lage en bedre tjeneste enn piratkopiering. Steam har gjort dette.

    Ubisoft's Uplay derimot, gjør det stikk motsatte. En elendig tjeneste, med en veldig hindrende DRM. Dette har fått meg til å piratkopiere Ubisoft's spill, til tross for at jeg har kjøpt dem. Jeg misliker tjenesten demmes.

     

    Piratkopiering er positivt i den forstand at du ikke trenger å være avhengig av at selskapet som utgir spillet oppfører seg som komplette idioter. Dvs. Jeg kjøper HOMMVI, også piratkopierer det. Veldig greit og enkelt.

    Folk kommer til å fortsette med dette til selskapene får opp gluggene og ser hva de har gjort feil. Jeg skal ikke gjøre dette om til en konsoll vs PC krig, men jeg er redd konsollene er de første til å dø ut.

     

    Sorry bro.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...